Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Коте, от къде ги вадиш толкова подаръци за всеки  Mr. Green Heart Eyes

# 616
Минавам само да ви почерпя за това, че ММ бил станал на 22  newsm78 / според него / hahaha
Благодаря, че ви има и съм имало удоволствието да познавам някои от Вас  Hug

# 617
Тути, щом ТМ е на 22, ти трябва да си непълнолетна, така да му кажеш  Grinning. Жив и здрав да ти е, чудесна питка с глутен, ммммм.

# 618
  • Пловдив
Подаръци ли каза някой  Thinking Искааам и аз! Flutter

Благодаря момичета,за пожеланията за колата Peace

Тути,честит ти зайко! bouquet Едно морковче му вържи за вратлето Wink Да е жив и здрав!!!

Ава,за шофьорите си много права...косата ми настръхва ooooh!

Ививка,как сте?Бебчо слуша ли?

# 619
Тути,да ти жив и здрав младежа Laughing.Нали знаеш,че другото е стаж.

Чакам ви да изпишете тази тема,че за другата ще ми трябва малко повече време Whistling

Кучо спи при кака.Снощи като се прибра Мими от у-ще,чак залая от радост.Иначе през деня 2 бебета са в една стая и си говорят двамата.Ама и се разбират и не скимтят Joy

Мистик,и от мен леко и безаварийно ползване на новата придобивка.

# 620
МираБу, той вика, че си взел кака да го отрака Rolling Eyes то аз квато съм залюхана  Mr. Green
Шери, много мила картинка  Heart Eyes описваш
Мистик, да ти е честита колицта bouquet и понеже и на мен щяли да ми взимат / не се знае кога де/ ще я изтипосаш ли тук? Като технически параметри д Hug

# 621
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тути, да ти е жив и здрав младежа Simple Smile

Коте, как е Бела  Heart Eyes

Аз днес имам среща с новата акушерка, надявам се бързо да ме насочи към нова болница за преглед, да видя дребосъка и дали всичко е наред  Praynig

# 622
Аааа Тути ще се караме с теб! Трябва да поработим над егото ти, една добра дума за себе си не си казала. Момичета предложения?
 То не е хубаво човек да се хвали, но за да вървят нещата си трябва самоуважение.

# 623
А тя сега ще дофтаса Сигма и пак ще ме погне с точилката  Mr. Green

# 624
Потна и доволна след тренировката сядам набързо докато имам аванта. И мислих, мислих дали да ви занимавам, ама си казвам да пробвам (Илейн, мерси че питаш  Heart Eyes). Днес и без това няма кьорав лекар на работа (четвъртъка бил първата събота)... На Бела й излязоха някакви петна на 2 места по ръчичките. Сега като се събуди ще я разхвърлям да ги снимам да кажете дали съм права в опасенита си, че може евентуално да е (котешка) екзема Tired
Тути, Мира е права, верно си за ремонт  Hug  Да ти е жив и здрав и обичлив младежа!

# 625
Цвети, ЧРД на младежа до теб. Щом е с теб, значи си най-добрата и най-красивата. Да подкрепя Мира. Никакви такива определения да не чувам за теб. Питката е чудесна. Тита тъкмо ни агитира против глутена.
Ели, хубава среща с бебчо  Heart Eyes
Коте, нищо интересно при нас. Каката свиква с чужбинско и е добре. Ние през почивните дни ще ходим пак по баирите. Даже този път съм го измислила да пътуваме до планината с влак (по желание на моя син). Като едно време през студентските години  Simple Smile

# 626
Аааа Тути ще се караме с теб! Трябва да поработим над егото ти, една добра дума за себе си не си казала. Момичета предложения?
 То не е хубаво човек да се хвали, но за да вървят нещата си трябва самоуважение.
Абсолютно "за". Все си повтарям каква съм работна и хубава  Joy, леката ирония често я пропускам и го приемам буквално  Mr. Green
Тути аз имам своя философия - фокусирай се върху това,  което имаш, върху хубавото. Здрава си, изучена, с професия.Имаш другарче в живота, приятели и своите си интереси. Това е напълно достатъчно да си спокойна и да поканиш останалото щастие да дойде само при теб  Hug
Да ти е честит рожденика, да слуша кака си  Laughing

# 627
  • При вещиците
Добро утро!
Докато чакам за ендокринолога успях да ви изчета. Като се прибера ще снимам белега и ще ви го покажа.
Хайде, изчаквам още 1 месец и започвам да отслабвам. Има ли желаещи да се подкрепяме морално Wink
Тути, да ти е жив и здрав ТМ. Да се обичате и подкрепяте още дълги години.

# 628
  • Пловдив
Тути,абе тя колата е обща  Crossing Arms И ММ повече я кара,щото работата му е на 11км. в едната посока Tired А характеристики не знам Thinking Дъртичка е...1,9/дизел/комби,че ние имаме много товари и влачим отвсякъде Mr. Green Данъка май ще и мине 100лв.,ма дано излезе по.здрава от смотаното Рено.

И...да и от мен + да се вземеш в ръце! Naughty Стягай се,щот и аз точилка имам Hug

# 629
Endira- дано се оправи ситуацията, дано има светъл лъч Hug
Мистик- честито ви возило.
Хепи Кали- ама бая лъскав и закръглен като футболна топка корем. Страхотно Heart Eyes Мен ме е страх да кача снимки последни, няма да ме разпознаете. ММ вика че съм като Обелиск Joy
Лени- фугите са сложени на банята, качих няколко снимки в наш дом/хоби, не знам дали си личи. То толкова не бляска май, на мострата е по силно  Blush
Тути- честит да ти е РД на ТМ. Жив и здрав да е и скоро татко Heart Eyes Страхотна пита!!!
Магнет- дано скоро оперирате малката Лили. Е пък ся и съседката ooooh!
Танзу-  spoko
Нещо друго щях да пиша, ама забравих....Утре/вдругиден ще ми изследват всички показатели кръвни, знам холестерола ми ще е ударил тавана Joy
Коте- ти писа там ,че си на някаква терапия на ръката. Кога казват лекарите ще се възстанови напълно?

Общи условия

Активация на акаунт