На море в Турция - тема 40

• 94 773
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Пиша от свое име и не считам останалите за инфантилна публика (с мн малки изключения). Ако не си чела, самолета може би не е взривен от атентат и никои не излиза от дома си с мисъл, че може да загине по какъвто и начин. Правилно си ме преценила, както и себе си. Само не разбрах кога през 2016 ще почиваш в Турция.(Майтап Уили)

# 586
Не мога да разбера какви са тези яростни нападки. Хората са си взели тяхното решение и са го споделили. Защо ги нападате по този грозен начин
Peace Аз също съм от рисковачите с резервация и съм учудена от тези нападки.Не вярвам никой да заведе семейството си на всяка цена само за да се топне в Егейско море  WinkЧовек ако чака какво може да му се случи.............

# 587
Не мога да разбера какви са тези яростни нападки. Хората са си взели тяхното решение и са го споделили. Защо ги нападате по този грозен начин

...а като се има предвид че нашето решение няма нищо общо със страх от тероризъм  Whistling  Tired  Направо съжалявам че се отчетох.

# 588
Taтянa, незaвисимо кaкви сa мотивите ви, aз споделям мои рaзмисли и решение. Без дa увещaвaм или упреквaм никой , но и не желaя никой дa се отнaся подигрaвaтелно към  него. A вaшите постове четa с внимaние, зaщото сa от турист с мн впечaтления не от трaдиционните коментирaни тук хотели . Зa съжaление достa от тaкивa знaещи мaми се оттеглихa от този форум,a aз не ползвaм Фейсбук по мн причини.

# 589
  • Русе
Това явно е нейния стил, не е за първи път. Въобще не си го слагам на сърце Whistling
И не, не си търся масов гроб. Мисля си само как ще си изкарам почивката и не се поддавам на паниката. Сестра ми летяха за Базел в началото на април, точно седмица след като френски самолет се разби в Алпите. Това въобще не ги отказа, защото отиваха да видят новородения си внук. Другата седмица отново ще летят в същата посока и отново без страх. Каквото ти е писано - такова. 

# 590
Чета , чета и се чудя колко много негативизъм, а в някой изказвания и злоба....Някой "мами" просто се оливат . Идва Коледа нека мислим позитивно и ако ни е писано догодина ще бъдем в Турция. bouquet

# 591
Здравейте!
На пук на всички негативни мнения, влизам да се похваля с резервация.  Peace
Бодрум - 29.05. - 9 нощувки.
Дотогава - време бол. Ако има да се случва нещо - ще се случи.  Peace
Все пак да не забравяме, че България е по средата между враждуващите страни и каквото и да стане, първо ние ще го разберем и усетим и първо нас ще отнесе, така да се каже.  Peace
Освен това съм с пресни спомени от лятото - масовото говорене на простотии от медиите за Гърция и нашата перфектна почика там.  Peace
А и ако живеем на принципа - страх лозе пази - ми да не излизаме от нас, че може някой клон да ни падне на главата - превръщаме се в параноични мишки.  Peace
Лично мои мисли и мнения, не опровергавам нищо написано и не карам никой да мисли като мен - не искам да споря за правото си да мисля различно.  Peace

# 592
  • София близо до Витоша
за кой хотел в Бодрум направи резервация?

# 593
Ние се чудим м/у два хотела в двете крайности като курорти.
Лонг Бийч Хармония/Алания/ и Палома Клуб султан/кушадасъ/. Ще сме 4 възрастни и 3 деца, тази година бяхме в Аква Фентъзи и искаме нещо подобно,като усещане .

# 594
Когато ние бяхме в Султана, все още не беше готов новия аквапарк, но храната е великолепна, а озеленяването и вилите са изключителни.
Аквапарковете /2 са- детски и за големи/ в Хармонията са много добри, особено детския.

За мен Хармонията предлага повече забавления за деца /не знам възрастта, но има за всички/.

Морската вода до Султана е много чиста, но и много студена, докато в Алания си е просто чай.

Единственото, което ни притесняваше в Алания е много високата влажност и горещина /бяхме първата половина на септември/

# 595
qq50, как помниш атентат от 85-та година, а от 2012 - не?

някой, ако е ходил в Saphir 4 зв. в Алания, моля да сподели.

# 596
  • г.Каварна
Лонг Бийч Алания е най-хубавия хотел в който сме почивали. Просто всичко беше на ниво! С удоволствие бих се върнала отново.

# 597
  • г.Каварна
Ние се чудим м/у два хотела в двете крайности като курорти.
Лонг Бийч Хармония/Алания/ и Палома Клуб султан/кушадасъ/. Ще сме 4 възрастни и 3 деца, тази година бяхме в Аква Фентъзи и искаме нещо подобно,като усещане .
Лонг-бийч Алания е страхотен! В кушадасъ сме били в Батихан, но той е нищо в сравнение с Лонг бийч

# 598
  • Варна
Ако срещна Ердоган на живо,бих му целунала ръката за  мен е политик  номер 1.

Toва звучи ужасяващо!
Имено при ердогановото управление Турция видимо се ислямизира и радикализира.Как да се радваме като гледаме как се връща тази светска държава към шериятска.Вижте хубаво шериятските държави и се радвайте как жените са лишени от правото да шофират , нямат лични документи , а са вписани в паспортите на мъжете си , разделни училища , женят ги без дори да знаят кой  ще им е съпруг , при това по 4 бройки на мъж и т.н и т.н.

# 599
  • София
Миналата година и ние бяхме в Кушадасъ- Аква фентъзи.  Peace Тази година още не съм избрала хотел, но ще бъде към Анталия. Многократно сме били в Лара и два пъти в Кушадасъ, но определено сме много по- доволни от Анталия.
За атентатите- мисля, че в Турция хотелите и не само, са много по- добре и стриктно пазени от колкото тук в България. Да не говорим, че риска да си заминеш от чревен вирус или вейнат в главата от джет е мноого по- голям от атентат е Турция. Мое мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт