90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 315

• 28 759
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Пешеходче, писах аз - утре кифтаци или шишчета от хвъркати. Нямах време до готвя днес.
Скрит текст:
ММ отново е в болницата. Сега пък пневмония, след операцията. Добре, че няма яйчници, че сигурно щеше да забременее . Ох, от простотии една след друга започна да ме избива на глупости. Полудявам нещо #Crazy
Иначе съм бИтон режимна!
Сега юркам чавето да слага чай.

# 676
  • Русе
Иринитка, дано нещата да се оправят по-бързо Hug
Група, днес май всички сме минусови, но Мими направо изби рибата  Hug
Аз отчитам освен сутрешната круша, грозде, един банан и салата домати, краставици и чушка за вечеря, както и няколко кафета и зелен чай с портокал (много е приятен, но да видим нощес ще заспя ли изобщо)  #Crazy
Понеже ви четох на няколко пъти, забравих какво на кого исках да кажа  Embarassed но всички ви  Hug Hug Hug и утре - на всички минуси на кантарите.

# 677
  • планетата Земя
пешеходка,запеканката изглежда много апетитна.
Аз утре плодувам.Та съм много лесна с нагласянето на храната  Joy

Атари,и аз днес съм на ВГХ.Значи все пак вървим заедно в дните,въпреки моя воден понеделник

# 678
  • София
Привет,
Иринита, Joy Joyпет пъти ти чета поста и пет пъти прочитам, че ще ядеш кифтаци от хърватки Joy. Най- накрая го прочетох, ама се блеших бая време. Бързо да се оправя мъжлето ти, че и ти се поболя покрай него bouquet bouquet
Стаси, аз снощи смесих, моя син ни готви пиле - къри по индийски или както там се казва. Чревоогодник е като мама си Mr. Green, но имах - 600 гр. Чистя си плюса от омазването след края на диетата, за жалост нямам други свалени килограми Embarassed
Мими, до сега пекох ориз със праз, голям подстрекател си да знаеш Hug утре го мятам в кутия за работата със една краставица, предполагам и за вечеря ще имам. Огромен минус си докарала, поздравления bouquet и дано всичко да мине по най- добрия начин за теб.
Джули и Илианка не са писали днес, дано вс.  да е ок при тях.

# 679
Иринитка пневмония ли се оказа....ще мине...щом е в добри ръце!
Мерси Вангоби, дано ти хареса...сложи ли някоя маслинка, много му върви.... Grinning
Големият минус се дължи,на това че вчера минах с пет смокини и за вечеря доматена манджа с една филия хляб и естествено на МЦ, цялата бях отекла....ей това женските мъки край нямат ooooh!

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 20:40 от mimi.7299

# 680
  • Targovishte
ПЕШЕХОДКЕ  Hug Аз утре ще съм на млечни - шопска салата но с извара за обяд и катък с пипер и извара за вечеря. Купих си 140 грама извара, ще я разделя на око и те така - повечкото за обяда.
Сега имам да мисля за закуската - имам грозде, ама дали мога да смеся една чепка бяло и една чепка червено (розе)  newsm78 Mr. Green hahaha

Синът каза ИСКАМ МЕСО и едва не падна блокът, толкова силно изкреща  hahaha Та утре на обяд ще се облаже с една пилешка пържола - претеглена!, а за вечеря - катък  Naughty

Жената рече - вие сте се побъркали! , но се съгласи да приготви катъка.

Тук е мястото да кажа че другия син си умира от кеф - всеки ден сладко само за него и казва че все така трябва са сме - ние на диета, а той - не! Ами каква диета - той е кожа, кости и хормони! И как да надебелее - днес, например, излязъл от училище в 14 часа и ритал топка до 16.30, после с приятелката си обикаля улиците и парковете до към 20??? Вечерял и после пак излязъл и още го няма.

ЕЕЕЕ,  пак оспамих темата значи  smile3538 smile3538 smile3538

# 681
  • планетата Земя
Курдов,твоите синчета са близнаци,но единия слаб,а другия пухкаф,така ли?

# 682
  • Targovishte
МИЛЕНА  Hug Да, така е. Приличат си само по... фамилия  hahaha Нито по външност, нито по характер, нито по предпочитания за каквото и да е.

# 683
  • София
А, Курдов и бащиното име трябва да им е еднакво Joy
Мими, сложих от моите любими каламата маслини, даже ориза се кипри вече в кутийката, само краставичката ще резна утре и съм готова Heart Eyes

# 684
  • Targovishte
Вангоби  Hug разбира се. Само майчиното им се различава. Аз така като се ядосам казвам на МЖ: "Жена, да знаеш - едното не е от тебе!"  hahaha

# 685
  • планетата Земя
Курдов,може и двамата да не са от нея  Joy
Не е толкова странно да са с различен метаболизъм и подвижност.Но човек като чуе близнаци,все си мисли,че всичко им е еднакво

# 686
  • София
Курдов, спама ти винаги ми е забавен.  Laughing
Знам за протеините и белтъчините са едно, но спора ни беше какво ще яде вълничката утре - тя иска пържоли, пък аз я кандардисвах за боб.  Mr. Green

# 687
Курдов, приятелю,
Курдов, спама ти винаги ми е забавен.  Laughing
Знам за протеините и белтъчините са едно, но спора ни беше какво ще яде вълничката утре - тя иска пържоли, пък аз я кандардисвах за боб.  Mr. Green
Напълно подкрепям Жгмъц - приказката ни беше за друго ...
Щастливец си ти - имаш си близнаци - двойна радост! Да са ти живи и здрави!
Аз поприключвам с водичката. Изтрайва се, даже бях на танци до сега. Ще видим утре.

Утре ще се обзаведа със "сръбска скара". Правят едни пилешки шишчета, обвити в бекон. Красота! Все му се каня и аз на тоя катък, ще се пробвам да направя.
На всички  Hug Hug Hug  и лекинка!
"Утрото е по-мъдро от вечерта!"

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 22:02 от Морска вълничка

# 688
  • Калифорния, САЩ
   ИриниткаHug Hug Hug.

Аз ви нагледах, но ние още сме по старото време - рано ви е за кафето. Водих малкия в един Лунапарк с мнооооого тикви, откачи от търчане, пързаляне, скачане, а в половината му лудории искаше и моето присъствие и !!! Участие!!!. Като пребито куче съм, изкъпах го, нахраних го (а и аз да не остана по-назад  Wink), след малко ще го приспивам; дано заспи  диването, че миналия път след такова приключение отказа от превъзбуда да спи. После ММ си идва и аз отивам да поработя за два часа  Wink.
     Ще се пробвам да сложа кафето навреме, дано успея.

За всички ви -  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.

# 689
Ир, колко часа е при вас в момента?
Добре ме подсети, нали утре е Хелоин или в събота! Вдяка година съседчетата идват със запалени тикви и аз им давам лакомства...еййй много модерни станахме и ние..

hahaha
Курдоооооов, юрганите....аз лягам!
Лека нощ на всички! bouquet

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 22:13 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт