Боледуване на децата ни - тема 29

• 52 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Бързо оздравяване на всички.

Ние ударихме 37.8  Confused

# 601
  • в огледалото на живота
Лисе,кашлицата кънтяща ли е?
От кога поддържа тази Т?

Хрема?!

Калциевия глюконат е добро средство,но не ви ли изписаха нещо друго?

Рали
,много си мила  Heart Eyes

Скрит текст:
Маминото гардже винаги е най-сладко,нали.... Simple Smile Hug

Фервор,относно издухването на секрети можем да поспорим.... Wink

Да,не е най-добрия начин,но определно изчиства носната кухина от насъбралите се секрети.

Бързо да оздравяват всички дечица  Hug

# 602
  • На брега на реката
Дев, няма за какво да спорим. Всеки се осланя на опит или на мнението на близък/доверен лекар. До сега не ме е подвеждал в лечението и смятам да му се доверя на съвета.  Simple Smile
Лисичке, бързо да минава.  bouquet

# 603
  • в огледалото на живота

Дев, няма за какво да спорим. Всеки се осланя на опит или на мнението на близък/доверен лекар. До сега не ме е подвеждал в лечението и смятам да му се доверя на съвета.  Simple Smile

О,далеч съм от тази мисъл да категоризирам лечение на лекар...  Simple Smile Всеки преценява най-добрия начин и подход за това  Peace

Само пояснявам,че не е съвсем крайно..има си специфика и в това,но да не навлизам в медицински терминологии.

# 604
  • shumen
Лисе,да се оправя скоро Габи.
Ние сме карали ларангит и моя кашляше сухо.Бяха ни изписали калциев глюконат и Вентолин.
Уми,и аз съм като тебе.Само като се разболее и започвам да мисля кой ще го гледа и дали ще ми дадат болничен.

# 605
В четвъртък от ДГ ходиха на зоопарк, Вечерта , като го прибирах, гъгнеше яко. Разбира се, напред нищо не тече, нито се вижда. Но като легне, се чува хъркане, непроходимост на носа, преглъщане. Сигурна съм, че отзад се стича гаден секрет. Нощем спи неспокойно, опитва се да диша през носа, но уви..не му се получава.
Или е настинал навън, че слез зоопарка са ходили на някаква поляна да събират листа, а си беше доста ветровито, и незнам шапката дали си я е сложил...Както и да е, трябва да предприема нещо...

Мислех още почивните дни да почна Унифлокс капки в нослето....

Сега ще почистя хубаво нослето и ще накапя...Дано мине...

Лисе, успех на прегледа..

За духането на носа - в момента колкото и да духа, нищо, ама нищо не излиза отпред. Надявам се капките да достигнат до тази задна гадост. Педи препоръча бактробан, но той е крем и ме съмнява изобщо дали достига достатъчно назад, или си остава в носа. Капките от друга страна се стичат по-назад и достигат до третата сливица..

# 606
И моята е със задна хрема и леко топла. Мята се цяла нощ в леглото.
Да видим докъде ще я докараме. Аз спрях бета-глюкана преди два дена, защото направихме месец.

# 607
  • София
Лисичка, дано следващите новини са по-добри Hug. Извинявай за глупавия въпрос - но тази температурка само от ларингита ли е? Нали са слушали и гърдите?

danaeka, аз също се притеснявам така, но се притеснявам и че ще отсъстват от градината. Там правят и учат някакви работи. Вкъщи не е същото. Като остана с тримата не знам какво да ги правя. Едвам ги опазвам. Май решението е да се уговориш с някой да идва да помага. Като няма баби - срещу заплащане?   Rolling Eyes

teta75 и аз като че ли съм по-доволна от капките досега. Ползвах и мехлем (фуситалмик), но ефект нямаше. Е, със сегашната задна хрема и от капките нямаше голям ефект, но поне някакъв усетих. Дано при теб проработят.

Пролетен дъждец, пожелавам да мине по-леко! Има и леки случаи, дано твоят е такъв.

Ние сме на втора инхалация с пулмикорта. Диагноза: упорита ларингиална кашлица без други симптоми. Оптимист съм, че ще мине от инхалациите след няколко дни.

# 608
  • На брега на реката
Абе да ви запитам, вашите хлапета издават ли странни звуци от лиготия. Малката се е научила да си задържа дъха и едновременно с това пъшка. Все едво я боли нещо. Побърква ме. Първият път ми изкара акъла, докато не се сетих, че кака й се беше научила да поема щумно въздух. И пред лекар се изложих тогава, за да ми каже, че е халосване  ooooh! Сега и това дребното да не пропусне маймунджелъците.
И още една питанка. Не ни е слаган последният 4ти прием на пентаксим, то ве че с толкова боледуване, се натискам да е сега, но го няма и не се знае до кога ще е така. А трябваше още през август да бъде поставен. Има ли някой на нашето положение. Колко можем да чакаме за последния прием?
Извинете ме ако въпросите ми не са за тук  bouquet

# 609
  • София
На една приятелка педиатърът предложи на 3-годишна възраст на детето да му сложат 4-тия пентаксим.

# 610
За ваксините попитай педиатъра най-добре...
Ние от 8 месец нататък не сме слагали, защото детето беше с АБКМ и АД. Миналата година попитах педи какво ще правим с ваксините, тя се засмя и каза-че те  са бебешки, няма смисъл да се слагат на голямо дете...Та така...попитай най-добре..

# 611
Мейбълинче, това за маслото за пръв път  чувам. странно ми е на како се дължи ефекта му, може би овлажнява лигавицата и облекчава, както капките с витамин а, знам ли. но щом има ефект при вас, е супер.
Лисе, стискам палци.
Тете, Дъждец, дано се оправят дечицата.
аз от снощи пак съм така  smile3514. пак отит, този път в другото ухо. тъкмо поех два дни глътка въздух от предния отит, и ей, на, няма мир за мен и детенце.

# 612
  • Северозапада
На дъщеря ми последния Пентаксим и го поставиха август, на 2г. и 3 м. поради същите причини - боледуване-липса на ваксина-боледуване-липса на ваксина. Питай все пак педиатъра до кога може да ги отлагате и дали може въобще да не я слагате тази.

# 613
Ох, Силве...милата.  HugСигурно не е било излекувано добре предното и се е пренесло на другото ушенце..
Няма да се даваме...действай по протокола, поне знаеш кое, как...то половин лекари станахме покрай тези боледувания на децата..

# 614
  • На брега на реката
Отговорът и бе "не знам". Нямали опит с подобни казуси. Ня малката наборите били първите с подобен проблем. До сега все по някое време получавали...

Общи условия

Активация на акаунт