Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Мамаса, прегръщам те силно  Hug Hug Hug Горе главата момиче, и смело напред! Усмихни се въпреки всичко и дерзай!

Амини, Уанче, Ели, много се радвам на лентичките ви!  Hug  Hug Hug

Мамче, въпреки, че сме се виждали само веднъж, те обичам и чувствам като сестра. Знам колко много го желаеш това детенце. И съм сигурна, че ще го получиш!

Момичета, благодаря ви за подкрепата и разбирането. Не за първи път губя много близък и обичан човек. Знам че колкото и да е подготвен човек за нещо подобно, винаги се оказва, че все пак не е достатъчно подготвен за огромната болка, за празнотата ...
Благодаря ви, че сте до мен! Обичам ви!

# 571
Манди, аз вместо паниран реших на фурна да го сложа ама не ми хареса толкова, не е на зеле вкуса, не знам на какво прилича, аз леко го сварям и така панирам, с кисело мляко е много вкусно Simple Smile джиндифил цял съм държала в хладилника ама малки парченца. Пробвай да спреш ориз и картофи също, иначе нали хапваш всичко друго, зеленчуци, месо, риба?

Креми, да, уж се изяснихме с мм, работата я отказах. Напиши моля за тия златни фуги?

Танзу  Hug

# 572
  • На остров
Манди всяка стъпка е успех  Hug !

Карфиол обичам под всякаква форма Simple Smile

Танзу  Hug

# 573
Карфиол обичам много на туршия и на прясна салата. Много красиво става карфиол на розички, настъргани моркови и червено цвекло, листа целина и чесънче за аромат.
Манди, а какво реши за работата? Ще търсиш ли нещо при това положение?

# 574
  • Варна
Качих ви три снимки на огромното си туловище в албума... Накъде ще раста още три месеца?  ooooh!

# 575
Кали + колко килограма си в момента? Аз все още съм назад  Rolling Eyes

Танзу, когато можеш те чакаме да се върнеш в редиците ни  Hug

# 576
  • Варна
Кали + колко килограма си в момента? Аз все още съм назад  Rolling Eyes
+6

# 577
  • В градината...
Кали, страхотно коремче  Heart Eyes

# 578
  • София
За Пумпелина и аз мога да дам много добри отзиви от първа ръка. Препоръчвам с две ръце  Peace

Две в едно,
Скрит текст:
Голямото дете е с ХАДВ и пред диабет. Малкото заеква. Спазването и мисленето на хранителен и двигателен режим+всички занимания, на които ходят децата, съчетано с работата ми направо ме изсмукват...Благодаря ти, че попита  Hug

Карфиол обичам на туршия. Много  eat

Танзу,  Hug

# 579
  • На остров
Ендира не ти е лесно  Hug, не знам какво е ХАВД, но всичко на куп звучи тежко. Сила и повече усмивки ти пожелавам  Hug .

Амини ти си вече в 4 ти месец  Hug

# 580
Уанче, не съм още, другата седмица. до 13-та вкл. се води все още трети месец. Виж табличката в темата, която пуснах Simple Smile

Ендира, не ти е лесно наистина  Hug

За протокола карфиол не обичам, ужасно безвкусен ми е  Laughing

# 581
  • Варна
Кали, страхотно коремче  Heart Eyes
Абе страхотно, ама имам чувството, че ще се пукна. Понякога усещането е, че кожата ми ще се разцепи и всичко ще се изсипе отвътре...  Rolling Eyes А нямам нито една стрия все още, което е странно. Ама то не е късно де...

За протокола карфиол не обичам, ужасно безвкусен ми е  Laughing
Laughing Щях да се учудя, ако го обичаш.

# 582
Кали екстра си, 6 кг не са толкова много  Peace

# 583
  • Варна
Кали екстра си, 6 кг не са толкова много  Peace
Да,всички така казват, ама аз стартирах от много, пък и до  края има доста още. Казват, че в последните месеци се качва най-много. На мен по-скоро ми е проблем огромното туловище, което ме плаши какво ще стане до края и как въобще се движа... Сещам се за едно предаване по ТЛС, където едни огромни хора с огромни туловища ги изнасяха с кран през прозореца, защото не можеха да минат през вратата на къщите си...  Rolling Eyes

# 584
 hahaha ее хайде сега, ти си бременна, а не глътнала слон  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт