Професионални серии за коса - тема 86

• 64 294
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета,  bouquet
имам нужда от съвет  Hug
Утре заминавам за ден на Велинград. Смятам да не излизам от спа центъра  Mr. Green Така и така съм пред боя, с почистена коса от натрупвания ще си спретна маслена маска. След нея обаче съм в лична дискусия коя терапия да си направя - ампула Хроноложист с хайвер или концентрат Олео Фюжън. Ще замъкна терапевтичната преса и ще си я използвам. Само един ден ще съм там и само една терапия мога да направя и понеже съм алчна усещам, че ще направя утре Хроноложист, а в понеделник преди обяд другата  Joy Мъжлето ще ме изчака да се разкрася.
Вашите предложения  bowuu Simple Smile

-----------------------------------------------------------
Loving...
Спрея на Секси Хеар не съм го пробвала още, Напура мирише на ванилов сладолед и се поема много добре от косата, когато е мокра /на суха все още мисля, че не съм го пробвала/ не се усеща по косата и я приглажда. Термика скоро не съм го ползвала, но по спомен е подобен на Напура. Секси Хеар като го взех пръснах на един кичур за да го усетя дали втвърдява и от първо усещане не ми се стори втвърдяващ косата, а даже лек блясък придаде. Ще го пробва ми него следващата седмица Simple Smile

-----------------------------------------------------------
Вивиан
тази, която Мишел ти е показала ползвам. Силна евкалиптово-ментова миризма и добро почистване. Имам и шампоана от серията, но от доста време не съм го ползвала.

----------------------------------------------------------
*АДРЕНАЛИНКА*
Противокосопадните продукти рядко се грижат за косъма така, както другите продукти. Редувай ги. Веднъж противокосопадна серия, веднъж подхранваща /хидратираща или протеинова /. Ампулите против косопад са много удачни, защото може да се ползват непрекъснато известно време и с всякакви продукти, но и те не могат да бъдат използвани постоянно.

erdbeermund
Добре дошла в темата Simple Smile
Но не се заблуждавай, че фризьор ще може да даде адекватен съвет какво да се ползва против косопад. Добрите фризьори в България се боят на пръсти... и то на едната ми ръка Simple Smile /е преувеличех малко на като цяло мисля разбра какво имам предвид/
С едно единствено изключение нито един фризьор е успял да ми направи косата по-добре от мен самата.
 Mr. Green

Лека нощ рапунцелки Simple Smile
Не знам дали ще устискам промозията на Рибката, но понеже съм нощно пиле и имам да събирам багаж може и да хвърля един поглед.  Mr. Green Но ако не пуснат 40%-50% намаление на някои интересни неща ще ме загубят окончателно като клиент  Crossing Arms

# 436
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря за посрещането bouquet
Аз като маниак, който си сменя през 6-7 месеца радикално цвета на косата...

Аз моят го сменям през 3-4 месеца макс,защото обичам да се виждам в различна светлина.Преди година по това време бях лилава,после смених на цвят шоколад,омръзна ми и комбинирах с руси кичури,минах през лешник тази пролет,след това смених на златно русо това лято и сега съм се запътила в червената гама.
Изключително много грижи полагам за косата си и мога да кажа,че е здрава и глезена.

Забравих коя дама преди няколко страници коментира предпочитанията на мъжа й за Карастаз.
Моят съпруг е голям фен на Redken Color Extend Magnetics (не я боядисва).Изхабил ми е целият шампоан и балсам това лято.
На въпроса "Ти добре ли си? Ползвай си твоите серии."
Той ми отговаря "Mиии,нищо друго нямаше".  33uu

Докато в шкафа,в същата тази баня старателно съм подредила:

Joy  Heart Eyes

# 437
  • София
Е, залитнах  Joy Joy Joy

Beautyholicа
Моя благоверен е фен на Керастас и по точно на шампоана за обем Волюмактияв и не мога да го опазя. И моя шкаф има такива наличности, като сниманите от теб и не мога да ди обясня как успява да го открие  hahaha

Лека нощ  bouquet

# 438
Между 4 ч.тази нощ/сутрин старо време и 4 ч. ново време...т.е. един час ще има "Топ марки на разтърсващи цени" - това от рибката. Не е ясно кои са топ марките и колко ще са разтърсващи цените...ама да ви кажа...

Леко малоумно ми звучи, кой нормален човек, ще стане в 4 за да си купи шампоанче  ooooh!
Аз  Laughing

# 439
Е и аз станах ,но нищо което ми трябва не беше с намаление   Joy  на всичкото отгоре съм в избирателна комисия и даже не мога да си легна отново  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 440
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
 #Silly

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 03:26 от Beautyholicа

# 441
  • София
Уау, Бюти  Crazy
Ужасно ме изкефи снимката  Heart Eyes представих си мъжа ти докато казва, че е нямало нищо друго  Joy
Магнолийка, с какво залитна?  Joy
По въпроса с ампулата, и аз гласувам за Хонолоджист, не че съм я ползвала, но Simple Smile

# 442
Добро утро  Hug !
erdbeermund, добре дошла в темата!
Магнолия, аз бих взела и двете Whistling.Хронолоджист ми е по-любопитен, защото не съм го ползвала.Я кажи с какво залитна, м?
Beautyholicа на моя мъж съм купила на Редкен Go Clean и е много доволен.
... си харесах цвят на Иноа,ако има пробвали ще се радвам на мнения
Патенце , аз съм от ползвалите я, бях чела преди това доста и имаше много доволни и много недоволни, та май е до коса. Аз съм от много доволните. Миналата година от светло русо реших да си върна естествения цвят и да не се боядисвам повече.Фризьорката ми препоръча Иноа, смеси 7 и 6. Част от цвета падна, не си спомням колко бързо.На следващо боядисване нанесохме две 6ци и задържа.Това беше.Направи ми впечатление, че в салона ми масажираха дължините след нанасянето й.Не ми е изсушила, но съм чела и крайни мнения, че е агресивна.Аз съм много доволна, усетих я точно като щадяща, но покривна.Цвета поддържам вече само с оцветяващи шампоани.

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 16:32 от setony

# 443
setony благодаря за отговора.Мога ли да те попитам какъв ти е косъма и колко време горе-долу те масажираха и само дължините ли или и корените.Извинявай,че те засипах с въпроси,но в една друга тема прочетох,че нанасянето и е малко по-различно от другите бои....

# 444
С тънък, фин косъм съм, по-различно я нанесоха, 10тина минутки, а може и малко повече ми масажираха дължините, само тях.После си я оставиха нормално и седях с нея необходимото време.Ако още нещо те интересува, питай  Hug . Ти какъв цвят си си избрала?

# 445
Не знам да питам ли какво беше намалено в ЗР или по-добре да не знам-да не се дразня  Mr. Green
Реших да ги бойкотирам-да не се учат така-то повече на Хелоуинска шега приличаше тая оферта  Crossing Arms
Чудни снимки сте пуснали  Heart Eyes аз моите неща не ги броя и не ги складирам на едно място-да не правят впечатление  Mr. Green

# 446
Не знам да питам ли какво беше намалено в ЗР или по-добре да не знам-да не се дразня  Mr. Green
Реших да ги бойкотирам-да не се учат така-то повече на Хелоуинска шега приличаше тая оферта  Crossing Arms
Чудни снимки сте пуснали  Heart Eyes аз моите неща не ги броя и не ги складирам на едно място-да не правят впечатление  Mr. Green
Керастаз беше -25%. За мен е фобра оферта, повече от 15% не помня да е имало намаление на Керастаз!

# 447
На мен пък ми е интересно какво имаше Simple Smile)) Отказах се да пробвам да ставам толкова рано, реших че може и изведнъж нещо да ми потрябва и пропуснах  Laughing Но все пак споделете заслужавало ли си е?  bouquet Flutter

# 448
С тънък, фин косъм съм, по-различно я нанесоха, 10тина минутки, а може и малко повече ми масажираха дължините, само тях.После си я оставиха нормално и седях с нея необходимото време.Ако още нещо те интересува, питай  Hug . Ти какъв цвят си си избрала?
Тъй като моя косъм е като твоя се надявам и аз да съм от харесалите я Praynig
Аз се спрях на платинено русо наситено перлено-така се води цвета,напоследък много ми допадат цветове в името на които се съдържа думата перлено-някак хем много светло,хем естествено стои.
Аз се събудих случайно по времето на промоцията и много съжалих,че не съм в бг да поръчвам от тях-бях сънена и ще кажа по памет керастаз около 10 лева по малко за ш-ните,алтерна около 15лв по-малко, ш-на на алтерна тен с около 30-35лв по-малко май това запомних.....

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 10:35 от Patence

# 449
 bouquet за инфото момичета.
Русо мамче -честити покупки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт