ВТОРИ клас - 2 тема

• 42 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
По състезания не беше правоъгълник, но сега видях една задача и мисля, че вече е.
Май го бях питала това, извинявайте, но съм забравила какъв е отговорът.
Ммм, питам точно за броене на фигури.

# 541
Вярно много математическа стана темата. В тази връзка Луси е скромна, ама аз да похваля нейния сладур как е отвял всички на Черноризъц Храбър и е начело. Питагорчетата ряпа да ядат.
Моренка бързо оздравяване на Гушкан.
Ние пък днес най-сетне си взехме униформата, ами по-грозна ми се вижда от предишната. Но пък девойката е ентусиазирана, че има и пола. Дето ще се носи само по топлите дни, ама хайде..

# 542
  • София
По състезания не беше правоъгълник, но сега видях една задача и мисля, че вече е.
Май го бях питала това, извинявайте, но съм забравила какъв е отговорът.
Ммм, питам точно за броене на фигури.

Ами зависи. Ако са марисувани фигурите, не е - "колко са фигурте, които игглеждат така." Ако е описаанно -тогава е.

# 543
  • В светлината на слънцето
Луси, браво на момчето за чудесното представяне!  bouquet
Морена, честити нови обувки. Peace
Добри, а моят нищо не е казал за проект. Магарето ще се сети утре вечер, преди лягане. Пак е проспал задачата. ooooh!

# 544
Мерси много! Добре се е справил, предвид обстоятелствата.

Хаха, Нашият дриймхаус е на осем етажа Joy

Ехее, браво, има замах детето!  Grinning
А нашият с корона и плувен басейн, в който слиза водна пързалка. И две огромни очи-прозорци, едното драконово, другото не знам какво е. Къщата е като някаква смес от къща на Барби и Мордор.  

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 08:50 от Анонимен

# 545
  • Sofia
Благодаря, момичета, за детето и за обущата!  Hug
Светле, за ежедневно съм ги взела, а и не си падам много по токове (най-много 4-5см). Иначе удобни са, да, то Кларкс неудобен не съм срещала до сега.

# 546
Къщата е като някаква смес от къща на Барби и Мордор.  

Joy Това трябва да се види  Mr. Green

# 547
  • София
Момичета, моля за помощ. Как става пазаруването с ползване на Габкото? Ама моля, като за полу-идиоти - или като за по-пълни такива... Моля?

# 548
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, моля за помощ. Как става пазаруването с ползване на Габкото? Ама моля, като за полу-идиоти - или като за по-пълни такива... Моля?

правиш си регистрация на сайта на габко
пазаруваш от където си искаш и за адрес на доставка пишеш адреса на гъбките, а за получател - твоето име и номера
след това чакаш пратката  Peace

лулу,  ooooh! проектът е за утре и (май) е от госпожата от занималнята, не от класната - т.е. не е проспало детето  Hug

луси, браво на математика  Hug

Къщата е като някаква смес от къща на Барби и Мордор.  

Joy Това трябва да се види  Mr. Green

Laughing давайте снимки, да се радваме всички Hug

# 549
  • Sofia
Как става пазаруването с ползване на Габкото?
пазаруваш от където си искаш и за адрес на доставка пишеш адреса на гъбките, а за получател - твоето име и номера
 Тъй, тъй... и си следиш движението на пратката в сайта им. И те ще те информират на мейла.  Препоръчвам ги с две ръце - клиент  съм им от ден 1ви на съществуването им.
Дори обувките ми ги превози Габко, макар да ползвах посредник, от който съм много доволна като за 1ви път. Че в Кларкс не приемат Бг карти.
 Twisted Evil

# 550
Да се запиша и аз.

# 551
новата програма по български за първи клас  ooooh!

на първо четене забелязах 224 часа по български, срещу 217 в старата програма  ooooh! май сериозно са решили да увеличат учебната година  ooooh!

# 552
  • София
Как става пазаруването с ползване на Габкото?
 Тъй, тъй... и си следиш движението на пратката в сайта им. И те ще те информират на мейла.  Препоръчвам ги с две ръце - клиент  съм им от ден 1ви на съществуването им.
Дори обувките ми ги превози Габко, макар да ползвах посредник, от който съм много доволна като за 1ви път. Че в Кларкс не приемат Бг карти.
 Twisted Evil

/quote]

Как да я следяя?

# 553
габко ти изпраща имейл че пратката е получена в Лондон, после, че е получена в София и трябва да потвърдиш адреса на доставка, а след това, че е предадена на куриер...  Peace
получаваш информация за всяка стъпка на пратката ти  Hug

# 554
  • Sofia
Разцъкай/разгледай си профила в Габко. Simple Smile
Има посочени курсовете. В "транспортна услуга" си следиш пратките. Иначе освен на мейла и на GSM пращат съобщение, когато е в БГ пратката ти.

Общи условия

Активация на акаунт