Търся много добър Ортопед-хирург за ръка/ гр.София

• 2 169
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
Търсих доста из интернет пространството, но не попадам на търсения специалист.

Трябва ми ортопед-хирург за премахване на плака и болтове от ръката на сина ми 20г..
Операцията беше миналата година във ВМА по "спешност" на третия ден след инцидента едва когато след неистови болки и оток от ръката му започна да тече вода, отношението на персонала беше отвратително!!! Сестрите нагли, лекарите безхаберни.

Нямам технически забележки относно качеството на поставените укрепителни елементи по костта. Двигателните възможности са напълно възстановени, синът ми е спортист и положи максимум усилия за това.

Белегът, който остана е отвратителен!

Търсим високо квалифициран хирург за премахване на плаката и болтовете, но който да работи в екип с пластичен хирург или самия той да притежава умения за направата на възможно най-добрия шев.
Не е нужно да е прехвален специалист, важното е да си разбира от работата, да има нужните умения, операцията да бъде в прилична среда и не на последно място Човешко отношение!!!

Моля, който е минал по подобен път и е останал с отлични впечатления от направеното да ми пише, може и на лична, за да не се приема за реклама!

Благодаря!

# 1
Търся хирург за ръка (за операция на дланта) - Дюпюитренова болест. Може ли някой да ми препоръчи добър специалист?

# 2
Търся хирург за ръка (за операция на дланта) - Дюпюитренова болест. Може ли някой да ми препоръчи добър специалист?
Нямам представа какво е заболяването, но в Софиямед. Има цяла клиника - Хирургия на ръката.

# 3
Нямам представа какво е заболяването, но в Софиямед. Има цяла клиника - Хирургия на ръката.
Благодаря Ви много!

Общи условия

Активация на акаунт