Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 341
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 855
От една страна, има природно интелигентни зодии.
От друга, има Близнак Grinning

# 856
Дева. Баща ми. Гаджета не съм имала... Жените са печени, иначе.
Скорпионите също са ми противни и за мъже, и за жени.

П.С. Овен съм.

# 857
Ох, ММ е Дева. Уж трябва да се разбираме супер, ама не е точно така 😁

# 858
Айде да защитя Близнаците! Досега, лошо от Близнаци не съм видяла, имам приятелки и майски и юнски. И с мъже (нямала съм интимни отношения) също съм се разбирала. А не трябва да се разбирам с тях, нали съм Дева. Нямам и въздушни планети (луната ми е в Скорпион, асцедентът ми е Овен). Много са артистични, с различно мислене, разбрани, талантливи, умеещи да изразяват чувтвата си (поне аз ги разбирам). Една от най-добрите ми приятелки е Близнаци. Имам 2 колежки, вярно обичат да говорят, ама аз често съм като пън и не говоря много... Особено едната, като влезе в стаята, колкото и да ми е гадно, тежко, скапано, почва да бърбори и ми олеква. Отделно от това са общо взето красиви жени, със собствен чар.

# 859
  • София
Това трябва да се брои към талантите, нали? Защото аз не познавам надарен близнак, само синулиращи. Laughing

Надарен да се чете талантлив.

# 860
1. Водолей - странни,изключителни латерни (или хората които познавам не млъкват никога ?! ), всичко разбират,дървени философи
2. Лъв - егоцентрични,егоисти,самохвалковци
3. Скорпион - пасивни,подли,манипулатори
4. Овен - детински,избухливи,неомислящи,първични ( в не добрият смисъл)
Но пък харесвам теленца,козирози и рибки "."
Близнаците и везните са ми непонятни същества...

# 861
Като стана дума за ревност, най-неприятно ревниво животно от всички, за мен е Лъвът, божичкоооо, то чудо невиждано, Отелото на хороскопа. Просто има огромно его, поне аз така си го обяснявам, ако не беше това, ги харесвам.
Хахаха, let.it.be, като тръгна с това ТеленЦЕ, очаквах да напишеш и КозироГЧЕ, и бях готова да избухна в смях, но гледам, че и на теб ти се е сторило неподходяща форма за тях. 😂😂😂

# 862
Бившият ми мъж беше Лъв. Самохвалко без покритие, но никога не ме е ревнувал. Или просто е искал да ми смачка самочувствието на жена като не го е показвал.

# 863
Явно на всеки различни неща му мачкат самочувствието, което си е нормално. За себе си, не мога да си представя някакви дълготрайни отношения с такова ревниво чудо, то и нямах де. Аз, ако не мога да си представя дълготрайни взаимоотношения, значи нищо не мога да си представя. 😂😂  Бедна ми е фантастиката просто.
Има неща в границите на нормалното, но тези примери, които са ми пред очите, далеч са минавали границите.
 Моя роднина, баба ми 😄😄, е била пряка жертва на лъвска ревност, почти 40 години, което й провали целият живот, но други времена са били все пак, не искам да обвинявам никой. Баща ми ми е разказвал ужасяващи истории, той, като плод на тази любов, също е видял много неща, и му е било за урок един вид, ама той пък с неговата огнена жена, ще не ще, ще си наляга парцалите, тя го е научила кое как.  😂😂

Имах кратки взаимоотношения с едно младо лъвче, когато и аз бях млада, изключително отблъскващо ми действаше ревността. Идва веднъж да ме вземе от работа, където много добре знае, че ще е пълно с всякакъв народ, влиза, и от вратата вижда, че се кикотя като пача с още няколко човека наоколо, мъже, жени, все забавни хорица. Лъвчето смени три цвята, изсумтя, чак от моето място го чух, врътна се и си замина откъдето беше дошъл! Уговорката ни беше, той да ме закара до вкъщи, или докъдето там е решил, не го интересуват, ни уговорки, ни нищо. Аз си намерих с кого да се прибера, но това единствено нанесе още повече щети, дълга история. И други няколко случки се случиха, а най-смешното беше, че очакваше да бягам след него и да моля да ми се простят греховете, при положение, че аз докато зацепя за какво се е нацупил, минаваха дни....Не се получиха нещата, обаче, имаме общи познати до ден днешен. Е, няма да уточнявам колко хиляди години минаха от нашите опити за любов, но и до ден днешен, общият ми познат (скорпион 😂😂) ми казва, че оня ме свързва с един определен човек, с който той, преди 10000 години СИ МИСЛЕШЕ, с болният си мозък, че съм му изневерила?!?!?!

# 864
В моя случай искаше да ми натяква, че няма кой да ми обърне внимание и само той може да ме търпи, за това няма и смисъл да ме пази. Аз му и изневерявах, де, и накрая направих така че да разбере. Сигурно още се чуди как са ми обръщали и други внимание;)
Моята персона ревнивци не търпи, не съм и попадала.

# 865
Някой път като чета тези истории, си мисля, че преди всичко става дума за някакви психопати, и че не е толкова до зодия, ама знам ли :/

Защото на мен ми  е мачкал самочувствието Овен, и е изразявал досадни, непитани от никого мнения, как ако не е той, аз ще си умра сама, няма кой да ми търпи настроенията и т.н.
А той самият не си даваше сметка, че НЕГО няма кой да го търпи с гневните изблици за всякакви простотии, цинизма, вечно-намусеното изражение. Беше доволен, само ако е център на внимание, но не по един хубав, екстровертен, сангвиничен начин, а винаги така че някак да очерня другите и да самохвалства.
За леглото НЕ искам да коментирам, просто напълно отговаряше на клишето - 3 секунди блъскане и е готов, ето това е просто ужасно Joy

# 866
Мъжете Лъвове много ми допадат за приятели, но са доста самовлюбени. Бившият приятел на моята девойка е Лъв и сега тримата сме приятели (не много близки, а с нея цял живот сме приятели). В крайна сметка идваме от малък град, повече хора се познават и така се случи. Не веднъж е казвал докато бяха заедно, че няма какво по-различно или по-добро тя да намери в друг мъж, ревнуваше я, а в същото време обичаше да флиртува с други жени. Самочувствие за много красив и интелигентен, а неговата гледна точка над всички. Но пък доколкото знам е кротък и не избухлив характер. Ревността си е до психика, не до зодия.
 Аз съм умерено ревнив. Ако имам повод, да. Но пък насила не мога да задържа никого, затова вратата винаги е отворена, ако иска друг.
Познавам много ревниви Близнаци, майка ми е такава и веднъж направи огромен скандал на баща ми заради някаква глупост. Шефката му казала, че двамата си четат мислите и майка ми полудя, че било намек за нещо.
Бившата ми Скорпион просто прекаляваше. Но ме дразнеше не ревността й, а че имаше двоен стандарт. Трябваше отчети да й давам за всяка моя стъпка. А аз не трябваше да си вра носа в нейните работи.

# 867
  • София
Е да, те скорпионите са така. Ужасно ревниви, а самите те- доста промискуитетни.

# 868
По мои наблюдения, голяма част от ревнивите хора, са точно тези, които биха изневерили, без значение от зодии.
За Скорпионите, които аз познавам, може би проблемът е по-скоро с доверието към хората като цяло, отколкото в ревността. Те имат огромен проблем с това. Побутват се, мерят, почесват се, оглеждат, малко като Водолея са ми. Аз така го разбирам тяхното, защото имам същия начин/проблем на действие.
 Аз точно не съм била потърпевша, по простата причина, че с моите си скорпиони се познаваме от деца, и дефакто не сме имали никога период на "опознаване", но с наблюденията от техните връзки и раздели с други хора, големи проблеми с доверието има там. Друг проблем им е отмъстителността, (това също може да се сравни с друго самоунищожаващо качество - прословутия телешки инат), която в края на краищата ги кара да вървят сами срещу себе си, напълно ненужно. И си психопатеят освен това, както останалите си водни колеги.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 21:00 от Account

# 869
Със Скорпиони съм имала единствено роднински, не много дълготрайни приятелски и служебни връзки и не са ми известни креватните им подвизи, за които съм чувала от други. Въпреки Луната ми в Скорпион, явно не се привличаме особено, но им разбирам "ненормалността" (явно и в мен я има). Рибите, като противоположен знак, също не могат да ме запленят като други представители (ей, не познавам други хора, които да въртят 1,2 любовни партньора наведнъж, години наред и никой от тях да не им бие шута и да им вървят по водата, необяснимо за мен.)

Общи условия

Активация на акаунт