Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 429
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 720
Ми за Везна....😂
По моят скромен опит, Везнянко не би преследвал жена, жените го преследват него, а той само се усмихва, радва и им приказва дивотии, без никой да го е питал, понякога дори и смислени дивотии, за който му се слушат.
 Ако не го искаш, просто го игнорирай, не че ще помогне, там никой не може да помогне според мен, дори той самият не може да си помогне.
Или не ме слушай мен, аз съм напълно пристрастна, щом става дума за пратениците от паралелната вселена; везни, близнаци...Анатема!!! Назад, назад, момко въздухарски!

# 721
Account, това което казваш просто идеално му пасва Grinning
Игнорираики го стигна до 200 съобщения за една вечер, което доста ме напряга имайки предвид, че трябва да ровичкам из тях за нещо евентуално свързано с работата, макар, че точно тези не ги четох. Ако не му отговарям става много агресивен, ескалира. Като споделя нещо лично, макар и не в любовната посока, в която той отива е доста по-спокоен и май е по-търпимо за мен, но става груб, като това, че ставало все каквото ние жените искаме, на което аз му отговорих, че говорим на лична тема, както той е настоял без аз да искам и не виждам кое е станало както аз всъщност искам, абе манипулатор отвякъде, но с какво цел?

# 722
Ми за Везна....😂
Анатема!!! Назад, назад, момко въздухарски!
Люш-люш ... напред-назад ... Докато го оставиш да вземе решение някакво, то се стъмни. Притиснеш ли го - бяга. Поне не са толкова тънкообидни като жените. /съжалявам Ариа, не с лошо, теб съм запомнила/ Така че, действай с настъпление, изпитано.

# 723
😂 Няма за какво да съжаляваш. За щастие имам също толкова ужасен асцендент и Луна, изобщо неприятен човек съм си, истинска Везна 😂

# 724
Ох, и на мен асцедент, и луна, и зодия, всички са ми едно и също нещо, (телешко- варено)преди няколко месеца го разбрах това и си доскучах сама на себе си дори. Unamused
Много неприятно. Хората пъстри, разнообразни, противоречиви,а аз, все една и съща...Освен да се преродя духовно някак си, не знам и аз какво да се правя.

# 725
А моите не са еднакви, но са неприятни и формират чудно “ужаса” Везна. За щастие Меркурий е ОК. С това искам да кажа, че зодията дава някои определени черти, но има още няколко други планети, които допринасят за цялостната картинка. За това и хората сме различни. Знам, че сега пак ще ме обявят за тънкообидна и нямам намерение да се оправдавам пред непознати, мислъта ми е, че е ограничено да кажеш всички от еди коя си зодия са тъпаци примерно.

# 726
  • Тра-ла-ла
Сега ми се навърта, или поне тека изглежда една Везна с луна Риби, чаровен с едни черни влажни очи, страшен приказливец и нахалник бих казала, в следващия момент- нямал това в предвид, ту напред, ту назад, чувствам го като манипулатор, пуска разни реплики от типа: "Караш ме да се чувствам виновен!", "Много си жестока!", "Никой не ми е правил така!".
Това ми е Рибешко. Често зодията се изобразява като 2 риби в различна посока Joy Понякога им харесва да "кълват" Везните също обичат да го играят обидени, ако не ги ухажваш.

Това с агресивността трябва да го прекратиш ВЕДНАГА !!! Никакъв гювеч, никакво влизане в положението. Иначе после ще си патиш. Не влизай в режим да му се обясняваш какво си имала предвид, пък той уж не бил разбрал. Това са пак трикове на манипулатор. Ти вече играеш играта му.

# 727
Горните реплики съм ги чувала от Овен.
"Много си жестока", защото не му минават номерата. Младо яре може и да му върже, но жена на зряла възраст абсурд.

# 728
Горните реплики съм ги чувала от Овен.
"Много си жестока", защото не му минават номерата. Младо яре може и да му върже, но жена на зряла възраст абсурд.

Има шанс, доста по-малък Луната да е в овен, а не в риби, но заради чувствените, влажни черни очи заложих на риби. Сега като се замисля обаче, един воден асцедент може да го дикизира по същия начин Stuck Out Tongue Winking Eye
Във всеки случай силно усещам и нещо водно

# 729
Игнорираики го стигна до 200 съобщения за една вечер, което доста ме напряга имайки предвид, че трябва да ровичкам из тях за нещо евентуално свързано с работата, макар, че точно тези не ги четох. Ако не му отговарям става много агресивен, ескалира. Като споделя нещо лично, макар и не в любовната посока, в която той отива е доста по-спокоен и май е по-търпимо за мен, но става груб, като това, че ставало все каквото ние жените искаме, на което аз му отговорих, че говорим на лична тема, както той е настоял без аз да искам и не виждам кое е станало както аз всъщност искам, абе манипулатор отвякъде, но с какво цел?
Този независимо каква зодия е, го зарязвай. Светят не червени лампи, ми светофари. Хич не му търси асцендент, ами един голям шут отзад и у лево.

Какво определяха Венера, Луна, Марс с две-три думи? Аз като съм с Луна в Лъв, Венера във Водолей и Марс в Телец приличам ли на нещо?

# 730
И аз не го помня какво беше това с планетите.. Аз съм Рак с Асцедент Лъв, Луна в Лъв, Марс в Лъв, Венера ми е Дева, но съвсем, съвсем в началото, на границата с Лъв Joy

# 731
Ти поне имаш на три места Лъв, ами аз и зодия Козирог с асцендент Скорпион. Не може да приличам на половината зодии.

# 732
Вижте си наталите, момичета! 😄😄
Много съм отворена вече, вчера си видях моя и вече давам акъл. Не знам кое какво означава, само се пуля и почесвам, то цяла нАука това, нямам нерви за всички домове и планети.

# 733

Sani, явно нямаш опит с психично болни хора, което всъщност е много хубаво.
Този е опасен. Той няма цел, енергиен вампиризъм е това, и когнитивните процеси не са като на нормалните хора.
Не си губи времето и енергията, ще те изтощи на макс, за да се храни с вниманието ти.
Подай оплакване. За 200 съобщения със сигурност ще има последствия.
Или го заплаши сама.

............На няколко пъти в прав текст му казах, че държа взаимоотношенията ни да останат служебни, но той като че ли е глух, продължава с навлизането в личното ми пространство, в следващия път пък нямал това в предвид, просто искал да си говорим.
Изобщо хора помагайте, за какво иде реч? Нарцистична социопатия. Пет пари не дава ти какво искаш. Не те усеща, не те зачита като човешко същество.

Не винаги е мил, например предположи по-голяма възраст. Според мен ако имаш цел, забиваш 10 години надолу да се застраховаш, но да казваш повече, не схващам тактиката.
Backhanded compliment се казва тактиката :
https://www.consulting.com/backhanded-compliments

Друг път "Не всички сте шедьоври", това за жените уж по принцип. Предизвиква да се доказваш, че си различна.
"МЪжете са по принцип к**ви" ги изкарва до истерия тези типове hahaha

Нямам против, изобщо не искам да ме харесва, дрезни ме и ми пречи на иначе подреденото ми ежедневие, но защо се занимава с мен. При всички случаи така не може да стигне до никъде с моята лъвска душа. Хвърля мрежи напосоки, и който се върже. Не се обвинявай, пробва се и с други, не е повредата при теб. Разкарай го.

Пази се.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 19:37 от Deziderata

# 734
Права си Нина*! Въпроса е, че не дава да му бия шута, не мога да се измъкна, ако щете вярвайте.

Луна - нашите чувствата, емоции, инстинктивните ни реакции;
Луна в Лъв - имате силни , стабилни емоции и сте склонни да привличате около себе си идеалната среда за вашето възпитание. Вие сте чувствителни , добродушни и чаровни,  атрактивни личности благодарение на красотата си. Вие сте предани , лоялни, устойчиви, а понякога и упорити и устойчиви на промените. Това, което ви трябва, е винаги под ръка . В допълнение , може да получите голяма подкрепа и хубава съдба благодарение на приятели и роднини. Можете да цените постоянството и сигурността във всички неща и да притежавате една добър ум за бизнес. Вие по природа , сте домошар и се наслаждавате на красивото обкръжение.

Венера - любов, пари, красота;
Венера във водолей - бракът за вас е по споразумение, ако има такъв изобщо. Вие сте идеалисти в любовта, но не удобни и прекалено лични или емоционални. Личната свобода е с висок приоритет за вас. Вие сте хладни , спокойни и самостоятелни ,  приятелски настроени . Обичате да работите за велика кауза или цел ,за един по-добър свят . Оценяте това, което е честно и демократично , и се чувствате най- щастливи в една група или общност .

Марс - действие, лична воля, смелост, показва къде сме активни, инициативни, по какъв начин утвърждаваш себе си;
Марс в Телец - имате страхотни защитни сили, стремеж към сигурност и стабилност, и може  да издържите на почти всичко. Вие сте много надеждни, донякъде емоционални, но стабилни. Имате естествена нужда да  изграждате здрави основи. Упорити сте, но с търпение и бавено  се гневите. Имате склонност да бъдете ревниви, обсебващи, горди и придобиващи.

Общи условия

Активация на акаунт