90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 315

• 28 767
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!
Днес минус 1,300
Незнам на какво се дължи, може би на МЦ и на двете яденета само вчера!
Хубав ден, моят ще е тежък! Стискайте палци неприятностите да се разминат....

# 631
Добро утро дружина  Hug
От мен -100 от ВГХ, днес съм плодче-мисля ябълки да си изпека, мандарини имам и диня, но за динята ми е доста студено  hahaha ....  моите деца, решиха, че искат онзи ден, хапнаха малко и сега трябва някой да я изяде или изхвърли  hahaha
Жгмъц мернах те вчера, наистина и така си доста добре, но зная какво означава да не се харесваш макар и с 2-3кг. отгоре  ooooh!
Вълничке успех днес с водния  Hug
Ирка  Hug за кафето, а с тази диня.....ще ме навиеш и аз да хапна  hahaha
Отново имаме събуждане стил Пешеходка  hahaha Страшна си, закуската и тя оригинална, но......е смесена  Naughty
Изгарящата бравоооооо, страхотен минус......ти стопи Българията съвсем  Hug Заслужи си пържолите(бутчето)  hahaha
Уууууаауууу Мими разби ме с този минус, явно е от МЦ+много работа+напрежение!!! Лек ден ти желая днес  Hug

# 632

Добро утро и хубав ден на всички  Heart Eyes

Мими,браво за минуса! Огромен е! Не можах да те прочета вчера, но дано се разминат неприятностите, за които говориш! Стискам палци и ти изпращам прегръдки  Hug

izgariashtata , чудесен минус след водния, струвала си е жертвата  Simple Smile

desi_mama
, добър резултат след въглехидрати, чудесно е да слабееш след като си хапнал добре  Flutter

kurdov
, и ти имаш хубав минус! Желая ти прекрасен ден   Hug

Пешеходке, Ир, благодаря, че и днес се погрижихте за уюта в темата  Heart Eyes

Стаси,  bouquet bouquet bouquet

# 633
Светле, Вили, благодаря Ви! Наистна имам нужда....от подкрепа!

# 634
Добро утро!  bouquet

Ир,Пешеходка,Светле  Hug  bouquet

Иринита,Вангоби  bouquet

Изгаряща,Мими,Курдов,Деси страхотни минуси!  bouquet
Мими, дано всичко да ти се размине и да се оправят нещата.  bouquet

След въглехидрати - ( +0,200 )
Добре,че днес съм на плодове. Имам толкова много лекции и упражнения днес - сливам последните си 2 години в 1  Whistling , та ще хапвам на крак ябълки и банани. Ще гледам и водата да върви.

Спорен ден!  bouquet

# 635
  • У дома
Добро утро и от мен, минавам да ви видя докато си допивам кафенцето и сядам да чета Hug
Днес и аз в групата с минусите, след варива -800 Shocked Това никога не е било, явно трябва да хапвам по често супа Rolling Eyes Вчера пропуснах киноата, ядох за О-крем супа карфиол и картоф, В-нахут в салатката. Днес ВГХ- мисля мекици и пица Rolling Eyes Утре може да изрева от плюса, да ви питам досега ПЗ мекици правили ли сте, "замесих" сутринта тестото, но с ПЗ брашно hahaha Ще видя какво ще излезне.
Мими, огромен минус, да не съм чула оплакване Hug
Хайдее лек и усмихнат ден на всички, мен Пешеходката, отново ме разсмя Hug

# 636
Благодаря ви  Hug
Мими, дръж се. всичко ще мине леко и спокойно Hug
Вилянка, ММ хич не отчита разлики, нищо, че от мен няма 30кг. Но аз не му обръщам внимание. Така или иначе го правя за себе си и да се чувствам добре.
Поздравления на всички с минуси, а онези с плюсове - и те ще паднат, няма къде да отидат.
Днес нагледах коланите за ските във фризера, оказа се, че торбичката е била скъсана и така зверски са залепнали един в друг, че се моля да не са се съсипали, че нови не ми се купуват ooooh!

# 637
Добро утро  bouquet

МимиHug Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Изгаряща, дано не са ти се прецакали нещата за ски  Laughing , хич не разбирам от такива работи и заради това ги наричам неща за по-лесно  Laughing

Аз снощи прецаках нещата-ядох сандвичи, изкуших се  #Cussing out  и днес съм подпухнала като балон. Взела съм си ябълка за работа, но нямам настроение  341uu

Успешен ден на всички!  newsm51

# 638
Заната, днес повечко водичка да изхвърлиш по-лесно солта Hug.То са си неща, правилно ги наричаш Simple Smile) Иначе коланите са онова, което се лепи отдолу на ските за да може да се движиш в планината извън пиститите по необработени склонове и сняг

# 639
mimi.7299,Genni,Изгарящата,Курдов,Деси браво,хубави минуси.
Аз след картофи -0,100 е все пак е нещо,ама ще чистяяяя....плюсчето
днес
з-2 круши
о-пз спагети с лютеница и салата
в-имам печена тиква със захар,сиропиран сладкиш ,кекс Ще меря 0,200 гр +рчш
Спорен ден

# 640
Заната не се поддавай на изкушения, дръж здраво фронта  Hug
Изгарящата и ММ е същият на 62кг. и на 55 все съм си същата в неговите очи ooooh! Дано всичко да е наред с коланите  Peace
Мими с теб сме

Стаситке къдеее сииии  Hug

# 641
  • Бургас
Здравейте,  днес имам минус, дано се размърдам искам до 30.11 да сваля 5 кг, смятам че е възможно с този режим. Днес ВГХ, варя домати и гъби за сос за пълнозърнести спагети, броколи на пара за салата и един типов хляб с праз ще метна във хлебопекарната. Гледам, че и други прегрешават от време на време, да не съм само аз.

# 642
  • Берлин
Грабнах си аз и закуска, и кафенце..заредих се с усмивки и почвам да действам. Денят ще е поредният кошмар, но каквото-такова.
За днес съм заредила кутийката с нахут с ориз и пресни домати.

Имам някакъв проблем с храната и не разбирам какво става. Не съм гладна, нито сутрин, нито през деня.Насилвам се жестоко, защото гладуването не води до резултати. Буквално всяко хранене ми е насилствено...Някой друг да се чувства така?

Илианка, много благодаря за снимковия материал и разясненията, включвам изварата в менюто.

# 643
Пиша от телефона-голямо приключение е 囧 , но пък така мога да се свързвам по-често с вас и да черпя сили и кураж

# 644
  • София
Здравейте!  Hug
Много благодаря за комплиментите! Направо ме засрамихте...  Embarassed
И все пак избрах снимка, на която се харесвам.  Mr. Green
А диетата започнах с 3-4 кг. отгоре...
Да се отчета днес съм - 500гр., страшен кеф!  Grinning
Поздравления на всички за минусите!
Изгаряща, браво за волята и постигнатото. Аз не правя водни, просто не държа на глад, ама хич.
Днес ще хапвам пиленце, в какъв вид още не съм решила ...
Хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт