Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 521
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 225
Фаина, я кажи като Стрелец на Стрелеца как да разкарам един мъж-Рак че ми мъти водата с една Рачка?

# 226
  • ❌❌❌
 tooth низнам Smile

Ама съм сигурна, че още много Рачки има. Twisted Evil Пък и ние, Стрелците, не търсим. Нас ни търсят и (не) ни намират. tooth Да не излагаш зодията, ей! Naughty Я, беж при някоя Овенка или Лъвица да те хайпне малко! smile3513 Пък може и Стрелкиня... ако ти стиска... newsm48

# 227
  • Тра-ла-ла
Фаина, я кажи като Стрелец на Стрелеца как да разкарам един мъж-Рак че ми мъти водата с една Рачка?
Като й покажеш, че е слаб, лабилен и несериозен. Не, че ти ще й предложиш нещо сериозно Joy Но внимавай, защото връзката Рак-Рак е на космическо ниво. Те са като един отделен свят, в който се разбират по начини, понятни за другите.

А, бе, дърт пръч тръгнал да търси съвети как да сваля жени.  JoyИзчерпаха ли се тривиалните методи?!

# 228
tooth низнам Smile

Ама съм сигурна, че още много Рачки има. Twisted Evil Пък и ние, Стрелците, не търсим. Нас ни търсят и (не) ни намират. tooth Да не излагаш зодията, ей! Naughty Я, беж при някоя Овенка или Лъвица да те хайпне малко! smile3513 Пък може и Стрелкиня... ако ти стиска... newsm48

To има Фаина ма ся тая е на мушката. И е по-интересна щото не е свободна напълно - задигнах я от един Рак. Имаше някакъв Рак дето аха да се разделят ма не се разделят та викам да им помогна  Mr. Green
Грубички ми идват Овните, Лъвиците нещо не ме грабват
Със Стрелкиня знам какво е, докат се разберем какви сме си и сме свършили работата. И кой откъде е. Това Стрелкиня със Стрелец е патология, ма си се разбираме  Hug

# 229
Като й покажеш, че е слаб, лабилен и несериозен. Не, че ти ще й предложиш нещо сериозно Joy Но внимавай, защото връзката Рак-Рак е на космическо ниво. Те са като един отделен свят, в който се разбират по начини, понятни за другите.

А, бе, дърт пръч тръгнал да търси съвети как да сваля жени.  JoyИзчерпаха ли се тривиалните методи?!

Оф Джулайче все не си разбрала  hahaha
Тя не е цел вече, целта е да разкарам Рака че се появява чат-пат и ми мъти водата - нищо сериозно не съм можел да й предложа, несериозен съм бил, не можела да разчита. То не че може де ма все пак така да ми мъти водата няма да стане. А тя все го съжалява, кво бил правел, как се бил чувствал...
То не че няма да му я върна след месец-два, да потрае малко...

# 230
  • ❌❌❌
ПРОСТО ПЛАЧАААААААААААААААААААААААААААААААА newsm62 newsm62 newsm62 newsm62  smile3532

ЖИВ ДА СИ, БРАТКО, НАПРАВИ МИ ДЕНЯ!!! Joy omm

# 231
  • Тра-ла-ла
Скубич, Скубич...и ти не знаеш на кой свят се намираш Crazy Дръж си го тогаз баджанака Рак, за да има при кой да си я върнеш. Че после ще ни приревеш "как да се отърва от жена Рак?!" hahaha

# 232
Скубич, Скубич...и ти не знаеш на кой свят се намираш Crazy Дръж си го тогаз баджанака Рак, за да има при кой да си я върнеш. Че после ще ни приревеш "как да се отърва от жена Рак?!" hahaha

Ma aз нямам нищо против човека, кат му я върна може и да си къркаме заедно. Да потрае да й се нарадвам и да си я прибира  Mr. Green
Аз с жена-Рак веднъж съм си имал работа - баси кефа, сама си тръгна. Няма драми, няма нищо

# 233
Е, той, Scooba-та, нали е като шведско Volvo - колкото по-старо, толкова по-качествено.. ooooh!

Скрит текст:
Принципно не смятах повече да обръщам внимание на глупостите, които ръси, но всеки път ме изумява с простотията си.
И не, не си забавен!

# 234
Е, той, Scooba-та, нали е като шведско Volvo - колкото по-старо, толкова по-качествено.. ooooh!

Скрит текст:
Принципно не смятах повече да обръщам внимание на глупостите, които ръси, но всеки път ме изумява с простотията си.
И не, не си забавен!

Volvo отдавна не е шведско.
Деца, кво да ги правиш...

# 235
Ти мен не ме учи кое какво е, по-наясно съм от теб със сигурност. Wink До 2011-та Volvo е притежание на Ford, след това го продават на някакви китайци.. Peace

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 20:46 от green_eyes14

# 236
Ти мен не ме учи кое какво е, по-наясно съм от теб със сигурност. Wink До 2011-та Volvo е притежание на Ford, след това го продават на някакви китайци.. Peace

Нямам и намерение да те уча, подсъдно е  Mr. Green
Кажи сега кое е най-гадното момче в класа ти

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 21:04 от Анонимен

# 237
  • Тра-ла-ла
Най-лошата черта на Стрелците е това, че те са непоправимите дървени философи сред зодиите. Те са бъбриви и все умни неща казват. Знаят всичко за всичко и са непоправим пример за фразата: „на всяка манджа мерудия“. Това ги прави изключително нетърпими събеседници. Дипломатичното общуване им е чуждо

# 238
:/

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 23:09 от green_eyes14

# 239
За мен Стрелецът е една от зодиите, при които няма кой знае каква разлика между двата пола, така че ще си говоря спокойно Laughing
................................
Но условието винаги е едно и също - да се казва и да се борави само и единствено с истината. Само тогава победата е сладка. bowuu
Именно това е едно от качествата, които най-най-много ценя в себе си. Още от дете при мен е много силно изразено, пък и това съм срещала не в един и двама Стрелци.
Имала съм няколко съученички Стрелци, общо 4 в класа. Simple Smile Като цяло и четирите бяха различни като поведение, но не мога да се съглася с теб, че жените и мъжете от зодията не се различават съществено. Flutter Според мен по-добрата половина на зодията се е 'паднала' на жените. А и си спомням, че най-голямата флиртаджийка измежду тях имаше 4-5- годишна връзка с може би 'най-невъзможния' - мъж Телец. Peace
За искреността при тях е истина - прями са и много естествени като общуват с другите. Но пак казвам, че според мен това е единствено при жените. Peace

Чела съм, че за Стрелците истината е това, което те считат за своя истина, а не реалният начин, по който стоят нещата.Simple Smile).... Или казано на по-груб език, това, което им изнася. Mr. Green
За съжаление едни от най-големите лъжи съм чувала от устата на Стрелец.. И нещото, което ме нарани най-много, е, че му бях разказала целия си живот и го мислех за приятел, бях лоялна и честна с него, а той дори не осъзна последствията от тази негова 'игра'...
Принципно никога не съм си съставяла мнение за това какъв е човек, 'добър' ли е, 'лош' ли е, според зодиакалния му знак.. Неприятното е, че понякога заради някого си изграждаш някаква "обща представа" за всички..; ) Но може би не е редно да съдя за зодията по един човек. Peace

Общи условия

Активация на акаунт