Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 376
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 825
И на мен ми хареса поста на Herzen, ама моя е Дева и си мълча хаха.

# 826
И моят мъж е Дева Joy
Олеле, толкова ужасни ли ги виждате Joy

# 827
Изкопах и аз преди няколко дни, по спомени за рожденни дни, най- после един познат, мъж Дева!
Той тогава не беше чак мъж де, но със сигурност е Дева.
Нищо лошо не мога да кажа, за което много съжалявам. Напротив, чудесен си беше, приятен, сърдечен, винаги безпупречно спретнат, много суетен обаче, което за мен е отрицателно качество, и то, не толкова суетата, като желание да изглеждаш добре, защото всички искаме да сме красиви, ами това, че от - до, никакви небрежности не допускаше във вида си!
Всеки косъм на главата му си има точно място и посока, сега и брада си отглежда, и там същата работа. Просто не мога да оценя видът " trying too hard", колкото и безупречен да е. Аз съм на принципа: "trying too hard, но не искам да си личи, а да си мислиш, че просто, ей така, съм си винаги красива, глупако, а всъщност дори не го искам!!"

Освен това, както вече е споменавано в темата, много пиене пиеше този човек, а нямаше какво да дави в чашката, много добре си беше дори, и професионално, тъкмо напредваше, и жена си вече познаваше. Имаше, обаче и той някакви "извисени" представи за себе си самият, и той се смяташе за полу Бог, напомняйки на рогатият си "колега" по елемент 😂😂   Все най-добре знае, или: - Ами, като не знаете, питайте мен!
Работихме заедно няколко месеца, в един екип, жените припадаха по него, освен мен самата, тъй като на мен пък ми е под нивото да припадам, освен ако не ми е станало лошо, та така.
Много млад се ожени, и до днес, много щастливи изглеждат с жена си, която е Водолейка, с която пък не се харесваме от мигът, в които се видяхме за първи път!  М/у другото, случвало ми се е същото нещо с още една Водолейка, влиза през вратата, нормално изглеждаща жена, нищо не ми е казала, и вече не я харесам. Взаимно беше. Някакви сигнали от паралелните Вселени предполагам.

# 828
  • София
Винаги си личи, когато е trying too hard
 Вероятно и за теб някой пише някъде същото Laughing

# 829
Ама пък виж как те радва подобна мисъл.
 Няма лошо значи. 😂😂

# 830
  • София
Тц, стана ми смешно, че ти самата си от тези хора, но забелязваш и се дразниш на същото, тънейки (вероятно) в заблудата, че само при теб не си личи Laughing Макар че жените сме майсторки, признавам.
Коя зодийка си, ако не е тайна?

# 831
Зодийка пък сега, телкиня съм, не ми е в натурата да си давам зор 😂
 С много Овен в картата, освен той да оказва някакво влияние...
Нищо и никога не ми е било безупречно на мен, недей така, че ще се самозаблудя наистина. 😂 Не ме карай да пускам снимка, ще си срина прясно придобитият "trying too hard" имидж!

# 832
О, имам приятелка Телкиня, при нея няма косъм наобратно. Докато аз например мога и по пижама да отида до магазина, хич не ми пука. А тя ще се облече като за бизнес среща /едва ли не/, ще сложи грим и непременно и капелата. И при други представителки на зодията съм го забелязала, контета са и зависими от чуждото око и одобрение.

# 833
  • Countryside
Тц, при Телеца важното е сами да се харесат. Тогава просто излъчват сексапил и чар и околните някак естествено припадат. И никак не им дреме за хорското мнение. Ако им дреме  според мен имат проблеми с астралната карта, я нещо в Риба, я в Дева.

# 834
Теле съм и аз, но нивото ми на суетност е под санитарния минимум, за съжаление.

# 835
  • София
Аз друго разбирам под trying too hard. Simple Smile
За суетна и аз съм суетна. Но не всичко е подредено.

# 836
Теле съм и аз, но нивото ми на суетност е под санитарния минимум, за съжаление.
И моето, особено откакто родих.

# 837
Скорпионите - жени, мъже са си тежки характери. Все им е трудно, все са депресирани, имат толкова тежък живот. Дразни ме това, че винаги имат оправдание за неверността си или гадното поведение, но ако партньорът се държи по същия начин ще го съсекат. Имаше един такъв Скорпион, мой колега. Изневери на приятелката си, също Скорпионка, сигурно с 5 различни жени. Тя го хвана и го заряза и веднага си хвана един Лъв. Последваха сцени. Кралят на драмата Скорпито ги следеше с колата, заяждаше се с новия й, заплахи, реване колко е наранен той. Егоист. Имаше една шега в интернет - “не, не ти е такъв характерът, защото си скорпион, а защото си гадно к*пеленце”. Triumph

# 838
  • София
Мъжките са егоисти, да. Всичките до един, които познавам, са завършени егоисти. И сръдливи, докачливи к*чки. Joy

# 839
Аз познавам един прекрасен скорпион. Беше ми преподавател в университета и винаги много позитивен, адекватен, с чудесно чувство за хумор и богата обща култура. Има две дъщери, които го обичат безкрайно много. С жена си са заедно от 30 години поне и изглеждат щастливи, винаги е говорил само хубави неща за нея. За мен той олицетворява бащата като фигура и като цяло всички студенти много го обичат.

Общи условия

Активация на акаунт