Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 483
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 600
Хайде още една рачка да се присъедини, за да стане по-забавно. :дд
Аз съм рак и най-гадната зодия за мъж според мен е рак. Риби, близнаци, стрелец, везни, лъв не ми допадат също. Харесват ми хора, с които мога да си приказвам на различни теми, неангажиращи и ненатоварващи и такива, които не ми четат морал/лекции. Не си падам много по словоизлияния и ако друг го прави ме натоварва. В овните ми харесва, че обикновено за забавни, обаче са големи хейтъри и все от всичко разбират. Като цяло най-интересна комуникация съм имала с козирози (мъже и жени), телци, водолеи (главно мъже, с жените не се разбираме особено).

# 601
Хайде пак се наскупчиха. JoyHeart Eyes

Понеже стана въпрос за Стрелците, от тази зодия и от Водолеите познавам най-разнообразни характери. Най-разтропаната жена, която познавам е Стрелец, а също и най-флегматичната - пак е Стрелец.

# 602
  • София
Хайде пак се наскупчиха. Joy
Bowtie Ти пък, забрави гадния колега и се радвай на компанията.

Впрочем, имаш право, аз за водолеите гледам много противоречиви мнения от всички. Аз си имам на сърцето едно водолейче, което нито е шавливо, нито се хихика, нито е ексцентрично.

# 603
Е, бива ли така бе, Нина. Аз те похвалих, ти сега разтропана ... флегматична. Всичко е камуфлаж, да знаеш.
Водолеите, те са си във въздуха, реят се .. не ги закачайте.

# 604
А, нямам вече колеги Раци, но затова пък скорпионка и овенка.Trollface Хелп!

# 605
  • Countryside
Водолеите са странни птици. Умни са, но пак много дрънкат. Че и философстват много. Събери Водолей и Стрелец да философстват и им гледай сеира.Joy

Близнак мъж под флиртаджия не познавам. Омайват жените и им минава номера. Направо са магнит. Жените и те не падат по-долу.

# 606
  • София
Да, доста философстват. Мен това ме устройва, аз много обичам да говоря и разисквам. Не спирахме да говорим, като бяхме заедно. Joy

# 607
С Водолей до философство не съм стигала. Както казах, те си се реят отгоре и ме е страх да стрелна, да не ми падне на главата. Подминавам.
Имам близък по стечение Близнак, който има варианти за всеки ден, по няколко. На сухо не остава. Е, блъскам си главата в стената и се чудя как му се връзват тия жени. Това ми е след Дева мъж, втората антипатия. Дет се вика и Овен ще преживея, но такова чудо - не.

# 608
Я, тема за мъжлета, трябва да се запиша с нещо, засега само с малко, друг път повече.
 Аз съм по-скоро  "girls girl", нямам приятели/приятелства с мъже, почти нямам, освен един Водолей Purple Heart и един Овен, но с Водолеят сме си много по близки, като се съберем все едно съм с приятелка съм излязла, много добре си прекарвам.
Водолеят е единственият мъж от "въздуха", с който намирам общ език. Същото е и с жените водолейки, на млади години, когато ми трябваха по спешност хора, с които да затваряме клубовете и дискотеките, водолеите бяха единствените, които издържаха на темпото, че и отгоре. Оптималното парти-анимъл за мен е Водолеят! Нищо не ги събаря! Освен това са и интелигентентни, и забавни, удоволствие е времето прекарано с тях. Не се разсейват от всяка фуста преминаваща наоколо, за разлика от овена, и са страшно забавни.
За сега толкова!

# 609
Водолейчетата са доста интересни, наистина много приказливи, но по-скоро по философски въпроси  - битовите не ги вълнуват толкова. В офиса има двама водолеи - с момчето много си приказваме, но момичето адски ми лази по нервите, направооо, хаха. Имам и една приятелка водолейка, но с нея не мога да прекарвам много време заедно, все нещо се оплаква и все за себе си говори. Иначе ми е много чаровна и има чудесно чувство за хумор.  Кечър, все те хващам да говориш добри неща за това водолейче, защо сте се разделили?

# 610
  • Пловдив
Имах бивш шеф овен...нещо страшно, крещи, троши и дори, когато очевадно не е прав, пак е прав. Плюсът му беше, че му минаваше супер бързо, но характерът му малко служители можеха да изтърпят. Живее с идеята, че всеки му е длъжен.

# 611
По принцип харесвам Овните въпреки бурните характери, защото са много честни и предани хора. Ние имахме обаче една учителка по история, зодия Овен. С нея бяхме доста близки, но характерът й беше страшен. Класът трепереше преди час по история. Всеки се молеше да не го изпитва. Ако някой я нервираше, тя не му се караше като даскал или издаваше на родителите, а лично го хулеше като че ли нещо лично й е направил от рода на - “Цял живот ще мързелуваш така, мога да си представя как и в работата си клатиш краката като някакво безмозъчно мекотело и един ден се събуждаш със семейство и деца, които не можеш да издържаш, а и без това на нищо не можеш да научиш. Или се стегни, или по-добре никога не ставай родител!” И после имаше ревящи. Обаче в повечето случаи беше честна жената, но много взискателна. Мъж Овен с гаден нрав не съм виждала към жени, но моят съученик като го предизвикаха или обидеха, налиташе на бой.

# 612
  • Бургас
На Овена положителното е това, че е няма прикритост.Какъвто и да е, е открит, няма игрички.Не съм имала взаимоотношения, но по наблюдение освен първични и грубовати са и купонджии, все в центъра, заобиколени от жени.Доколко стават за семейство обаче не знам, но като гледам отстрани трудно се обвързват задълго.

# 613
Доколко стават за семейство обаче не знам, но като гледам отстрани трудно се обвързват задълго.
Кой би ги издържал, вечния спорчо. Мъжете не толкова, но жените Овци са най-големите лицемерки в зодиака. При тях откровеност няма, всичко е фалш.

# 614
  • Countryside
Изобщо не е вярно, жените Овни са много емоционални и честни. Спорят, до глупост понякога и трудно се извиняват. Но фалш и лицемерие, твърдо НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт