Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 539
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
мани
едно яке, сигурно му е на работа. Но и ММ става за нещонамирач Simple Smile намери си едни други негови работи.
Значи готиния доктор Wink не е в гардероба.
Плочки май същите видях на кьошето до клиниката. Ще мина с една снимка да проверя като ми запазят час.
В понеделник децата на училище ли са? И на някоя от вас детето до е в четвърти клас? Една задача искам да проверя как я решеват децата, че мен мн ме затрудни.

# 661
Уанче,
Скрит текст:
според мен подуването може да е от лука, чесъна също има такова действие. Но все пак си бременна, може от много неща да е.
Кали, много хубава бременна си!
Мистик, и твоите снимки са чудесни!

И аз никога не съм яла морковена торта.

# 662
Даре,тук няма да са на у-ще,но за сметка на това имат 20 стр. домашно по математика ooooh!,отделно и по другите предмети.
Дай да я видим тази задача.

Някой да събира стикерите от Кауфланд?Имаме мноооого повтарящи и мога да пратя.

# 663

Ето я задачата. Аз й намерих отговора. Но по много сложен начин. Въпросът е в 4ти клас как го правят?

# 664
Морковената торта е любимата на ММ. И аз я кльопам. Едвва се реших да я опитам заради онзи виц със зайчето Wink Няма да съжалявате който реши да я опита.
Даре, жалко че няма къде да се разходиш ию гора около теб. Днес ръмя много приятно на разходката. Направихме час и половина в гората на село с дзверо. Голяма мъка с тези зъби.
За петънцата заради които се шашках - ами не се виждат. С напипване се усеща като лишей (суха кожа). Да видим дали ще се виждат днес след банята. Няма да е екзема.

# 665
  • София
Ох, значи пишете ли, пишете.... милост нямате към такива като мен, дето времето не им стига....

Танзу, дай да те прегърна  Hug

Ава, според мен е добре да има повтарящ се мотив в къщата. Още повече, че не е нещо крещяшо.

Даре, значи наближава важния момент при теб.... От сега стискам палци! И не се давай на тия дъждовни настроения....

Магнитче, как си, децата как са?

Манди питаше какво работя - икономист съм, експерт в търговски отдел, занимавам се и с финанси, с обществени поръчки, със следене на проекти,с ПР малко. Интересна ми е работата, но понякога ми идва в повече. Освен това като цяло нещата във фирмата не вървят на добре, ето сега и оставам сама в отдела, та не знам кога ще ме стегне шапката и..... ама преди това трябва да си намеря друга работа  Mr. Green

За протокола - карфиол обичам само на туршия, а морковена торта съм опитвала, но не ме кефи много

Ауууу, Шерифче какво е това домашно 20 страници ooooh!

Отивам да гледам бременното коремче на Кали

# 666
Даре : с обикновени дроби и уравнение с едно неизвестно.
Х=1/2Х+1+1/4Х+1+1/8Х+1

Ама нямам дете 4 клас...та незнам за дробите.

# 667
  • Истински се вижда само със сърцето.
А аз съм зле с математиката Simple Smile

Какъв ден е в понеделник, че децата ще почиват?

Едната манджа е готова, втората се готви в първата си част, ама нали ми е неделя Simple Smile да наготвя за следващите два дни.

# 668
Даре,предадох се със задачата.И аз стигнах само до уравнение,но като няма някакво число,не знам ooooh!

Илейн,в неделя има избори и за това няма да учат в понеделник.Ако има балотаж,следващия -отново.

# 669
  • Истински се вижда само със сърцето.
Вярно че сега са изборите за кмет, бях забравила.

# 670
Хоупче, колко са ти общо яйцата? Ако правилно смятам твоето уравнение - 24. Я ги разпредели на трите кифли. Аз получих друг отговор. Остави материала за 4ти клас. Давай както ти знаеш. Подсказвам - последната получава 2 яйца.

# 671
  • В градината...
Ауу, Ава, марокански плочки  Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes
Дай и малко синьо.

# 672
Даре,обърка ми цялата аритметика hahaha

# 673
Даре аз ги смятам 14.
Ще го разпиша уравнението....ама незнам какво учат 4 клас
1 ва жена х/2+1
2 ра жена (х/2+1)/2+1
3 та жена  (х/2+1)/2 +1 =0

Мога и докрая да го дореша ама пиша през телефона и със знаците ми идва трудно.

# 674
Хоупче, така и аз я реших. Ама това постижимо ли е за 4ти клас питам.

Общи условия

Активация на акаунт