ВТОРИ клас - 2 тема

• 42 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Без малко да публикувам в темата за първи клас. Не мога да свикна още.

Моята и гостенчето намериха деца от блока и обикалят с тях.
От време на време ходех да ги проверявам по етажите и доста се учудих колко хора има отваряха и бяха подготвени.
Може ли да препоръчате някой тематичен филм? По възможност момичешки и не много страшен.

# 451
  • София
Някой от ВАРИАНТИТЕ НА SLEEPY HOLLOW е класиката, уф, ммм, капса.

# 452
  • В светлината на слънцето
И моите обикаляха с цяла тумба деца. Върнаха се с куп лакомства, щастливи предоволни. Хората са били подготвени и много им се радвали. Peace

# 453
Нашата кака отиде да обикаля с приятели, но малкият си почива вкъщи, че вчера си счупи ръката. Но през нас минаха три групи деца и им дадохме лакомства. Simple Smile

# 454
Люси, горкият. Да му минава бързо, нали не е тази, с която пише?

# 455
Мерси много! Лявата е, а той пише с дясната, така че е по-малкото зло.

# 456
  • Sofia
...
Може ли да препоръчате някой тематичен филм? По възможност момичешки и не много страшен.
То свърши вече, ама... има тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=881378.-1;topicrefid=20;all  Simple Smile

Жас, да му минава! Hug

# 457
Ще му правя втори прощъпулник на моя син, че вече четвърти път е с гипс - крак, ръка и два пъти шина на врата. И няколко скенера на главата заради цицини. В Пирогов досие имаме вече...
А каката няма нито едно ходене там, да чукна на дърво! Този малкият наваксва и за двамата...

# 458
Честит празник, момичета!

Lucy, юнак без рана не ходи.  Wink

# 459
  • София
Врячо като се пръкна и като дойде педиатър да го види - в деня, след като се прибрахме - първото нещо, което ми каза, беше, че майките на момченца ходели до Пирогов... Аз се поопулих и казах, че като са мънички няма особена разлика далис а момчета или момичета - всъщност, познавам доста по-луди момичета от кое да е момче... но тя просто отсече: не се чупят толкова. Статистика. Пък жената е доста възрастна и цял живот педиатър, та... сигурно има основание да твърди, че е наблюдавала даостатъчно деца. Ами, моето е много кротичко... ама въпреки това 2 пъти в Пирогов за падане сме ходили. Пък като се замисля, дъщерята на приятелката ми, която е тотално луда за връзване - де да знам, голяма е вече, може и да е поумняла, но като малка беше фурия, изтърван снаряд направо - никога не се е чупила... Лудата ми съседка от детството, която предвождаше войните с Децата от Отсрещната Страна - също...

# 460
А после мъжете били силният пол. Simple Smile

# 461
  • София
Ми не зма - като станат мъже, средно статистически, са по-едри и по-силни от жените. Обаче малките момченца явно са по-чупливи... де да знам - по-късно нещата май се обръщат, жените са склонни към остеопороза, не мъжете. Така че... ще станат. Просто все още са на мама малките мишки. И... ами, няма да е за дълго.

# 462
  • В светлината на слънцето
Врячо като се пръкна и като дойде педиатър да го види - в деня, след като се прибрахме - първото нещо, което ми каза, беше, че майките на момченца ходели до Пирогов...

И на момиченца, и на момиченца. Twisted Evil С каката имахме абонамент. ooooh!

# 463
Люси , дано не ви се случва скоро да посещавате лекаря за такива неща  Hug Hug

И тук да си кажа как мина нашият празник снощи.

Добро утро,
събудихме се скоропостижно след пълна със събития нощ.

Обикаляхме поне 2 часа .
Първо с колата отидохме до стария ни квартал и там минахме през съседите , с които общуваме и им оставихме пакети с ръчно направени картички и лакомства ,а след това минахме и през квартала на нашите български приятели и им занесохме и на тях лакомства .Повечето деца бяха навън с бащите и не се засякохме ,но обрахме бонбони и прегръдки  Party

След това се запътихме да обиколим и нашият квартал ,който се оказа най-много украсен , със стотици деца минаващи по улиците и с много ефектни къщи. Другите два квартала уж имаха повече деца на пръв поглед, но нито къщите , нито хората бяха навън в такива групи и беше доста по спокойно .

Но когато наближихме нашия квартал то не бяха музики, викове на вещици ехтяха пред къщите , украси ...красота.
Два часа обикаляхме ,детето събра 3 торби пълни с лакомства и много и се радваха хората. Все я питаха какъв е костюмът й .Тя гордо оправяше очилата и посочваше ,че е Хари Потър Simple Smile

Имаше невероятно украсени къщи с духове, димни завеси , музикални ефекти, пищни украси по домовете, премигащи светлини   и много ефекти. Хората се бяха облекли в костюми и посрещаха на вратите си уж плашещи децата ,но нашето дете не се трогна от никакви вещици ,зомбита ,  Darth Vader и духове.

На една къща имаше знак ,че ако пляскаш силно то духчето ще те посрещне и ние пляскахме като то тръгна по жица като си хихикаше зловещо приветствайки ни за добре дошли . Други пък имаха система с диско музика с тонколони навън , светлинни ефекти , дим в различни светлини и много гробове с инициали и звукови ефекти.
Имаше уникални украси и тумби с деца вървяха около нас в разкошни костюми и настроение мъкнещи огромни чували с лакомства.

По улиците вървяха и т.н. червени ванове с доброволци от компанията ' Ред Роджърс ванове'   ,които децата знаят ,че са там за да не се загуби някое дете (въпреки, че родителите бяха винаги наоколо и вървяха с децата отстрани )  и ако някое дете се загуби те го упътват или помагат да се прибере.

Все се изчаквахме с другите деца .Който е първи до осветената врата на къщата ,то другите изчакват и минават после и те .

Горе долу 85 % от къщите имаха осветена веранда и украса и минахме за лакомства през тях ,а в другите къщи не се ходеше поради липса на гореспоменатите .

Докато ние бяхме с колата до другите квартали да раздадем лакомствата за познатите си си бяхме оставили нашата лампа над входната врата светната и купа пълна с лакомства ,за който мине докато ни няма да се самообслужи .
Имаше малко останало когато се прибрахме , което означава ,че първите не са взели всичко наведнъж ,а имаше деца наоколо по улицата.
Оставихме на нашето дете да отваря на звънеца ,а ние зад нея и тя вместо да даде на всяко дете по няколко различни шоколада и пакета тя на първите още каза да си вземат колкото пожелаят и те си взеха почти всичко в чувалите .

Тийнейджъри бяха ,но след това и казахме ,че така няма да има за другите деца и тя само каза  , че иска всеки да е щастлив и виж колко били доволни .Ама как няма да са ,те си казаха ,че нашата къща е най-доброто им попадения тази вечер Simple Smile

Напълнихме купата и оставихме баща и да отваря Simple Smile

Мъжът ми остана да отваря на децата ,а ние двете обикаляхме от 7 до към 9 часа .

Дотам сме се унесли в обиколките и гледането на къщите и украси ,че една жена ни отваря и ни кани да влезем ,но на децата в сряда  е идвал полицай ( офисър Бил ) в у-щата за да им предаде урок по безопасност по време на Хелоуин и как не се влиза в никоя къща, как се търси ванът за помощ и куп други неща та тя отказа ,но жената се обърна по име към мен и чак тогава забелязах ,че сме на Ю-то на нашата  улица и са ни съседи ,с които сме запознахме веднъж.

Оказа е ,че внуците и които отвориха с нея са в същото у-ще с нашето дете и са познават и че дъщерите ни ходят в едно и също танцово у-ще .Та си поговорихме и заобиколихме .След около половин час пак сме с озовали на нашата улица ,но от другия и край и друга жена ни отваря и ни пита дали не сме случайно новите им съседи и аз е огледах и видях ,че сме отсреща на нашата къща .Голяма съм блейка ,та се запознахме и с тях .  bowuu

Та детето син изкара супер, хората бяха много мили и дружелюбни, но те всички масово тук са такива и по едно време детето извика с пълно гърло ,че това е най-хубавият Хелоуин в целия и живот.
Това ми беше наградата  Heart Eyes

Като легна детето най-нкарая и изгасихме лампите да не звънят след 9 и 30 ние доволно изгледахме един страаашен филм с мъжа ми на чаша вино със сиренца и мезета . Поспах си доволно до 8 и 30 тази сутрин   bowuu

Тази сутрин сме на пържени филийки от хляб със стафиди и канела , кафе с мляко и много сладки нещица   Crazy hahaha

# 464
  • София
Нашия halloween претърпя пълно фиаско. Нямаше и едно детенце за цвят и никой не мина.
За това пък, малчо ни организира търсене на бонбони. Като при всеки бонбон имаше лист с инструкция, къде да се търси следващия. Та мама победи тати в търсенето.

Скрит текст:
Момичета, тази вечер почина свекърва ми. Естествено милинкия е вече голям и още сутринта му съобщих. Първо му стана мъчно, а после почна да свиква с мисълта. Естествено хората не са ключ и да превключи завинаги, за това и очаквам тепърва въпроси и не знам какво друго. Та ако някой има опит ще помоля да сподели. Може би на лични, да не разваляме настроението в  темата.

Общи условия

Активация на акаунт