Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 518
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 195
  • Тра-ла-ла
Специално за *Камея  Hug давам моята аргументирана класация за най-гадните мъжки зодии от гледната точка на жена РАК. Съответно ще изтъквам негативните им качества.

Започвам от най-гадната към най-малко гадната:
1. Козирог
Скрит текст:
Обикновени, първични, студени, кисели, деспотични, стиснати. Инати по рождение, което ще рече, че не се усещат как винаги и на всичко са контра. Работохолици. В името на парите и планини ще повдигнат, но за останалите неща са големи мързели и не обичат да се напъват. Ако ги помолите за услуга - то тя ще е в стил отбиване на номера. Един път научили нещо в живота какво е/как се прави- не са склонни да си променят мнението, ако ще и да е грешно и да продължат да правят грешки. Склонни са да лъжат, но са лесни за хващане. Жената за тях е някъде към 5-6та дупка на кавала. Прекалено статични са.
2. Овен
Скрит текст:
Като цяло хич не съм фен на огнените зодии. Някак си взаимно се избягваме и не се понасяме на органично ниво Laughing Имам алергия към хора със свръх голямо его без покритие, които вечно го нач*кват на другите. Но поне при огнените за разлика от земните зодии, се вижда, че в тях врат и кипят чувства и енергия. Докато земните са като обран бостан  Joy

Та Овните са тъпо упорити. Егоцентрични. Голямо добро утро. Фукарии и позьори. Все нямат вина за грешките си. Правят се на големи плейбои. Не търпят жените да са им на/над нивото, иначе ги избива на комплекси
3. Стрелец
Скрит текст:
Иху-аху. Дай им живот. Флиртаджии. Тефлон за жени. Също имат голямо самочувствие, но нещо не им достига в сравнение с Овена и Лъва. Двойнствени са. Ту ги дърпа животинското, ту човешкото. От там и потребностите все се менкат Laughing Гледат прекалено отгоре на нещата. Само тяхното е най-важно, а другите нямат право да имат важни неща в живота си. Имат склонност да преувеличват собствените си успехи.
4. Водолей
Скрит текст:
Тия са ми като голи охлюви. Обичат свободата. Несериозници и към жените, и към работата си. Трудно е да се разчита на тях. Гледат да не се ангажират емоционално, както и с обещания и услуги. Жените ги мислят за много чаровни и винаги около тях е пълно с фенки Laughing Във Водолеите забелязвам склонност към би/хомосексуализъм Whistling
5. Телец
Скрит текст:
Ужасни инати, но за разлика от Козирога са осъзнати такива. Не признават вина. Като опре ножа до кокала - започват да се правят на жертви и обвиняват на жената до тях. Страх ги е от интимността и да показват чувства. А после се сърдят защо са неразбрани. Бързо губят интерес след като постигнат набелязаната цел докато пак не им размахат червен плат пред очите Laughing Консерви са и ги е яд на това. За това са и склонни да послъгват като Козирозите - за да не ги мислят за чак толкова скучни. Вечно търсят идеалната жена.
6. Рак
Скрит текст:
Раците са 2 типа - или са сантиментални, неуверени, склонни към депресия и меланхолия, често губят правилната посока в живота си и имат нужда някоя силна жена да ги побутва. Или са ужасни гадове и егоисти.
7. Риби
Скрит текст:
Прекално големи оптимисти. На моменти са пълни шарани. Гледат повърностно на проблемите. Трудно показват твърд характер. Също като Близнаците - често си менят мненията и желанията. Склонни са да правят малки драми от всичко. Ако няма муха - ще изнамерят една от някъде и от нея ще направят слон  Laughing На моменти са ужасни дърдорковци. Склонни са да обсебват и да ревнуват прекалено много
8. Близнаци
Скрит текст:
И те не знаят кои са. Често не могат да заемат една позиция и да я отстояват. Нерешителни са. Лабилни. Мразят стреса. Често живеят на ръба между реалността и фантазиите си и не могат да се усетят къде свършва едното и започва другото. Много говорят, нищо не казват. Също като Рибите не създават впечатление за особена твърдост и мъжественост.

Извън класацията оставям Лъвовете, Девите, Везните и Скорпионите. защото нямам достатъчно задълбочени наблюдения над тях. Единственият Лъв, който познавам е ужасен егоманиак, но на моменти е добър и ларж. Бих го сложила след Овена и преди Стрелеца в класацията. Сред Девите познавам както добри и весели, така и киселяци, които за 50 стотинки ще прегазят човек и са абсолютни псевдоморалисти. Везните са ми малко тъмна Индия - тези, които познавам много обичат да налагат мнението си като последна инстанция и са склонни да правят интриги от нищото. Скорпиони не познавам  Blush

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 21:29 от Джулая

# 196
Хах, много добър анализ.
Ще ми е интересно да споделиш кои и защо са ти любими.

# 197
близнаците са лъжци и гадняри от всякъде  Close

# 198
Джулая, и аз съм Рак и по много от констатациите ти мненията ни съвпадат. Много си точна, поздравления! Hug
Като бивша съпруга на Овен мога да добавя - правят впечатление на смели, но когато ситуацията е сериозна и трябва да вземат решение - се оказват доста слаби, дори хленчещи и мрънкащи. Много свързани с майките си - доживот.
Много харесвах и Телец до скоро - но ми прави цялостно впечатление, като допълнение към твоя анализ - че са ужасно дребнави и много критични- но към другите, а мнителността им при някои представители е силно развита. Най-често мъжете от тази зодия са сами и без партньор, все не могат да намерят жената, която си мислят че заслужават Laughing. Не е ясно дали изобщо тя съществува. Комплименти никога не правят и обвиняват за своите грешки партньора.
Близнаците наистина доста лъжат, не са наясно със себе си, захващат се с много неща едновременно и накрая не реализират ни едно. Доста са шумни и превзети.
За Козирозите съм 100% съгласна, винаги са на крачка от скандала  Simple Smile

# 199
  • Тра-ла-ла
Относно Близнаците мнението ми не е точно, че лъжат. По-скоро усещането, че ментят идва от факта, че искат много неща, фантазират ги, обещават ги, чертаят ги, но нямат волята и енергията да ги реализират. Не, че не го искат. Но това, ако е лъжа, то не е целенасочена и преднамерена. Другото, което е, че с това раздвояване (минимум) - са склонни да си сменят мнението/желанието, но това пак им идва естествено отвътре. Просто така се получава. Лъжите им за цвете за мирисане пред тези на някои други зодии Whistling Моите наблюдения над Близнаците са, че са леко мунчовци и неуверени, респ. точно тези не са превзети.

г, на въпроса, кои са ми любимите зодии:
Скрит текст:
Любими са ми Риби и Близнаци...баш немъжките зодии Joy Но тайно си мечтая за Телец, който ще има прекрасна натална карта, която ще тушира ужасните му негативи Laughing

Близнаците ми харесват, защото са интелектуални типове. С тях не скучая и научавам много, като в същото време не съм забелязала да се дуят с интелекта си и да карат другия да се чувства като изкопаемо. Имат специфично чувство за хумор като моето и с тях сме вечно в някакъв сюреалистичен сериал от съчинени смешки и сюжети, от които се заливаме от смях (малко е трудно за обяснение). Обичат да са в движение като мен. Милички, чувствителни и добри са. Верни приятели. Заради това, че не са хард мъжкари - разбират доста от женската природа и ни приемат по-добре. Т.е. сблъсъците на ниво мъж-жена не са толкова епични както с други зодии. Не изпитват постоянна нужда да доминират над жената и са доста по-сговорчиви.

Рибите...визирам веселите и готини рибочки. Че съм чувала за едни изпаднали пияници, ревнивци и побойници, които не искам да срещам никогИШ. Та Рибите са весели айляци. Също с чувство за хумор. Харесва ми позитивизма им и вярата в доброто, които обаче често прерастват в неспособност да имат трезва преценка за реалността. Но с това се справям по-лесно, отколкото при Близнаците Whistling Аз често съм вглъбена в детайлите и прекалено реалистично гледаща на нещата от живота (които е ясно, че в нашата мила родина са в голяма част гадни и лоши, т.е. винаги ги забелязвам и ме дразнят). А Рибите ми показват, че някои неща не си струват нервите и усилията. Аз пък ги уча, че не всичко "айде, карай да върви, какво пък толкова" и така се допълваме. Също са много верни приятели, обичат да пътуват, смеем се, бъбрим си. Никога не е скучно. Интересното е, че въпреки, че създават впечатление на шарани и логично очакваме да се забъркват в големи бакии....на тях винаги им се получават нещата с лекота и им минават номерата Laughing Което ме навежда на мисълта, че има нещо вярно в призивите за позитивното мислене Grinning

Rosita   Hug bouquet

# 200
smile3501 za Джулая, благодаря, че ми уважи желанието. Sunglasses
Просто ми се приказваха празни/но полезни за четене/ приказки за мъже, не че ние, жените, си нямаме проклетиите и мурафетите, ама сега да си чешем езиците с мъжете. hahaha
Признавам си, ще използвам "оплюването", ще се позова на споделеното, за да се заям с някои роднини.

# 201
Близнаците са лъжци, измамници, уреждачи и всякакви подобни.

# 202
  • Тра-ла-ла
Близнаците са лъжци, измамници, уреждачи и всякакви подобни.
Иии метна бомбата  newsm43 ..дай още малко инфо защо мислиш така.

*Камея, после да не ме търсят същите тези роднини  Laughing

# 203
Защото лъжеца, измамника е бившото ми гадже, имам обещани едни пари от него, а съм безработна, пък той се уреди за много  пари без да прави нищо, и какво съм видяла като обещание нищо, какво ми върна нищо, само ме лъга и продължава  Sad

# 204
Написаното за Близнаци в скрития текст на Джулая се отнася едно към едно и за Везни- може би в по-малка степен , но е така донякъде. Скорпионите само са ми "взели страха", без да си правя труда да ги опознавам и да влизам във взаимоотношения с тях, отбягвам ги и не ги познавам, но чета лоши все неща, а и оплаквания чувам...Познавам добре деца скорпиончета и  са трудни, не се излиза на глава с тях, все спорят, все се отстояват, злобеят, но са и умни, де

# 205
Написаното за Близнаци в скрития текст на Джулая се отнася едно към едно и за Везни- може би в по-малка степен , но е така донякъде. Скорпионите само са ми "взели страха", без да си правя труда да ги опознавам и да влизам във взаимоотношения с тях, отбягвам ги и не ги познавам, но чета лоши все неща, а и оплаквания чувам...Познавам добре деца скорпиончета и  са трудни, не се излиза на глава с тях, все спорят, все се отстояват, злобеят, но са и умни, де

Камея, аз имам момче-скорпион на 13 и е разкошно хлапе - будно, с чувство за справедливост, с мнение и позиция които отстоява. Не знам скорпоните с какво са те наплашили но като мъж-стрелец се разбирам чудесно със скорпионките.

# 206
  • София
И аз в защита на децата Скорпион.
И на големите скорпиони.
Това са хора на справедливостта да,но ако си им в сърцето ,винаги ще чувстваш сигурност и закрила.
А за мъжете изобщо няма да говоря, винаги мога да позная такъв.

# 207
Скорпион - ужасни са по характер,заядливи и злобни. Tired

# 208
Най-кофти за мъж е да е: дребнав, все контра и скучен. И стиснат като Чичо Скрудж!
(Козирог)

А жените от тази зодия са чудесни.

# 209
Съжалявам, но наистина имам впечатления от деца скорпиончета- тръшкат се, бурно изразяват протест/несъгласие, мрънкат и викат,че са неоправдани, искат да бъдат защитени интересите им, все на тях да се обърне внимание, пенят се за дреболии, критични към другите, не и към себе си, обаче. Не приемат успехите на другите, искат все те да са хвалени и оценени......Натоварват ме, аз съм от друго тесто замесена, друг типаж, край мен като минеш- няма да разбереш, че има човек Wink е, тук малко засилих ...но майтап да става, нищо лично към вашите деца. Peace Peace Peace
И аз в защита на децата Скорпион.
И на големите скорпиони.
Това са хора на справедливостта да,но ако си им в сърцето ,винаги ще чувстваш сигурност и закрила.
А за мъжете изобщо няма да говоря, винаги мога да позная такъв.

Хората на справедливостта са везните- за справка - всички статии по въпроса Везни в нета.  Peace

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 20:04 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт