ВТОРИ клас - 2 тема

• 42 445
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро!

Стари книги, къщи, бижута, снимки, като магнит са  Heart Eyes Имам чувството, че пазят духовете на предишните си собственици  Crazy

Е, това е. Намерих си сродната душа.  Sunglasses

# 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро утро!

Стари книги, къщи, бижута, снимки, като магнит са  Heart Eyes Имам чувството, че пазят духовете на предишните си собственици  Crazy

две сме Simple Smile някой ден ще ви покажа снимка на требника на баба.
Скрит текст:
спомням си го от дете. когато забраниха да се ходи на църква тя се молеше в мазето и го криеше над една греда. намерих го и го занесох при нея - исках да попитам нещо. след това изчезна.
брат ми го намерил преди година и ми го даде. сякаш тя се върна при мен.
извинете за лиричното отклонение  Hug

малко лично обръщение,  Blush извинете ме
лулу, има ли някаква организация за понеделник? така ми се иска да организират спортен полуден или нещо такова  Blush
не знаех за почивкаа и сега е сложно да организирам отсъствие от работа за понеделника, а да го водя с мен ще е сложно.   Hug

# 257
  • Перник
Добро утро!

две сме Simple Smile някой ден ще ви покажа снимка на требника на баба. ...

Бройте и мен, особено като става въпрос за стари къщи  Heart Eyes

Аз все повече започвам да харесвам госпожата в занималнята - миналогодишната гледаше да си напишат домашното набързо и после оставяше децата да дивеят, а новата им дава допълнителни задачки, прави им състезания по четене, като ги води в салона или на двора ги кара да правят упражнения. Калоян каза, че също я харесва повече  Simple Smile
За оценките - в нашия бележник има само шестици, но периодично получавам информация кой има тройка, кой - двойка. Надявам се да са реални.

# 258
  • Sofia
И мен, и мен бройте към

# 259
Ха ха, отбор вехтошарки  Hug

# 260
  • В светлината на слънцето
Щото не сте ми идвали на гости да видите що е туй книжен вехтошар. Mr. Green

Добри, май няма нищо организирано.  newsm78 Но да не те повдеда.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 13:55 от lulumba

# 261
  • София
Щото не ми идвали на гости да видите що е туй книжен вехтошар. Mr. Green

Добри, май няма нищо организирано.  newsm78 Но да не те повдеда.

Хахаха, щото като нищо може да разбереш що е то кражба с взлом...  Laughing Hug

# 262
  • ГОре на черешата...
Ох, чак на 18-та страница се разписвам, но времето ми е отрицателно ooooh!...

Второкласникът е огън, наредил е отгоре до долу само шестици, с една 5-ца, по ИИ, за разнообразие, той, дето рисува по принцип много хубаво, ама карай Whistling...оставила съм го на самотек, щото наистина нямам никакво време, и се оправя чудесно - с домашните, ходи сам на английски и логопед.
Предложиха ни зелено училище в края на април, по принцип сме почивали преди няколко години точно в този хотел, той не искаше да ходи заради това, но няма да го деля от децата. Макар че 160 лв за 4 нощувки, за базата, която познавам, са много Crossing Arms.

# 263
  • В светлината на слънцето
Айде, честито. ooooh!
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5068139

Добре, че пуснаха линк в петокласната тема. Само не знам дали от 2016-а влиза в сила. Thinking

# 264
  • София
Фактите са, че децата учат повече учебни часове, повече класове, имат повече проверки на знанията и в резултат са научили по- малко. Тъжно.

Скрит текст:
Аз от доста време се чудя, дали пък е необходимо да имат широка обща култура. Какво толкова, като не знаят столицата на Лондон. (Тук малкия ме контрира, че Лондон е столица, да не правя подвеждащи изказвания. Laughing) Та пак сериозно, в съвремието човек става тесен специалист по нещо си. И ако наистина е добър в това, което прави едва ли се интересува от толкова различни теми.

# 265
Всички се чудят какво й липсва на нашата образователна система, че е толкоз неефективна, а те били 10 учебни дена. Еврика!

# 266
Аз пък съм съгласна да учат до 15 юни, и без друго почти четири месеца лятна ваканция е голяма глупост, чудим се какво да ги правим с по 20 и няколко дни отпуска родителите, стига да имат повече почивки през годината и най-вече ако се разтовари програмата, а не да  е наблъскано. Но мисля, че заварените не ги хваща, т.е. когато започнат класове по новите учебни планове, оттогава ще е .

# 267
  • София
А новите предмети - Предприемачество, Гражданско образование и Компютърно моделиране. Като предмиемачеството тръгва от първи клас, а компютърното моделиране от трети. Това са безумия някакви. Те не могат да четат и пишат грамотно, а ще им пълнят главата с тези неща.  Thinking

# 268
# 269
  • Sofia
Абсурдите и безумията продължават... нищо ново.  Wink
Според мен никак не е добре.
Да, хубаво е да е по-дълга учебната година (задължително с повече почивки през нея) - но трябва да се промени системата (опс, както някой каза в друга тема, то няма система, а е някакъв хаос...), та да ми хареса. За момента - мъкааааа....
Аз гледам колкото се може по-малко да е в у-ще (щото раеално, там няма време за упражнение и затвърждаване, а само за преподаване... и за изпълненията на някои деца - та съответно май повече се учи вкъщи Thinking), а те... Абе...  

А иначе това предложение, прясна хрумка ли е...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт