Професионални серии за коса - тема 86

• 64 253
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
В търсене съм на по - балансиран шампоан - какво бихте препоръчали?

ДПШ на Лейбъл М е коментиран много, че е балансиран, нищо, че се води ДПШ. Аз също го усещам такъв. Другият, който ми се отразява по-подобен начин е Денсифик.
sunche Благодаря, Денсифик имам и го ползвам, но още не съм сигурна дали го чувствам като балансиран или по - скоро като протеинов, ще му дам още малко време. Изненада ме с този на Лейбъл М, ще го проверя  Crazy

*DiDora* , аз не мисля, че ДПШ на Лейбъл М може да мине за балансиран продукт  Peace

+1 Peace
Колкото и да е "балансиран" като състав, това все пак е дълбокопочистващ шампоан, който нормално се ползва два пъти в месеца и има съвсем друго предназначение.
Балансирани, за моята коса, са Alterna Caviar Moisure, Intense Repair/LP, Vitamino Color/LP, Deep Care/Lakme, Кератинов 2-минутен реконструктор/ApHogee, Mediceuticals Folligen шампоан...

# 571
  • Добрич
Днес в дневните сделки на Ягодката е наличен шампоана на JMO с вечерна иглика. Чудя се дали да не взема един и да го ползвам с детанглъра с цитрус и нероли. Косата ми е с фин косъм, плътна, нетретирана и с леки цъфтежи. Четох отзивите в темата, че се усеща балансиран, аз сякаш искам да е по-хидратиращ /макар, че го дават точно за суха коса/. В чужд сайт прочетох мнение, че пресушава косата. Моля за повече мнения от ползвали го.

Здравей, на мен този шампоан ми е сред любимците. Имам фин и сух косъм и на мен не ми пресушава. След него слагам като финиш детанглъра без отмиване или балсама със зелен чай и невен.

# 572
Здравейте!
Искам да ви помоля за съвет .
Поръчах си  цяла кутия ампули ботокс на лореал и подържащата маска от същата серия,която я слагам след  ампулата.Сега разбирам ,че ампулите се ползват със  запечатваща маска .Моля ,да ми препоръчата маска ,която мога да използвам вместо запечатващата маска.Косата ми е изрусена ,суха и накъсана .

# 573
  • Чукарландия
Здравейте!
Искам да ви помоля за съвет .
Поръчах си  цяла кутия ампули ботокс на лореал и подържащата маска от същата серия,която я слагам след  ампулата.Сега разбирам ,че ампулите се ползват със  запечатваща маска .Моля ,да ми препоръчата маска ,която мога да използвам вместо запечатващата маска.Косата ми е изрусена ,суха и накъсана .

Коя е поддържащата маска към тази серия? Аз знам само запечатващата.  Peace

# 574
Линде, тъй като и моята коса не понася протеин напоследък, а то си трябва от време навреме, намерих начин за ползване на по-протеинови продукти, без да се получава този изсушаващ ефект накрая. Добавям по една ампулка от хидратиращия серум на Вела към протеиновата маска, която съм решила да ползвам. Мисля, че доста добре балансира силни протеинови продукти, та даже и отгоре. Не знам, дали постъпвам правилно като ползвам този хидратиращ серум с протеинови маски, та ще се радвам, ако разбиращите момичета ми кажат дали постъпвам правилно.
Ето това е серумчето:
http://www.zlatnaribka.com/wella/sp-hidrate--hidratirashti/hidra … ate-infusion-5-ml
Вив Hug
Не виждам защо да не е правилно, балансираш си продукта, който иначе ти идва прекалено силен. Аз не съм много по експериментите обаче, все гледам да си съчетавам сериите, и протеините които ми понася косата без изсушаване са МШ и кератина на наши (благодаря ти за отливките Hug) и просто трябва да спра да пробвам други неща протеинови. Mr. Green

# 575
Скрит текст:

ДПШ на Лейбъл М е коментиран много, че е балансиран, нищо, че се води ДПШ. Аз също го усещам такъв. Другият, който ми се отразява по-подобен начин е Денсифик.
sunche Благодаря, Денсифик имам и го ползвам, но още не съм сигурна дали го чувствам като балансиран или по - скоро като протеинов, ще му дам още малко време. Изненада ме с този на Лейбъл М, ще го проверя  Crazy

*DiDora* , аз не мисля, че ДПШ на Лейбъл М може да мине за балансиран продукт  Peace

+1 Peace
Колкото и да е "балансиран" като състав, това все пак е дълбокопочистващ шампоан, който нормално се ползва два пъти в месеца и има съвсем друго предназначение.
Балансирани, за моята коса, са Alterna Caviar Moisure, Intense Repair/LP, Vitamino Color/LP, Deep Care/Lakme, Кератинов 2-минутен реконструктор/ApHogee, Mediceuticals Folligen шампоан...

Може би по-правилно би могло да се опише Лейбъл М като не толкова агресивен ДПШ, за това и аз го усещам така, по-балансирано  Rolling Eyes Благодаря, че се включихте, та сега ми се изясни и на мен  Embarassed Иначе аз си го използвам доста по-често от 2 пъти в месеца и ми се отразява разкошно.

# 576
  • Златна Добруджа
Kate_p, благодаря! Поръчах го.

# 577
Тази маска имам и я ползвам заедно с ампулите .Грешка ли е ?

http://www.zlatnaribka.com/index.php?route=product/product&product_id=2434

# 578
  • На ръба..
Скрит текст:
Скрит текст:

+1 Peace

Мерси момичета Hug

# 579
  • Чукарландия
Тази маска имам и я ползвам заедно с ампулите .Грешка ли е ?

http://www.zlatnaribka.com/index.php?route=product/product&product_id=2434

Точно тя е запечатващата. Правилно ги комбинираш.  Peace

# 580
 Hug
Помощ , страшен косопад ме е нападнал с какво да го боря?
ползвах Керастас денсифик ш+м+ампулите никакъв ефект , с изключение на божественната миризма
привършвам на Чи този http://www.arlen.bg/product/315/shampoan-protiv-kosopad-za-suha- … us-c-1-250ml.html
освен че ми става едно свежо ментово никаква "файда" няма Confused
Скрит текст:
косата ми е: боядисвана/суха/заплитаща се/цъфтящи крайща

# 581
Благодаря на всички за отговорите за Джойкото, но Ментина пусна офертата за шампоана от вечерна иглика в Ягодката и ми реши дилемата.  bouquetТъкмо да го съчетая с дитанглъра с цитрус и нероли
и да пробвам дали наистина е хидратиращ. Ще споделя като пристигне.  Peace

Сложила съм в кошницата термо спрея на Sexy Hair и бая му се чудя.

Фрея, мен про файбър на Лореал изобщо не ме изкушава. Искат да продават скъп продукт без обаче да има обяснение за употребата му и изобщо Лореал страшно ме дразнят с техните реклами на дрогерийни продукти, в които Дженифър Лопес и сие рекламират шампоани, които сигурно не са и помирисвали. Може и да съм предубедена, но аз така ги усещам. Twisted Evil

# 582
pinko,
Денсифик не е серия за косопад. По скоро като овладееш косопада да ползваш серията за възстановяване на загубеното. И с шампоана на Чи не си видяла ефект, защото при силен косопад само шампоан не върши работа. Най-добрия вариант е да ползваш ампули/лосиони преди измиване. Не съм чела лош отзив за Аминексил ампулите на Лореал. Керастаз имат също такива ампули. Аз лично съм много доволна от лосиона на напура Energy, друго за косопад не съм пробвала, но нямаше и нужда.  Peace

Шампоана ДМО с вечерна иглика на мен много ми изсушаваше и оплиташе косата, въпреки че се води за суха коса.  Peace

# 583
Линде, а какво слагаше след шампоана, балсам,  маска?

# 584
Детанглъра ползвах или балсама с лавандула и първоначално косата ми изглеждаше добре. Още мисля детанглъра за много добър продукт (както и марката) bouquet Аз обаче получавах такова оплитане впоследствие с всякакви натурални шампоани, така че може и да не съм критерий.  Wink
Скрит текст:
А още по впоследствие си докарах много сериозни здравословни проблеми на кожата (по цялото тяло, глава и лице), защото впечаталена първоначално, най-крайно реших да мина изцяло на всякаква натурална козметика (качествена при това), търсейки т.нар "изчистени състави". Затова и написах онзи пост преди седмица, който докара неприятни спорове в темата, в който исках да посъветвам да не се стига до крайности, защото още боря последиците при мен (с изписана от лекар химия Mr. Green). И го написах с най-добри чувства. Peace

Общи условия

Активация на акаунт