Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 382
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 840
Аз съм скорпион и грам не съм ревнива, явно ми влияят другите планети, пък и не съм мъж де. Grinning Проблеми с болезнена ревност съм имала именно с въздушните близнак и везни - ама верно болестно състояние. А друг близнак - хич никаква ревност. Знам ли и аз вече ... За мен скорпионът не, че е ревнив, а по-скоро обсебващ и има проблем с контрола - не понася нещо извън контрол. А въздушните са неуверени и от там усещането за ревност. Самата ревност за мен е по-скоро психичен, а не зодиакален проблем.

# 841
  • София
И аз не смятам, че скорпионите са ревниви. По-скоро са доминантни, обсебващи и доста контрол налагат. Привързват се силно към близките си и искат да знаят всичко за тях. Особено ако става дума за партньор. Една от малкото връзки със 100% разбирателство ми беше със скорпи (аз съм козирог).

# 842
Проблеми с болезнена ревност съм имала именно с въздушните близнак и везни - ама верно болестно състояние. А друг близнак - хич никаква ревност. Знам ли и аз вече ...
Аз досега винаги съм си мислела, че Близнаците са над нещата и не са способни на ревност, като цяло въздушните знаци. Обаче в момента ми се случва някаква тъпотия точно с Близнак мъж и ми е супер странно.
Не сме никакви, даже и приятели е трудно да се каже, но да речем.
Запознахме се някога на една почивка, съвсем кежуъл, и от тогава контактите ни са само в социалните мрежи; живеем в различни държави.
Под контакти имам предвид "Здравей/Здрасти/Как си?/Добре съм/ Ми и аз съм добре"; тук-там задълбочим в някоя философска тема. Толкова.
И този изведнъж прещрака и започна да ми обяснява, че не му е приятно, че контактувам и с други мъже, той си мислел, че бил единствен и сега бил много разочарован, че той ми бил приятел и не споделял приятелите си, че ако продължавам така, щял да спре да ми говори, ама той не че ми казвал какво да правя, но да не го правя, все пак; ако не му отговоря, както на него му се иска, се сърди...WTF?! Flushed

Имам и един такъв колега Близнак, който пък съвсем е откачен. Все формира някакви групички, кръгове, Велчови завери, все ходи и шушне да се пазиш от този и онзи, все едно сме в някакъв ш***н кралски двор; недай си боже да те е харесал и да се опиташ да контактуваш с други хора, става страшно.

Малко извън темата, но за ревност като иде реч, някога имах една приятелка Риби, която не ми даваше  да имам никакви други приятелки. Grinning

# 843
Аризона това ми звучи малко като моята история с колегата везни с луна в риби (може би няколко страници назад в същата тема) .... нямам думи, какви абсурдни хора! Ма пробват според мен, ако мине-мине. Ако се вържеш да им обясняваш може би значи, че не си безразличен.

# 844
Близнаци и аз не ги познавам като ревниви, за мен са радиоточки най-вече.
   Ще ти надуе главата радио точката, че и да го спреш не можеш, едва си поема въздух вече, но ще умре ако трябва, и от отвъдното пак ще ти надува главата, ако е решил, че му е важно на него самия. Речта изпреварва мисълта, важи за тях с пълна сила. Те самите често не знаят за какво говорят, не се шегувам! Те са няколко човека все пак, единият помислил нещо, вторият започва да го изрича, третият го прекъсва....
От ден до пладне са им, и любовта, и интереса, и обещанията, и заричанията, и паметта най-вече.
 Но, винаги ще твърдя, че Близнака е лишен от много отрицателни качества и емоции, той не е лишен, той е дори отдалечен от всякакви емоции 😂😂. Над нещата е, над всичките!
 Ни ревност, ни злоба, ни мъст, ни спомен от вчерашни трепети има в него. Аз си говоря така, но всъщност не тая омраза към тях, просто съм ги запратила в паралелната вселена с надеждата да си седят там и да не ми се включват.

# 845
Абе мъжете по се ядват, ама близначките са ми отврат. Много лукави и злобни.

# 846
Аз познавам няколко близначки, с които съм стигала почти до ниво "приятелки", но все нещо липсва, на мен ли, на тях ли, но никога не съм постигала с тях взаимоотношения като тези с лудата Рибка, Телеца, Скорпионите, че дори Везнички.
Изразът "двулична кучка" дори е измислен за едната от двете близначки, които познавам. И пак, наистина, не мисля, не ми изглежда, да е с цел това поведение, няма някакви тайни цели, умишлено да се гаври с хората, че да постигне нещо друго, не търси полза. Тя и не извлича ползи от това. Дори мисля, че не знае какво точно причинява с държание като нейното.
Не ги знам, абе,  дразнят ме,някак безпредметно и безумно.

# 847
  • София
Акаунтке, първия ти пост все едно аз съм го писала. Точно като от друга вселвна ги виждам. Не са лоши хора, но и преди съм споменавала, че най- натоварващото преживяване за мен е да водя разговор с близнак, всячески опитващ се да е дийп. После съм като подметка.

Почти всички жени, които познавам от зодията, са големи използвачки на мъжете обаче. Включително и на дърти години. Винаги си намират спонсор, колкото и да са дебели и неугледни, или простовати и разчорлени.

# 848
Двете ми най-дълги връзки са били с близнаци, баща ми също беше близнак. Имам някакво много силно привличане с тях, макар да не ги харесвам и отношенията да са мъка. После имаше и няколко други близнаци, с които имахме взаимно тръпка, но "парен каша духа" и вече ги избягвам. Но може би е обяснимо - те са ми десцедент.

# 849
Оля, нали Скорпио си? Моят десцедент е Близнаци и ги ненавиждам.
В жените съм го забелязала това драпане да си намерят спонсор, сякаш им е целта на живота.

# 850
  • Бургас
Ееее, стига с тия глупости и грозно окачествяване! Аз съм близнаци, едни от най-добрите ми приятелки също - никога не сме драпали за спонсори, нито пък сме толкова непоносими кучки!

# 851
  • BG

Почти всички жени, които познавам от зодията, са големи използвачки на мъжете обаче. Включително и на дърти години. Винаги си намират спонсор, колкото и да са дебели и неугледни, или простовати и разчорлени.
Абсолютно съгласна за жените (точно близначка ми е врътвала страшно к..венски номер), за мъжете-мои приятелки имаха гаджета близнаци-ами или са попадали на свясни сред тях или не са били типични за зодията, но съм чувала добри отзиви. Иначе синковеца е тази луда зодия, добре че е майски, юнските са ми тотални откачалки и двата пола. Не мога да кажа, че все едно двама са в него  Mr. Green обаче е страшна драма куин, обича да се лигави и е артист за болшой театър-та тези три "качества" много ми късат нервите отсега, много го строявам, обаче не знам как ще е в пубертета #Crazy #Crazy #Crazy

# 852
Скорпион съм с асцедент стрелец. Моя приятелка-любител ми прави разни карти и се оказа, че са ми кармични точно тия връзки /с Плутон не помня къде вече/ Grinning Не ги ненавиждам, дори и БНД, никога не съм им желаела лошото, просто се опитвам да си уча уроците, макар и тежко поднесени. Моята приятелка, също скорпи, си гледа съвместимостта, преди да почва нещо и твърди, че това я предпазва от грешки с мъжете /аз не съм убедена в това де/. Grinning

# 853
Акаунтке, първия ти пост все едно аз съм го писала. Точно като от друга вселвна ги виждам. Не са лоши хора, но и преди съм споменавала, че най- натоварващото преживяване за мен е да водя разговор с близнак, всячески опитващ се да е дийп. После съм като подметка.

Смачкана, но и винаги с чувството, че съм по-тъпа отколкото съм била преди да говоря с Близнака. 😂
Отнема ми и доста време, след "диип" разговора, да проследя нишката от която се е стигнало до ужасния край.

Познавам само Юнски близнаци.

# 854
На мен много ми харесват разговорите с близнаците, но само първоначалните. Влязат ли ти в живота, става някакъв ад :Д :Д

Общи условия

Активация на акаунт