Професионални серии за коса - тема 86

• 64 281
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Вчера за пръв път пробвах шампоана и балсама от серията Дисциплин (michelle_ma_bell  Hug ) и откровено мога да кажа, че съм влюбена в тази серия  Heart Eyes Освен, че миришат уникално, косата ми се изсуши и оформи супер лесно. Имах опасения, че ще стане суха и твърда заради протеините, но не - доста добре ми се отразиха. Май това ще е следващата ми покупка  Mr. Green

# 451
  • София
Залитнах, и то добре залитнах  Mr. Green Joy

Като цяло не беше всичко намалено, но намалението беше 25%-35% на всички намалени продукти. Което направи цената доста по-ниска и от тази на енцо или който и да е сайт в UK с код за намаление. Намени бяха всички продукти на Алтерна, Лакме, Лейбъл М /в това число и на електрическите уреди/, Макадамия, почти всички продукти на Керастаз /с някой малки изключения/ доста неща на Напура,  боите на Лакме и Макадамия и някой други отделни продукти на някой марки, най-вече против косопад.  Разликата в цената на по-скъпите продукти беше доста голяма. Например кутийка от 30 ампули на Денсифик за стимулиране на фоликулите беше около130 лева, което е около4 лева за ампулка, маските на Керастаз бяха около 42-43 лева, противокосопадните ампули на Напура бяха около 5-6 лева, На Алтерна намалението беше доста голямо.
За съжаление някой марки, от които исках да купя продукти не бяха намалени. Например O'right,  Маракеш, Кардашиан, Медисютикълс и Филип Кингсли. Макар че на Филип Кингсли бяха намалени противокосопадните продукти, които без да съм ги ползвала, само съм чела ревюта са наистина много добри. Ако и те бяха намалени поръчката ми щеше да нарасне значително  Grinning така че може би просто ми спестиха малко пари за момента  Joy

Аз поръчах на Керастаз Ексфолианта за скалп и парфюмното масло на Хроноложист.  Така вече ще имам цялата серия Хроноложист. Шампоана Елексир Ултим Олео Рич /това е втория шампоан, който мъжлето ми си е харесал и се оказах с почти пълна маска и два пръста шампоан  hahaha/ И няколко ампулки Денсифик.
На Макадамия маска и шампоан с макадамия и арган,  гребен с Макадамия и четка за боядисване. /Имам една четка за боядисване на Макадамия и съм много доволна от нея - Идеална е за нанасяне на маски, осван за боядисване /
На Алтерна Термозащитен спрей с масло от Кенди. Отдавна му се канех да го взема, защото преди време имах малка опаковка от него - тип тестер и много хидратиращ и заглаждащ ми се стори, даже прекалено. Но тогава косата ми не беше с толкова плътен косъм и имаше нужда предимно от протеин. Честно казано още няколко неща на Алтерна ме изкушиха, но се възпрях от прекалено залитане, че вече ще ме изгонят от нас  Joy
На Лакме шампоан за обем и оцветяващ шампоан за брюнетки. За първия нямах никакви отзиви, но е малка опаковка и струваше колкото кафе и фреш   Simple Smile и реших, че е идеално за проба. Този за брюнетки го взех, защото доста добри мнения чух за него от вас и реших да го пробвам.
В връзка с това имам въпрос за шампоана за брюнетки на Лакме.
Как го нанасяте, колко време стоите, цапа ли ръцете  Simple Smile и подходящ ли е за средно кестенява коса - някъде 6-ца към 7-ца и наблюдавате ли да пречи на боядисването /в смисъл да се натрупва по косъма - тип безамонячна боя и да пречи на проникването на боята/?

Скрит текст:
Сега отивам да ям баница /мъжа ми я направи  hahaha, грабвам багажа и заминавам за разкрасителни процедури.
Преди това обаче отивам да гласувам и ви призовавам да гласувате и вие - за който си прецените, но гласувайте.

Извинявам се за офтопика  Embarassed Blush

# 452
Сис, страхотен блясък!
Магнолия, не се шегуваш в залитането   Grinning Hug , надявам се да ти допадне брюнетското Лакме, не цапа ръцете т.е. самата пяна е с цвят, но не остава по кожата, отмива се съвсем лесно.Точно за цвят 6/7 е екстра.Стояла съм с него и 10 мин./най-често/ и към час, не съм забелязала да има промяна в наситеността на цвета.Аз нанасям два пъти, първи път да отмие замърсяванията и втори път, с което стоя за цвят. Също съм нанасяла и след друг шампоан, например първо измивам косата с протеиновия на Редкен и после слагам брюнетския за цвят, също ми е добре. Дава шоколадово-какаов тон и много блясък при мен, дано и ти се харесаш!
Нямам представа пречи ли на проникването на боята.

# 453
Здравейте, момичета. Чета ви от определено време (както и някои други бюти теми) и все не ми оставаше време да се регистрирам. Май трябваше да вляза в болница, за да ми остане време  Rolling Eyes Аз не съм чак маниачка на продукти за коса - особено като гледам Магнолия колко неща си е купила  Simple Smile но се радвам да черпя от вашия опит.

# 454
  • Пловдив
Отново здравейте,
извинявам се, че си повтарям поста, но първия го публикувах
късно и явно не сте го забелязали.
Скрит текст:
Чела съм предните теми и се извинявам предварително ако досаждам.

Топ 5 любими продукти не знам дали имам освен
шампоанът Денсифик и олиото на Митик Ойл.
Виждам, че на много от вас им е любим реконструкторът със зелен чай,
а аз нещо не се погаждам с него - в смисъл, че все едно нищо не слагам на косата си.
Може би има значение след какви продукти се слага.

Имате ли впечатления от този балсам и шампоана от същата серия?
http://www.enzo.bg/labelm/condition-balsam-za-obnovjavane-na-gstotata-na-kosata/
Дали придават наистина плътност на косата?

Искам да си поръчам някои неща и още се лутам.
За протеинови продукти съм се спряла на Редкен Екстрийм, но още се чудя
каква хидратираща серия да си избера.До сега винаги взимах Митик Ойл
и искам да разнообразя.

Не видях някой да ти е писал, аз искам да помогна,но тази серия не съм ползвала.
 Редкен екстрийм ми е от любимите протеинови серии, препоръчвам   Heart Eyes
Митик оил също ползвам и харесвам.
 Друга хидратация...ще кажа кои имам и съм доволна, косата ми е суха, боядисвана в русо, дълга и гъста (според мен  Laughing)-имам Макадамия (старата),
Синята серия на Джойко-Joico Moisture Recovery,
Чи инфра- балсама аз го усещам и ползвам за хидратиращ, харесва ми.
 Обърни внимание на Филип Кингсли- Philip Kingsley Moisture Extreme, чела съм тук, че хидратира много добре.Еластисайзъра ми е номер 1 за хидратация, екстремния  Heart Eyes
 лОРЕАЛ интенс не знам каква е по състав, но на моята коса и действа много добре хидратиращо.

JLo, благодаря много за отговора!

Поръчах Редкен Митик Ойл и Keune So Pure Moisturing / него до сега не съм пробвала/.

Яд ме е, че изпуснах намалението на Керастаз в ЗР.
Да се надяваме и Арлен да направят такова скоро, но в по-човешко време.

# 455
  • София
Хаха, представям си, ако си бях навила часовника в 4 ч. и мъжа ми ме пита защо ще ставам толкова рано  Joy Как ли щеше да ме погледне, се чудя  Joy
И аз като Мишелчето, разпределям тук и там, да не бият на очи нещата, че то си е леко ненормално това, съзнавам го  hahaha

Магнолийка, хубаво, сериозно залитане, браво  Mr. Green  Heart Eyes
Кефи ме и мисленето ти, като на Беки Б е  hahaha направила си маса пари сметка, но го гледаш оптимистично и положително, с обяснението, че еди кое си не е било намалено, съответно си спестила пари!!!  Joy

И мен ме е яд за отстъпката на Керастаз, но пък трябва да разберат, че такива тъпотии не се толерират.

# 456
И мен ме е яд за отстъпката на Керастаз, но пък трябва да разберат, че такива тъпотии не се толерират.
Хич не ме е яд за ЗР.Същите неща на хубави цени ги поръчвам от англ.сайтове в нормални часове .Последната ми поръчка понеже беше доста (цялата серия Терапист плюс Еликсир ш.и м.)и съм им редовен клиент-ми пратиха и подарък олиото Еликсир в пълен размер плюс една от месечните им кутии.От нея пробвах това http://www.lookfantastic.com/beauty-works-ten-in-one-miricle-spray/11115148.html -кремче е и не е никак лошо,мирише приятно,не утежнява-ще го тествам по-обстойно.Бих пробвала и другите им неща.Те са англ.марка специализирана в екстеншъни и сега са пуснали и козметика за коса  Peace

Магнолия
Скрит текст:
не знам какви процедури ще правиш на Велинград,ама гледай утре да си свършила че пращаме 2 автобуса първи до четвърти клас на зелено училище и ще настане една веселба  Mr. Green

# 457
Честито на ранобудните  Hug!С кеф да си ползвате продуктите  Heart Eyes!

Добре, че намалението е било само за час, че и аз щях да залитна, ако продължаваше и през деня  ooooh!.Дано да не ме изкуши нищо, поне до черния петък  Mr. Green.Тъкмо съм успяла да намаля излишното и съм със 7-8 много любими серии.

setony , серума Архитект как го ползваш и изобщо виждаш ли някакъв ефект от него.При мен нищо не прави  Rolling Eyes.

Оф, и Нектара ми е все едно нищо не съм сложила, споделете дали го ползвате при изправяне - може това да е разковничето  Laughing.Имам още малко от него, моля кажете с кои серии го комбинирате  Blush.

# 458

Оф, и Нектара ми е все едно нищо не съм сложила, споделете дали го ползвате при изправяне - може това да е разковничето  Laughing.Имам още малко от него, моля кажете с кои серии го комбинирате  Blush.

Аз го ползвам с преса винаги. И чак тогава виждам разликата  Heart Eyes Комбинирам го с протеинови и хидратиращи серии

# 459
  • София
Злате, аз сложих Нектара след Ш за фоликулите на Напура и хидр. маска на Марокан за тънка коса.

Ох, добре че още не съм покорила английските сайтове, че ... лошо  hahaha

# 460
ZlatE, серумчето на Керастаз само на суха коса се ползва, ами на връхчетата нанасях и бях много доволна от резултата, той е със силикончета и приглаждаше много хубаво, поне при мен. Свърши ми наскоро и си взех двуфазното от липидиум серията на ЛП с надеждата да е подобно, но...нищо общо, само два-три пъти съм го ползвала и така си стои, не е като Архитекта ...Отклоних се леко.
А Нектара винаги го ползвам с изсушаване, за да си разгърне полезностите от топлината.С всякакви продукти съм го комбинирала и с хидратиращи и с протеинови ми харесва.
А за пазаруването и аз от английските сайтове пазарувам най-често, кодове, отстъпки, безплатна доставка, по-изгодно е  Peace .

# 461

А за пазаруването и аз от английските сайтове пазарувам най-често, кодове, отстъпки, безплатна доставка, по-изгодно е  Peace .

можеш ли да споменеш някой английски сайт  Hug

# 462

можеш ли да споменеш някой английски сайт  Hug
Ето този ми е любимият http://www.feelunique.com/,
Скрит текст:
може да се регистрираш в него чрез покана /мога аз да те поканя, а и всяко момиче което вече има регистрация, има тема във форума за магазина и там може също да поискаш покана и изпратилият покана и ти получавате намаление/.Та, ако те поканят получаваш 15% намаление от първата си поръчка.Най-често нещата пристигат за 8-10дни, доставката е безплатна, цените изгодни и редовно дават кодове за отстъпка, за 20, 25% намаления, подаръци също има понякога.

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 17:17 от setony

# 463
Благодаря за споделеното относно Нектара  Hug.Ще го пробвам с Олео релакс и сешоар, да се надявам и на мен да ми хареса.

setony bouquet!

veli977 , http://www.beautyexpert.com/home.dept

http://www.hqhair.com/home.dept?

http://www.lookfantastic.com/home.dept

# 464
Moмичета, Ензо са пуснали безплатна доставка над 111лв.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 09:48 от JLo

Общи условия

Активация на акаунт