Професионални серии за коса - тема 86

• 64 387
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Само не разбирам защо при сравнението на снимките едните са blur-нати тоест замазани и не се вижда ясно  newsm78
Докато пянята се стича пак можеш да масажираш дължините с нея и ефекта ще е същия  Grinning  bouquet
Съжалявам, но това прекомерно измиване на дължините според мен е грешка и ми прилича на една друга тема със "здравословното хранене", как видиш ли ние сме пълни с токсини (?!?), от които трябва да се пречистим  Stop  Спирам по темата, защото накрая ще излезе, че се заяждам или пък искам да си налагам мнението, което никак не е така. Всеки обаче е хубаво първо да пробва и после да си прецени  Peace И да не се вманиачава много много в измиването на косата си  Grinning

# 226
  • Чукарландия
Твърдо против Naughty Производителят е изчислил в каква концентрация да са консервантите, взимайки предвид всички съставки и тяхното съотношение, като количеството вода е от особено значение при пропорциите. Добавиш ли повече вода, объркваш цялата формула и все едно "разваляш" шампоана.

Доцентът, който ни водеше лекции по козметични продукти, ни беше казал: Ако шампоанът е много гъст, може да го разредите с вода, а ако е много рядък - се прибавя NaCl, т.е. сол, за сгъстяване. Но това беше преди 20 г. Нещата оттогава насам много са се променили, а доцента нямам идея какво ли ги съветва днес. Joy

# 227
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз сапунисвам дължините.
Ползвам много финиши след баня (лак за коса,олио за връхчета,крем за дължини,термозащитни спрейове) и не виждам как само пяната от корените би ги отмила.

Има ли ентусиазирани да тестваме Sexy Hair,които са вече и на бг пазара?

# 228
  • Sofia, Bulgaria
 Peace

# 229
  • София
Момичета Simple Smile  Hug
Първо извън темата искам да ви почерпя, защото днес с ММ имаме годишнина от годежа - 9 години. Това е втората годишнина за годината - първата мина, третата предстои /първата е сватбата, втората е предложението, а третата е официалния годеж  Joy - не се смейте/  Hug Аз държа на тези неща и празнуваме и получавам подаръци  Mr. Green Та по повода:

Сега по темата Simple Smile
Получих си Милк шейкчетата и Секси хеарчета и съм хепи.  Mr. Green Освен това в пощенската кутия получих бележка, че имам поща и ми мирише на Шу Уемура  hahaha Така че, подаръци си имам Simple Smile
И понеже нали си имаме повод днес, сутринта за 10-тина минути си навих косата на едрата маша на Исо Бюти. Не исках да я втвърдявам с термозащити и сложих отново малко от термокрема Дисциплин, заедно с един балсам без отмиване, който си го купих от Гърция - био-мио се води, но толкова ми става мека косата с него, че напоследък постоянно го клепам. Косата се прибра доста, оформи се хубаво и не се втвърди. Малко смачках обема, но не съм съвсем без, просто напоследък като я оставя да изсъхне сама се образува много добър обем.
Исках да се щракна, но от известно време камерата на телефона ми се развали, не прави хубави снимки. По този повод съм в чуденка
Скрит текст:
Кой телефон да си купя: Айфон 6s плюс или Самсунг s6 едж, като основното, което ми е важно в един телефон е камерата, защото постоянно снимам /не себе си  Simple Smile/ , е и разговорите, но това го може всеки телефон. Ако имате впечатления от двата телефона много ще се радвам на мнение

.............................................................
По въпроса за шампонирането на дължините аз съм решила въпроса по следния начин:
Слагам масла по краищата и дължините, дори и 5 мин. преди баня, ако нямам повече време. Когато по някаква причина не мога да го направя намокрям косата, слагам малко маска по дължините изчаквам 3-4 минути и тогава мия. Сапунисвам корените и с вече разпенения шампоан разнасям по дължините. Така премиване няма, защото маслата или маската пазят Simple Smile

bouquet

# 230
Аз вече пробвах 2 продукта- от единият съм много разочарована, а в другия- съм влюбена  Mr. Green Този, от който съм разочарована е уплътняващата пяна (червената)- направи косата ми суха, буквално като слама, никакъв друг продукт,дори и дрогериен, никога не ми е правил косата на метла...Но пък я дадох на една мацка с много здрава и плътна коса, която каза че е доволна  Peace Влюбена съм в термо-спрея, за който не веднъж писах и хвалих тук  Laughing Heart Eyes Решила съм да пробвам и шампоана и маската за защита цвета на къдрава коса, но ще е другия месец най-вероятно.  Hug
Магнолия, честито! да се обичате и уважавате дълги години  bouquet Heart Eyes Относно телефона, аз съм със Самсунг Галакси С6 едж ПЛюс- най-уникалния телефон за мен до сега, от кога чаках да го внесат и бях първа в магазина  Mr. Green

# 231
Магнолия честита годишнина и от мен  bouquet. Много да се обичате, разбирате и уважавате!

Скрит текст:
Аз от днес съм със Самсунг S6 едж. Невероятен е. Направо съм влюбена в него  Heart Eyes. Още го разучавам Wink. Инъче досега бях със Самсунг Нот 2, а ММ има Нот 3. Също мноого добри телефони  Peace

Ще пробвам и аз с маската по дължините. Добре ми звучи. Инъче маслата ги избягвам, че си пазя цвета  Mr. Green
Благодаря за идеята  Hug

# 232
Магнолия, честит празник  bouquet , да сте винаги влюбени и щастливи!

Аз се напоръчвах за днес и сега съм мила и добра  Flutter .

# 233
  • София
Хехе, Сетони, и аз така  Joy
Благодаря ти за мнението за праймърите, по-назад  Hug Аз писах сутринта и докато публикувам и ми спрял нета.

Магнолийка, да сте живи и здрави! Мир, любов и много желание да имате един към друг   bouquet
А и ти добре си се възнаградила  Heart Eyes

# 234
Магнолия, честит празник  bouquet , да сте винаги влюбени и щастливи!
и от мен  bouquet

setony аз пък не съм поръчвала нищо и съм  Twisted Evil

# 235
Аз още не мога да дам мнение за топ 5, понеже съм нова в тази наука и все още се уча от вас, пазарувам като за последно на посоки и пробвам Grinning. За сега съм ахнала от Алтерна (Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Shampoo и балсама), не знам докога обаче. На моята коса това чудо работи изключително добре. Както казах и преди, докарва ми обем на косата повече от всичко което съм ползвала до сега спeциално за обем, а е уж хидратиращa. И това много ме обърква. Аз си мислех, че хидратиращата козметика за коса не е за мен и я отбягвах умишлено newsm78. Не смея да пробвам нещо друго хидратиращо поради което. С тънка косица съм и хич не са за мен тези хидратации. Сльопвам се мигновено Mr. Green.

Снощи се измих с Керастаз Densifique, резултата беше страхотен, след него сложих една ампула Hask Placenta Leave-in Conditioning Treatment Super Strength. Пак ми хареса резултата. И вече като пристъпих към термо защитата и стана мазало от класа Sick. През деня си купих някакъв термозащитен спрей на CHI. Напръсках на леко влажна коса, че като се втърди това чудо, че като взех да реша, сресване няма. Що коса изскубах. Ядосах се много. След като се сресах някак си, косата ми една лепкава и суха гадна като стана. Пригладих тук таме с пресата и се пооправи. Днес поне се усеща плътна, подредена и е пригладена. Но не ми хареса тая работа като цяло. Направо си прахосах хубавия резултат от керастаза и ампулата Whistling.

Иначе имам и термозащитата на Алтерна като крем –спрей която е. Но нещо не ми предпазва. Мисля, че хубаво нанасям, даже усещам, че ми утежнява малко. Но като мина с пресата (гледам на 170гр да съм, не повече) и после на другия ден отявлено виждам повече нацъфтяли косъмчета или с бели точици. Обирам ги косъм по косъм с ножичката. Един не оставям. И пак на следващото миене, същото забелязвам. Нещо не правя както трябва явно, но и аз не знам какво друго да направя.

# 236
  • София
Магнолия, честита годишнина  Hug
Скрит текст:
Аз съм с два телефона, винаги ме е дразнил факта, ако трябва да нося два, но единия е служебен, другия личен... та единия е Iphone 6, другия Самсунг s5 мини, ако сравняваме камерата, то просто няма база за сравнение, айфона прави уникални снимки! Не знам как е едж-а, но определено съм доволна от камерата на айфона, особено от панорамните снимки, ето снимки от моя телефон.
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/t31.0-8/s2048x2048/11 … 60657830766_o.jpg
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/s2048x2048/11 … 57774848484_o.jpg

# 237
vici75, не си го "набарала" явно този момент в темите, но на доста места съм забелязвала, аз като чета назад (често го правя и преповтарям), че май няма доволни от спрея на Чи - точно както го описваш е при момичетата. Жалко, че не си го видяла това, но може пък да се намери някоя доволна от него и да размените. Peace

Бамбуковата защита ли имаш на Алтерна? От нея пък са масово доволни, аз също и също я избрах след страшно ровене из темите - нея и Нектара. Нея харесвам заради високата защита и това, че по никакъв начин се усеща на косата - т.е. мога да си я съчетая с някой друг финиш, чиито ефект търся. Докато нектара пази на по-ниски градуси (до 180 май беше), но пък съчетава и идеалния за мен финиш - мека коса, скоклива, гланцирана, блясък. Heart Eyes

# 238
Магнолия, честито! Аз гласувам за айфона. (Ползвам 6)

За миенето: разпенвам на скалпа и леко масажирам дължините.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 18:54 от Епона

# 239
3"' More Inches Pre-wash Treatment
А това какво е, има го по назад в темата?

Това е терапия преди шампоана http://www.zlatnaribka.com/3-more-inches/grizha-za-kosata/terapi … -treatment-500-ml питам за тях заглеждам ги от доста време не са никак евтини и преди да дам пари бих искала да ги разуча малко повече затова ако някой ги е използвам много ще се радвам да изкаже мнение за тях .

Магнолия, честита годишнина.Никога не спирайте да се обичате !Хубаво е ,че правите и трите годишнини .Радвам се на такива двойки  Heart Eyes .
Скрит текст:
По въпроса с телефоните мисля ,че няма да сбъркаш ако вземеш Айфон 6 с .Повечето край мен са с такъв телефон.Уникални снимки прави .А сега 6 s plus  с пинк варианта е направо чудно.Много ги харесвам но аз лично не бих дала толкова пари за телефон.Ако някой ми го подари няма да го върна обаче  Joy

Общи условия

Активация на акаунт