Професионални серии за коса - тема 86

• 64 268
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, и аз като Линдето, зачетох стари теми и ми се иска да ви помоля за пресни впечатления от Нощната терапия на Алтерна:
Скрит текст:
В старите теми доста се спряга, с добро  Mr. Green

# 466
На мен много ми хареса  Mr. Green. Не утежнява, не се усеща въобще. Сутрин косата е мека, връхчетата прибрани  Heart Eyes мирише приятно. Не знам дали е лекувала косата ми, но на вид я правеше хубава.
Нямам вече от нея, разделихме си я с приятелка, но бих купила отново  Heart Eyes

# 467
  • Чукарландия
Момичета, незнам дали тук е мястото, но си търся хубава професионална преса за коса. Използвам различни модели Ремингтон през годините, преди месец си купих Remington Keratin Therapy, но въобще не съм доволна. Нито я изглажда, нито придава блясък, трябва да минавам всеки кичур по пет пъти, а не искам да я ползвам на повече от 180 градуса. Имам чувството, че "кератинова терапия" в името е само рекламен трик. Моля за вашите предложения. Ако въпроса ми е неуместен, моля пишете ми на лични.  Praynig

# 468
Magnolia, благодаря за сравнението. И понеже не мога да взема решение, ще поръчам и двете - нектара и секси спрея  Crazy.
BBeLLa, странна работа, аз съм със същата преса и съм много, много доволна. Никога не съм я  ползвала на повече от 180 градуса и при мен се справя, а косата ми след сешоар е бухнала като лъвска грива  Blush.

# 469
  • София
Момичета, и аз като Линдето, зачетох стари теми и ми се иска да ви помоля за пресни впечатления от Нощната терапия на Алтерна:
Скрит текст:
В старите теми доста се спряга, с добро  Mr. Green

Аз я ползвам от съвсем скоро, 3 пъти досега. Много добре се справи с фризитата при мен, а на другия ден не ми остана време да измия косата и не беше я утежнила, както предполагах. Беше идеално попила и загладила. Дългосрочно ми е интересно какъв би бил ефекта, или временно замаскира.

# 470
  • Чукарландия
BBeLLa, странна работа, аз съм със същата преса и съм много, много доволна. Никога не съм я  ползвала на повече от 180 градуса и при мен се справя, а косата ми след сешоар е бухнала като лъвска грива  Blush.

Моята също е хвърчаща след изсушаване, а пресата не се справя с едно-две минавания на 180 градуса.  Rolling Eyes Изрусена, с тънък косъм, средна гъстота. И аз не знам?!? newsm78

# 471
Moмичета, Ензо са пуснали безплатна доставка над 111лв.

Време беше! Simple Smile
Един път дори си разменихме няколко мейла с техния customer service на тази тема.

Относно пресите за коса, чакам Магнолия за ревю за нейната преса.  Heart Eyes

# 472
  • Чукарландия

Тя каква си взе? Hug

# 473
  • София
Moмичета, Ензо са пуснали безплатна доставка над 111лв.

Взех мноооого да се замислям над Алтерна Тен серията... малко ме плаши разликата в цената, но това май не еднократно е коментирано  ooooh!

В рибката и Арлен, цената е 140лв. на продукт, в енцо e 67.90  #Crazy
Някой купувал ли ги е от Енцо?

# 474
аЗ СЪМ на клик разстояние да купя Хидратиращата серия...май се колебая дали нея или РеапеърХ за моята коса е по-подходяща. И двете ми се отразяват чудесно.  Thinking
И термото, евентуално  Thinking
За  коса обичаща и хидратация и протеин коя е по-подходяща? Само с хидрартация ми става ужасна, на протеин повече носи май  Laughing, но ако не редувам (3 към 1 за протеина)става сухичка по връхчетата.
А тези бамбуковите за обем и блясък са под 30лв. Но не помня чела ли съм за тях нещо.
Тен не е налична.

# 475
  • Чукарландия
Взех мноооого да се замислям над Алтерна Тен серията... малко ме плаши разликата в цената, но това май не еднократно е коментирано  ooooh!

В рибката и Арлен, цената е 140лв. на продукт, в енцо e 67.90  #Crazy
Някой купувал ли ги е от Енцо?

В момента не са налични в Ензо.  Peace

# 476

Тя каква си взе? Hug
Не знам Simple Smile. Само каза, че си е взела нова преса.  Grinning

# 477
  • София
Джей Ло, Илли, благодаря  Hug
Слагам я в уиш листата,  Mr. Green

Джей, аз съм ползвала хидратиращата (хайверена) серия когато косата ми обичаше повече протеин. Косата ми ставаще прекрасна, плътна, здрава. Тя не е съвсем хидратираща тази серия, според мен, бая протеиново усещане дава. По-скоро ми е балансирана към протеинова като усещане на мен  Rolling Eyes

Крайно време беше това с доставката на Енцо.  Whistling

# 478
  • Пловдив
Безплатната доставка от енцо е само тази седмица.
Пробвала съм нощната терапия на Алтерна от мостра и никак не я усетих. За моята плътна и жадна коса не беше никак достатъчна.

# 479
  • София
Момичета, мисля да си купя травел сета на Макадамия за тънка коса, моля тези от вас, които са ползвали шампоана и балсама и са с фин косъм, права коса да кажат дали я утежнява и отнема от обема, че това ми е най-големия проблем .... Hug

Общи условия

Активация на акаунт