Професионални серии за коса - тема 86

• 64 247
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Maksimka, setony Heart Eyes благодаря ви bouquet. Значи на влажна чиста коса ще се слага това олио. И Вивата   Heart Eyes  bouquet така каза, че слага. Аз преди миене няма да го нанасям, че ползвам лакове и стилизанти и не върви да го хабя върху тях. Първо си мия косата преди каквито и да е маски и масла и тогава слагам, че то иначе нищо няма да проникне в косъма от тая броня която съм нанесла за ден два.

Пробвах едната от мострите които ми пратиха на Resistance therapist serum- a Kerastase Peace Peace Peace  . Ами няма такъв аромат втори Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Не знам дали „лекува“ коса, обаче ще го купувам като парфюм явно Simple Smile. Божествен аромат. Жалко, че не можах да си купя серума от lookfantastic. На половин цена ми излиза от там, но ми отговориха, че някои продукти не ги изпращат до Щатите и този е един от тях. Жалко 2 щях да си взема за тези пари.

Влюбена съм в това нещо. Просто нямам думи. А аз мислех, че Kerastase Desinfique е божествен Blush.....

# 586
Мерси, Линде! Аз мисля да редувам с другите ми продукти. Надявам се да не ми изсушава косата, че  изсушаването е точно, което искам да избегна все пак Simple Smile.

# 587
  • Златна Добруджа
Линде, благодаря и на теб за споделеното мнение за шампоана. И аз точно от пресушаване се притеснявам. Последната ми покупка беше ужасно несполучлива за моята коса. Шампоан и балсам за суха коса на SASHAJUAN - такова заплитане и изсушаване още от корена не бях получавала. Косата ми стоеше като мръсна, не мазна, а точно мръсна в корените. Знам, че тези продукти нямат нищо общо с продуктите на JMO, но все пак реших да се допитам. Добре, че горепосочените ги купих на намаление, та болката ми е по-поносима  Crossing Arms

# 588
  • Бургас/Пз
Момичета, може ли отзиви за серията за обем на Джойко    Praynig   
http://www.enzo.bg/joico/body-luxe-shampoan-za-obem-i-forma/

Много съм доволна от хидратиращия шампоан, но ми се иска май да пробвам и този за обем, та ако някой има впечатления за него  Hug Hug

Големи сте подстрекателки с тази Ягодка Simple Smile  Mr. Green

# 589
Kölsches Mädel, разбирам те, но тя самата идея на тази серия е по-различна. Вниманието е насочено към спецификациите на всяка коса и нуждата от професионална "помощ". Все повече серии ще започнат да излизат по този начин (според мен), за да може потенциалния купувач преди това да мине през салона, където професионалистите да си свършат работата. Тоест такива серии се правят първо специално за салоните, след това клиентите. Така че липсата на обяснения как точно да се използват продуктите не е случайна  Grinning Другото, което е (на което залагат и новите бустери от Керастаз), идеята на съчетаването на продуктите, предлагаща по-широк диапазон от комбинации и избор, според това какъв е косъма и от какво точно се нуждае. Като изписване на рецепта от доктор, първо диагностицират косъма, анализира се от какво има нужда и след това се прилага терапия, изписвайки и "лекарства" за използване в домашни условия  Simple Smile Общо взето идеята е доста добра, но ние тук сме по-различна клиентела и можем да пропуснем първата част  Mr. Green

Втори негативен коментар за шампоан на SASHAJUAN, кафявото водорасло май не си върши работата  Party Joy

# 590
Скрит текст:
pinko,
Денсифик не е серия за косопад. По скоро като овладееш косопада да ползваш серията за възстановяване на загубеното. И с шампоана на Чи не си видяла ефект, защото при силен косопад само шампоан не върши работа. Най-добрия вариант е да ползваш ампули/лосиони преди измиване. Не съм чела лош отзив за Аминексил ампулите на Лореал. Керастаз имат също такива ампули. Аз лично съм много доволна от лосиона на напура Energy, друго за косопад не съм пробвала, но нямаше и нужда.  Peace

Шампоана ДМО с вечерна иглика на мен много ми изсушаваше и оплиташе косата, въпреки че се води за суха коса.  Peace
[/spoiler]

мерси мацко тичам да го купя  Hug този е ,нали?
а каква маска с него е ок? шампоана да го взема ли ..добър ли е ?

# 591
Kölsches Mädel, mentina моля момичета, дано съм ви ориентирала. Hug

pinko, това е лосиончето. После си действаш с каквито продукти искаш. Той си е маслен да знаеш, нещо като лека маслена маска, но се стои само 5 минутки и си почваш миенето. Да знаеш, че мирише много силно, но не се задържа след баня. Иначе шампоана от серията не съм ползвала. Peace

Втори негативен коментар за шампоан на SASHAJUAN, кафявото водорасло май не си върши работата  Party Joy
hahaha таман да се включа! Имах мостра на шампоана за обем - нямаше такава плетеница в банята. Сложих най-силната си гланцираща маска и финиш да оправя косата.

# 592
  • София
На моята коса използването на само на ДМО също води до известно изсушаване, но не от продуктите, а от това, че явно са ми недостатъчни. Изсушаването настъпва около втората седмица на "чиста" козметика (нямам опит с други марки, ползвала съм само ДМО от чистите). Затова редувам, като ползвам ДМО продукти около 10 дни, максимум и след това минавам отново на тежката артилерия. Так мисля, че избягвам онази недостатъчност на грижа, която изпитва косата ми само на чиста, природна козметка.

# 593
Линд, не мога да не позлорадствам  Twisted Evil Joy

Вив, това с "чистата козметика" може да си го позволи само коса, която е натурална и не изисква особени грижи. Третираната химически коса изисква химическо лечение  Grinning

# 594
  • Казанлък
Момичета, кой беше ДПШ на label.m?

# 595
# 596
и аз търся нещо ефикасно за косопада.... newsm78

# 597
тази маска ползвал ли я е някой против косопад
 newsm78
http://www.zlatnaribka.com/balsami-i-maski/balsami-i-maski-proti … kme-active-250-ml

# 598
  • Казанлък
Благодаря, Вив! По спомен май доста се харесваше ДПШ на label.m . Нали не бъркам?

# 599
  • София
Май той е най-харесваният ДПШ в темата, да Кати.
Наистина е много хубав и си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт