Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
hahaha ее хайде сега, ти си бременна, а не глътнала слон  Mr. Green
Скрит текст:
На слончето му отряза хоботчето Heart Eyes

# 586
  • гр.София
Ох бе Кали  Joy  ,за предаване и туловища се сеща тя... Просто много ти е сладко коремчето  Heart Eyes . Всеки организъм е различен,лично аз до 6м качвах по кило на месец,ама после... За оставащите 3м,качих още 14кг,мани,мани
Мамаса,следващият път ще стане,ще видиш! Знам,че много не те успокояват тия приказки,дори можеш да им се дразниш,но щом ние вярваме,повярвай и ти  Hug
Лелее Креми,Ината,съвсем не остана при вас! Скоро ще гушкате розовки бебоци Simple Smile
Искам да ви благодаря,на всички до една,за подкрепата,съветите и милите думи!
Страхотни сте  bouquet

# 587
  • При вещиците
Ендира, благодаря. Аз мисля да продължавам да се допитвам до мин двама доктори, както беше и по време на бременността. А иначе Масларски е лекар на племенницата ми от 9 год и дори претенциозния ми брат е много доволен от него.
Коте, благодаря ти че ме мислиш. Утре съм на ендокринолог, ще видя кога съм на кардиолог. Мисля и че лохиите спряха, така че другата седмица се надявам да имам някакви насоки. Иначе, много ме кефи белега или по-точно липсата на такъв  Flutter
Перу, честита 5та месечинка на Ида (на патерица)
Танзу  Hug
Кали, леко ти носене до термин. Големичък корем за здрава бебка. Едва днес видях 5 стрии. Били са от долната страна на корема и досега не се виждаха. Но 5 стрии не са нищо за коремището, което имах.
За протокола, карфиол обичам само на туршия.

# 588
Манди, джинджър се съхранява на стайна температура, в хартиена кесия. Когато ти потрябва, просто си режеш необходимото, обелваш го и си го нарязваш или настъргваш. Аз например всеки ден правя чай и си режа може би колкото големината на зарче. Обелвам и нарязвам на малки парченца и варя. Толкова! В никакъв случай не се съхранява във фризер.
А за болките в стомаха- искам да ти препоръчам и посъветвам приятелски: спри да ядеш всякакъв хляб, защото има глутен. Той е виновникът, пука червата като решето и от там ти идват неразположенията. Знам, че много пъти сме говорили за него и сигурно вече ще е досадно, но съм гледала много. Все едно си представи пастет в мека опаковка (като салам), надупчи го на няколко места и изстискай пастета. Ами той започва да излиза от дупките. Това са червата и това се получава от многото ядене на хлебни изделия. Представих ти го по този начин, за да можеш да го визуализираш. Извини ме, ако те е догнусяло, но това е самата истина.

Ендира, влизам в твойта кожа, защото и моят син заеква, а е вече на 17. Не се е оправил, на моменти е, прави го най-често, когато има непознати хора. И на логопед сме го водили в БГ, тук също ходи в у-ще на логопед, но не виждам кой знае каква промяна. Свикнали сме, даже и на него не му прави впечатление, когато го прави. А за другото ти дете- не знам какво да кажа, дано не се стига до инсулин!
Отивам да видя Кали!

# 589
  • София
Lili Mili, много хора са доволни от него. Но когато детето има нужда от наистина специализирана помощ, просто неглижира нещата. И двете ми деца се нуждаеха от много грижи и специализирана помощ, докато бяха малки. За съжаление не получих и един адекватен съвет от него. Пожелавам ти детето ти да е здраво и да не се налага да търсите лекар, освен за мерки и теглилки  Peace

Кали, те най-много стрии се появяват в девети месец. Тогава и коремът нараства най-много. При мен се появиха две седмици преди термин, въпреки че се мажех обилно...

ХАДВ е хиперактивност с дефицит на вниманието.

Две в едно, Амини, Тита   Hug

# 590
  • София/Стара Загора
Кали, много ти е симпатично коремчето и изобщо не си толкова огромна за колкото се представяш тук  Hug

Ендира, много ти е трудно положението и в намирането на сили, но жените и майките са способни на всичко за децата си  Hug

ТИте, и аз забелязах, че като ям бял хляб ми се подува стомаха и затова минах на пълнозърнест и то рядко...иначе за джинджифила и фризера гочух от едно предавне на джейми оливър и много се учудих, та затова попитах...благодаря за съвета

Лили, действай с докторите и всичко ще си дойде на място

# 591
Манди, не съм много сигурна, но мисля, че при гастро проблеми пълнозърнестите хлябове трябва да се ограничават.

# 592
  • На остров
Ендира, трудно е с хиперактивността, но не е фаталн  Hug .

Тите кажи за моя корем, не конумирам Хляб, но всяка вечер е като балон и червата ми правят бунт.
Днес съм яла з:к.мляко с две лъжици о.ядки, 4 бадема и малко боровинки, о- салата от домати, лук и маслини, в- тънко парче пилешко филе със сос от сметана, печено на фурна. 3 сливки за следобедна закуска. Не мога да разбера къде бъркам .

# 593
  • София
Момичета, много сте мили Hug Не ме разбирайте погрешно, не се оплаквам, нито пък мисля, че това, с което се "борим" е непреодолимо. Вярвам точно в обратното. Децата ми са прекрасни, такива, каквито са, и знам, че всичко е с причина, просто това са уроци, които е трябвало да науча в живота си.  

Споделих защо не ми остава много време за писане. Но ви чета Hug

Две в едно, от изброеното аз бих изключила млечните, доматите, овесените ядки (глутена като цяло както ти е казала Тита).

# 594
Кали, удобно й и на малката кифла в мама Simple Smile
Уанче, в извънбременно състояние, от изброените от теб храни дразнят: ядки, лук, сметана, сливи. И освен това - плодове (с изключение на банани) се консумират на гладно - 1-2 часа преди или след друга храна.
Преди много години, при една гастритна криза, минах на гладуването на Лидия Ковачева. На мен ми се отрази много добре. Не знам Манди дали си склонна да опиташ.

# 595
Две в едно, вероятно не бъркаш - повишеният прогестерон по време на бременност отпуска гладката мускулатура, оттам и стомашната, забавено храносмилане и всичко останало. Минава. След няколко седмици   Sunglasses

Аз съм съвсем изморена, но имам нов гардероб. ГОЛЯМ! Току що си тръгнаха любимите ми домашни майстори, които го сглобяваха над 4 часа. Нещата горе-долу се подреждат.

Инче, терминът ми е на 31 декември
Скрит текст:
не се смей  Mr. Green
, ама се надявам преди Коледа да съм си прибрала подаръка.

# 596
  • София
Лили е болничка още. Хъркането й носа. Дано скоро се оправи за да опрерираме. 
Аз ви чета 1 към гьотере,  че имам освен проблема с болни деца се занимавам и с шизофреничката под нас. И ми иде не да хвана гората ами не знам какво.

# 597
  • На остров
Едира млечните са ми без лактозни, а овесените ядки без глутен.
Даре винаги ям плодовете на гладно в случая между обяд и вечеря.

Фокси сигурно си п ава за прогестерона, честит  гардероб и много хубав термин Hug

# 598
МамаСа  Hug Аз продължавам да се моля и да вярвам,че всички ще успеем.
Ива-Миши,силна жена си и страхотна майка.Успяли сте да превъзмогнете загубите и преодолеете самообвиненията.Моята сестра беше първескиня,оставили я да ражда сама,трябва да е била в 26-27г.с. Момиченцето,естествено се роди мъртво.Така и не преодоля загубата и болката.Остана съвсем самичка.
Тите, newsm78  истина ли е това за хляба? Когато се поотпусна изядам цял.Сега съм се ограничила до половинка,не мога без него и често преяждам.Проблеми със стомаха никога не съм имала.
Ендира   Hug  
Аз се разминах тази седмица с почивните дни. #Cussing out И стаята ме чака да я довърша. Сега отивам да видя Кали и се гмуркам в царството на сънищата.
Извинявайте,че не споменавам всички,чета ви и преживявам всичко с вас.
Прегръщам ви много.

# 599
Добро утро с чаша кафе

Фокси,честит ти нов гардероб.Да го ползваш със здраве.

Манди,когато аз имах постоянни болки в стомаха,лекарката ми каза диета.
Скрит текст:
Без хляб(никакъв),зеле,туршии,пушени меса,свинско,абе почти всичко.Можеше само ориз,картофи,пилешко без кожа,телешко,грах,зелен боб(тези бобоеи можело,защото се берат зелени и в тях не са натрупали в-вата,които подуват корема)моркови и банани.Храните трябва да са варени,нищо пържено.

Ендира,разбирам те прекрасно.Аз 9г ходих по логопеди,а ММ все още заеква,когато е притеснен.

Общи условия

Активация на акаунт