Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 028
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • Щастлива мама на 3 слънца
За съжаление съм изхвърлила бележката, а и усетих чак, когато я отворих, така че е с махнат маркер (имам предвид твърдия етикет, който задейства алармите). Вероятно мога да го лепна обратно, но пак си остава проблемът с касовата.
Бижу, а косата ти по принцип къдрава ли е? На мен ми се иска да намеря нещо което да ми засили чупливостта на косата освен спрея с морска сол...

Кой е този спрей ?

# 631
  • Пловдив
    Да попитам момичетата от Пловдив - в Лили
на главната има ли вече душ крема на Ив Роше
с аромат на кафе?

# 632
Момичета, имате ли някакви впечатления от коректора на Буржоа Healthy mix ?  Той намален ли е ?

# 633
  • София
Вече и в "Лили" на бул.Витоша цената на СС-крема на Буржоа е коригирана. Моментално се снабдих, въпреки запасите ми от други продукти, защото за мен в този случай Буржоа са надминали себе си, а цената е неустоима. Благодаря на момичето, което сподели. bouquet

# 634
  • София
Каква е цената този cc крем и покривен  ли е ?

# 635
  • София
10,99 лв. За мен покривност като на среднопокривен ФДТ. Т.е.висока като за СС крем. Peace

# 636
  • София
Супер , благодаря  bouquet

# 637
Здравейте!

Някой има ли опит с бързосъхнещия топ-лак на Sally Hensen? Мярнах го в DM май на някаква промоция, прочетох добри отзиви от блогърки Mr. Green, но все пак да попитам и тук Simple Smile

bouquet

# 638
  • Стара Загора
В Лили
CРЯДА, 09.12.2015.
ШОК ЦЕНА
-20%
БОЯ ЗА КОСА

# 639
Аз ви четох за този сс крем и тръгнах на лов или за него, или за Revlon Nearly naked или за сс на Максфактор. Обиколких четири места-влизам, пробвам по два-три цвята и излизам да гледам на ест. светлина. За пореден път се изумих как вътре на лампите всичко ми пасва  Laughing  Накрая си купих Мейбълин  Laughing Афинитон минералс. Света ми пасна идеално. Никога не съм ползвала фдт на марката, но този много ми хареса! А сс крема на Буржоа стоеше доста брашняно при мен.

# 640
Здравейте!

Някой има ли опит с бързосъхнещия топ-лак на Sally Hensen? Мярнах го в DM май на някаква промоция, прочетох добри отзиви от блогърки Mr. Green, но все пак да попитам и тук Simple Smile

bouquet

Страхотен е! Няколко пъти съм го купувала от Англия - дори не знаех, че тук се продава.

# 641
Аз нещо хич не харесах топ лакът на Есенс, може да пробвам този Сали Хансен, ако още малко го похвалите Laughing
И само да уточня, когато го купувах, питах специално за този, но моят е в прозрачно, а не метализирано шишенце. Момичето в ДМ ми каза, че е същият топ лак, но вече бил в прозрачна опаковка. Дали не ме пусна на пързалката, защото толкова е информирана?! Thinking

# 642
  • Пловдив
   Бижу,
не те е излъгала.Наистина топ лакът е в нова опаковка.

# 643
Значи просто не ми харесва.
Благодаря, че потвърди за опаковката. Hug

# 644
Ей сега в обедната влизам в Лили, и хоп насреща ми Valentina и ябълката на ДК, и CC крема, и си купих и трите ooooh!, сърце не трае Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт