Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 413
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 765
Аз съм рак, но не се кефя на мъже-раци. Лигльовци, мамини синчета и си играят с жените дооооста Simple Smile

Те просто трябва да си намерят майстора, тогава са като кученца. Но мъж рак не е за всеки . Не всяка би изтърпяла това, че той не се държи като мъжкар, не преследва жените, не прави тия типично мъжките неща, на които една жена би се изкефила. Ако си падаш по овенския стил, дето се вика, рачешкия няма да ти хареса...

Ето, малко плюнка и за мъжете раци Joy oт рачка... хаха

# 766
  • София
Да кажат рачките тук, гледам, че поне три се обявиха за такива,  за колегите си от мъжки пол.
Аз се разбирам прекрасно с мъжете раци и тъй като не ме привличат сексуално, няма как да им разреша да ме манипулират. Разберат ли това, не смеят вече и си продължаваме на чисто. Доволна съм. Гледам на тях като на по- малкото ми братче, което искам да щипна по бузките, но на което мига да се накарам, ако видя да баламосва някоя жена.

Все повече се убеждавам, че съм попадала на изключение водолей. Най- всеотдайното същество на света беше на практика. Да, малко студено, малко ексцентрично, но към мен беше винаги много внимателен и неегоистичен. Сега имам още няколко в обкръжението, но е рано да се каже. Само мога да кажа, че са секси ^^

# 767
Имах гадже Рак. Викаха му Заека. После разбрах защото - можеше като зайците да прави секс седем поредни пъти...   по една минута всеки.

# 768
Аз нямам никакъв проблем със студенината, прекалената емоционалност у мъж ме натоварва.

Някой водолей явно доста е понастъпил Краба, че да изказва толкова отрицателно мнение.

# 769
  • София
Той е мъж, просто изказва мнение явно. И мисля, че е хетеро.

# 770
Знам, че е мъж и постът ми не намеква "настъпване" в аспект хомосексуална връзка. Не знам защо така го интерпретираш, Кечър

# 771
Но пък добрата им страна е, че са добри бащи.. Грижовни, емоционални. Има топлинка.

ОХ, просто ми дожаля да хейтвам по братята си по зодия... Grinning

# 772
Хайде и от мен да мине  - готвят.

# 773
Миналата година живях няколко месеца (половин година) с една рачка.
Звъни ми по телефона Август месец някъде и ми каза: - Може ли да дойда у вас, защото така и така??
Викам: - Ми добре.
Дойде от друг континент, за да работи по един нАучен проект, в който ставаше дума за Германия, така. Аз дори не я питах за колко точно време ще ми е на гости, защото по принцип мен времето не ме притеснява, имам място, тя не е дете, след което да бягам и.т.н., не ми беше важно колко ще остане. А е трябвало....
Това беше една въртележка, която продължи половин година!!! Започна се горе долу така
- Аууу, Акаунте, днес си в ужасно настроение, просто усещам, че не си на кеф!!
- Какво говориш, Рачка,  че аз нищо не съм казала??
- Не знам, не знам, стори ми се, че пръцкаш накриво, аз ли нещо ти направих, за да пръцкаш накриво, кажи?? Освен това е пълнолуние и аз ги усещам нещата, кажи какво има? Какво съм ти направила?
- Божкее, ама аз не пръцкам изначално, бе, човек! Какви ги говориш?!
Та, имаше дни, в които се чудех, тая добре ли е, после се чудех, да не би просто да има огромно его и да си мисли, че целият свят се върти около нея, около това, тя какво е направила, после се чудех, ама аз ли нещо не съм добре, много неща се чудех.
Една нощ/сутрин, около 03:22 се събудих от трясък някъде у дома нещо се блъсна адски, по принцип спя като чук. Отивам да видя какво се случва, Рачка бяга като замаяна от пералното до терасата, в ръцете си държи, моите, СОБСТВЕНИ прани гащи, чорапи, сутиени, и бяга като луда да ги простира!!
- УТФ?!?!?
- Ами, Акаунте, искам да ти помогна, ти колко много ми помагаш, искам и аз нещо да помогна.
- Рачка, моля ти се, бе, да  ***, бе, не ми помагай, искам да спяяяя!!
- Акаунте, какво пак направих, кажи какво има, защо така сега??
- Рачка, лягам си, прави каквото си искаш!
- Акаунте, понякога имам чувството, че ме мразиш....
Легнах си обратно, по едно време дочух корейски поп надут до последно на една долнопробна колонка, от онея, компютърните, изкарващи долнопробен звук, особено, когато той по принцип си е долнопробен. Не издържах, беше 04 сутринта...Изсъсках й, че синът ми ще е добре да се наспи преди да го събудя за у-ще, и да се съобразява все пак, ако може. Не я изчаках да реагира, защото ме беше страх, че ще се разплаче от тази грубост. Мисля, че после я чух да пълзи по тавана на стаята си, но не станах да й правя забележка.

# 774
  • BG
Но пък добрата им страна е, че са добри бащи.. Грижовни, емоционални. Има топлинка.

ОХ, просто ми дожаля да хейтвам по братята си по зодия... Grinning
За това не мога да се съглася, съдейки по моето дете.
Account, шапка ти свалям за коментарите. Joy С последните два се изкъртих от смях. Joy

# 775
Ха-ха, Акаунт, брилянтно...Продължавай да пишеш!

# 776
Наистина е страхотно, Акаунт! И да, мен ме привличат жени Овни по същите причини. Като характер. Ако си падаш по Овенския начин, Рачешкият няма да ти хареса. Не съм мамино синче, но като цяло съм мудничък. И не съм гей, имам приятелка. 🤣 Но Водолеите в моя живот винаги са се държали грубо и пренебрежително към мен, мъжките. Естествено, ако човек е добър, никога няма да го съдя заради зодията му. Жените Водолеи много ми харесват, дори като се държат хладно и пренебрежително, не знам защо. Бях и голям фен на Стоянка. Cry Която беше Водолей.

# 777
  • София
Хахахах, така е, рачетата много се притесняват да не наранят някого, не е от его. И на мен ми се е случвало да питам дали не съм обидила някого с нещо. Ако ми се отбраздят грубо, после не питам, "обиждам" си наред.

# 778
Аз много трудно меля брашно с Раци. И жените ме напрягат и мъжете. Била съм с двама коренно различни, единия беше голям егоцентрик, всички бяха по-тъпи, по-грозни, по-некадърни от него, а другия беше голяма душица 😄 Всяка сутрин ми носеше кафе и закуска в леглото, теглеше филм, който знаеше, че ще харесам и всякакви такива дребни жестове. Имам и няколко близки Рачовци, ами единия ако не ми беше братовчед и не бяхме израсли заедно... нямаше да го търпя и пет минути, и него и най-добрия му приятел Водолей 😂

# 779
Моите впечатления от мъжки водолей са доста приятни (важно е да отбележa, че имахме служебно-приятелски отношения). Та, като се запознахме, той много дистанциран, дръпнат, абе темерут, направо ни измъчи с още едно момиче и си мислех : Мале, тоя е голям садист, да се опита сам да направи това, което изисква! Садист, ама мн симпатичен бе!
Е позатоплиха се отношенията и на следващия обект, на който работихме, този водолей вече беше коренно различен, пък с течение на времето... стана душичка, истински джентълмен - внимателен, помагащ, абе мечта! Е, и висша форма на интелект, но наистина е ерудит. Завъртя ми главата, ама скоро съдбата не ни е срещала.. Joy
Мъж Водолей е много проклето създание, ако го предпочитате пред Рак и Козирог, честно мисля, че сте мазохистки. Студен, егоистично създание, което по-далеч от носа си не вижда и има мания за величие. Той е висша форма на интелект, другите са нищожества, дори и най-тъпият мъжки Водолей се мисли за бог. Както са спокойни, ще избухнат от нищото и ще се чудиш къде си сбъркал, ще те направят на 5 ст...

Общи условия

Активация на акаунт