Професионални серии за коса - тема 86

• 64 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
И на мен ми хареса този ДПШ.
Ех, залитнах и аз по тази оферта с вечерната иглика  Laughing .

# 601
Поръчах този крем и му възлагам големи надежди. Взех си и ново олио за всякакъв тип коса на Марокан, то ми е фаворит.
Скрит текст:

# 602
  • Добрич
По повод продуктите на JMO-на моята коса се отразяват прекрасно/belissima Hug/
Вярно е, че не я боядисвам, не суша със сешоар, рядко някоя маша и стилизант за форма-ако това е класификация  за не третирана коса ! Но категорично  не мисля, че натурални продукти могат да влошат състоянието на косата. Съгласна съм с Вив и Фрея,че може би ако косата е третирана като грижа   да са недостатъчни или просто да не са подбрани верните продукти.

# 603
  • София
Вивиан Определено си познала на кой ме оприличаваш  Joy  Майка ми и сестра ми са на същото мнение  Mr. Green Беки Б. си е култова героиня и шопингманиачка  Mr. Green

С тези наши залитания (напоследък аз прекалих) но трудно идва спирачката  hahaha поръчах за мен и сестра ми шампоана с вечерна иглика на JMO и понеже ме хванаха лудите взех, че поръчах и шампоана с цинк и градински чай на JMO, който пак в стил Беки Б. с кода за -10% и с моите -10% - излезе 32 лева. И... залитнах  Joy
http://bg.strawberrynet.com/haircare/john-masters-organics/zinc- … er/126812/#DETAIL

Освен това пристигнаха от Златна рибка поръчаните продукти и две проби на Маракеш. Надявам се да не ми харесат /когато намеря време да ги пробвам/  Mr. Green че....
Но при мен са така нещата. Сега ми се пазарува и е страшно. После ми минава абстиненцията и спирам за известно време... после почвам пак. Като цяло си е мания, ама нали сме анонимни /макар аз да не се чувствам вече такава/ маниачки на продукти за коса  bouquet

---------------------------------------------------
Мишелче,
автобусите ги видях на тръгване и избегнах фуриите  Joy
Гледам, че си взела цялата серия на Керастаз Терапист. Хареса ли ти? Аз вече изхарчих почти целия серум. Е, много е добър - ще го купувам пак. Просто много хубаво ми заглажда косата. За съжаление в момента пуска само от едната част /крема или е свършил вече или нещо се е запушила дупката/ и само гела излиза, но пак си го ползвам почти всеки път и с всякакви серии. Аз я усещам тази серия хидратираща, но не ми отнема от обема, а косата стои плътна.

---------------------------------------------------
Kölsches Mädel BBeLLa
за коя преса искате ревю? Последно не съм купувала преса, а две маши на Trevor Sorbie които вече трябваше да са дошли. Иначе моята преса е Исо Бюти. Много е добра. Напълно съм съгласна с densi и Вивиан Пробвала съм различни, включително и на Джойко скъпата преса от Златна рибка, и Стимпод на Лореал /последната наистина е хубава/, но смятам, че за преси за коса Исо Бюти и ghd са най-доброто. Аз не си изправям много косата с преса, но когато го правя трябва да е както трябва.  
Ето това е също добра преса, която е на нелоша цена. Някъде другаде я гледах и на по-ниска цена, но не помня къде. Аз лично не съм я ползвала, но приятелка я има и е доволна. Няма да коментирам арган и кератин как се вгражда, /има технология за това, но не съм запозната подробно как точно/ но пресата нагрява от 80 до 230 градуса и реално може да се използва и за терапии на 80 градуса.
http://www.lookfantastic.com/trevor-sorbie-keratin-argan-230c-sa … ner/10857943.html

Аз си купих две маши на Trevor Sorbie, които вече трябва да пристигнат и ще дам отзив.

----------------------------------------------------------
iatcka
по принцип терапиите с кератин изправят/накъдрят косъма в зависимост как се използват. Ти си направила нещо подобно с пресата на Джойко. Не е много дълготрайно, но за известно време косъма е доста по-прав, но пък косата е по-пригладена.  Simple Smile

vivian_my
Къде се губиш, бе момичееее? Хубаво ще е да се уговорим за среща - тъкмо да те видим каква блондинка си станала  Joy

`Linda`
Скъпа, аз нали взех сега хидратиращия шампоан Интигрити, заедно с маската от серията /още не съм ги пробвала, но това е друг въпрос  Mr. Green/, та ако искаш мога да ти дам да пробваш и да си решиш.  Hug

Lodsi
ампулите на Напура се ползват като се мие косата, затова казват два пъти седмично, защото обикновено повечето жени с нормален скалп и коса си мият два пъти косата в седмицата. Една ампула си я разделяй на два пъти. Големи са. Аз ползвам преди миене на коса тази за стимулиране на фоликулите, а като измия косата тези за растеж. Не го правя в момента на всяко измиване, защото само поддържам форма, така да се каже   Blush но ти можеш да го правиш на всяко измиване, но не по-често от 3 пъти седмично да не претовариш косата, все пак трябва да има време продукта да подейства.  Hug
Най-подходящия начин да се ползват натуралните продукти е преди боя /ако се боядисваш/. Някъде около 3-4 измивания. Измиваш с ДПШ и следващите пъти ползваш натурална козметика. След това минаваш на химия Simple Smile и после като дойде ред на натуралната козметика пак ДПШ и така...
Така косата взима най-доброто и от двата вида.  bouquet

-----------------------------------------------------
polliaaa
В ампулите на Напура има доста етерични масла. Някой етерични масла са противопоказни при бременност, трябва да видиш какви точно се съдържат. Най-добрия начин е да направиш запитване на производителя в Италия http://www.napura.com/

------------------------------------------------------
На Джойко хидратиращите шампоан и маска са много хубави. Наистина са хидратиращи, даже маската може да дойде тежка за някой тънък косъм. Млякото също е хубаво, както и спрей без отмиване. Приятно омекотяват и изглаждат косата.

*DiDora*
Балансирани шампоани са Дисциплин, Денсифик, Елексир Ултим, Хронолоджист на Керастаз , Хайвер Мойсчър на Алтерна, Хидратиращия /репеар/ на Мароканоил. Това на прима виста, но има и доста други, като има значение и моментното ти състояние на косата.

-------------------------------------------------------
Вивиан
Прекрасно си се сетила да си балансираш продуктите.  Hug Аз понякога смесвам в една празна опаковка от маска 3-4 различни маски и експериментирам  Blush

-------------------------------------------------------
ANI882
По принцип това е поддържащата маска, т.нар. маска за домашна употреба. Запечатващите маски са по 500 мл., защото са предвидени за салонна употреба заедно с ботокс ампулите. Но, ако не искаш да си купуваш от тях /те са два вида - за тънка и за плътна коса/ съвсем спокойно можеш да си запечатваш и с тази, както и с някоя друга маска. В по-старите теми момичетата много експериментираха и запечатваха с различни маски, като резултата беше различен. И ти можеш да пробваш.  Hug

mentina
И аз имам същите продукти на SASHAJUAN. При мен има уплътняващ ефект, не направи много мека косата, но мисля това се дължи на протеина в тях. Много често под "суха коса" не се разбира коса, на която й липсва хидратация, а суха на вид коса. Такава коса много често се нуждае повече от протеин, отколкото от хидратация, противно на очакваното.
Фрея ако искаш ще ти пратя да пробваш от тези два продукта на SASHAJUAN преди да ги отпишеш, както и нещо друго, ако мислиш, че ще ти е интересно.  Hug bouquet

-----------------------------------------------------
ani_d
Това е от малкото серии, на Джойко, които не съм пробвала. Откакто имам обем с каквото и да се измия не купувам серии предназначени само за обем. По спомен от споделено от момичетата имаше противоречиви мнения за серията, но и за Смут серията на Джойко имаше хора, които не я харесват, но на мен много ми допадна. Затова може би някой друг ще ти даде по-точно мнение.  Hug

----------------------------------------------------

Е, голям чаршаф стана, ама ще ме извините, като не съм се включвала от няколко дни  bouquet

# 604
Много благодаря за отговорите, момичета! Аз още вчера направих запитване към производителя на Напура. Ако получа отговор, непременно ще пиша, защото информацията може да е полезна и за друг. Хубава вечер Ви желая! Simple Smile

# 605
  • Пловдив
Поръчах този крем и му възлагам големи надежди. Взех си и ново олио за всякакъв тип коса на Марокан, то ми е фаворит.
Скрит текст:
densi,  сподели като го пробваш. Аз то имам, пробвах го веднъж с надежда да ми поизправи косата (без преса или сешоар), но уви - с/без него е все тая. Много мразя да нанасят по сто неща на косата си и го пуснах в размените. 

# 606
# 607
Скрит текст:
densi,  сподели като го пробваш. Аз то имам, пробвах го веднъж с надежда да ми поизправи косата (без преса или сешоар), но уви - с/без него е все тая. Много мразя да нанасят по сто неща на косата си и го пуснах в размените. 
О не, аз се надявам само да ми поукроти обема надолу и да ми поприбере фризитата.

# 608
  • София
Lodsi
ампулите на Напура се ползват като се мие косата, затова казват два пъти седмично, защото обикновено повечето жени с нормален скалп и коса си мият два пъти косата в седмицата. Една ампула си я разделяй на два пъти. Големи са. Аз ползвам преди миене на коса тази за стимулиране на фоликулите, а като измия косата тези за растеж. Не го правя в момента на всяко измиване, защото само поддържам форма, така да се каже   Blush но ти можеш да го правиш на всяко измиване, но не по-често от 3 пъти седмично да не претовариш косата, все пак трябва да има време продукта да подейства.  Hug
Най-подходящия начин да се ползват натуралните продукти е преди боя /ако се боядисваш/. Някъде около 3-4 измивания. Измиваш с ДПШ и следващите пъти ползваш натурална козметика. След това минаваш на химия Simple Smile и после като дойде ред на натуралната козметика пак ДПШ и така...
Така косата взима най-доброто и от двата вида.  bouquet
Magnolia  bouquet искрено ти благодаря за подробните разяснения.
ОК, значи ампулите на Напура 3 пъти седмично Simple Smile Аз понеже имам и два шампоана - за израстване на коса и за фоликули - смятам да ползвам ампулите на различни миения на косата.
Изясни ми се картинката и за натуралните продукти.
Между другото, шампоанът с Годжи бери на O'right има срок на годност само 6 месеца Sad А аз си купих 400 мл от него...ако го ползвам само преди боядисване надали ще успея да го изразходя...
Консултантка в Златна рибка в Пловдив и ми каза, че опаковката започвала да се разгражда след една година, така че да съм го свършила до тогава....съмнява ме това обаче  newsm78

# 609
  • София
Имам нужда от балсам или маска, които са по-скоро балансирани и не много тежки, защото имам по-силно хидратиращи и протеинови маски.

Нищо не съм пробвала на Joico и се чудя между зеления балсам за обем и форма и K-Pak. Косата ми е тънка, боядисвана и суха/ цъвтяща в краищата. Имате ли впечатления за някои от двата продукта?

# 610
Здравейте. Влизам с молба,някой по-вещ да ме посъветва каква маска да използвам, заедно със серията Дисциплин.Дали е подходяща в случая протеинова или по-скоро хидратираща маска? Косата ми е изтощена,боядисвам я веднъж месечно и често я изправям с преса Crazy  Simple Smile

# 611
Harpalike, аз много харесвам К-Рак серията, но тази за обем не съм ползвала и няма как да ги сравня...К-Рак на моята коса с фин косъм не утежнява, усещат се протеините, но без да изсушават и втвърдяват.
-Шампоанът прави приятна пяна и измива добре.
-Балсъмът много хубаво разплита, даже до лека хлъзгавост при мен.
-Олиото им също е много приятно, не прекалено гъсто, лесно се нанася, не утежнява, но все пак трябва да се внимава с количеството.
-Реконструкторът им с отмиване е истински разкош, наистина преобразява и дава наситен осезаем блясък и чудесна плътност. Косата става жилава, но без да се отнема от мекотата й, има здравина.
-С реконструкторът без отмиване сме имали и добри и лоши моменти, хи хи, по едно време не го харесвах, после го харесвах...със смесени чувства съм...
-Пяната за коса от тази серия обаче похвалвам, аз много рядко ползвам, но тя е чудесна, няма прекалена твърдост от нея.
Всичко от серията е с нежен и приятен аромат, аз лично долавям нещо бананово в уханието, хубаво е, леко.

# 612
Setony, кой е реконструкторът с отмиване?

# 613
Фрея със сълзи съм се смяла за "злото чудовище"  Hug Може би заради косопада така ти реагира. Аз забелязвам от 1-2 седмици също ми е една такава странна косата-мислех че е от смяната на сезоните, обаче може и косопад да ме напада и съм на нокти.За ПроФайбъра не знам дали е рекламен трик,но ми се струва безмислено да се прави терапията в салон плюс после всичките продукти за вкъщи (вкл.ампулите) да ги взема ако не се ползват по схемата после поне месец  Rolling Eyes
Магнолия  Embarassed срам ме е да ти кажа-но още не съм тествала Тераписта.Чаках малко да поизхабя наличностите и тогава да ги отварям,разпечатах маската за една любима съфорумка и ще я пробвам в най-скоро време.
Виви аз мисля че не ти е толкова тънък косъма,все пак и косата ти е дълга а и по спомен нали я боядисваш-бих взела зеленият ПроФайбър.А това за което питаш за смесването на хидр.серум-бих ги слагала едно след друго (не смесени)  Peace
scpn -с Дисциплин която се води балансирана серия -може и протеинова и хидр.маска  Peace

Сега да ви кажа за опита ми с натуралните серии-ползвала съм само една и само веднъж-уж хидратираща с ЯЧМР-е няма такова заплитане-още потръпвам като си спомня-две педи коса на топка-едвам я разплетох и сега даже и четките за грим не искам да ги мия с този шамп.  #Cussing out и нямам никакво намерение да пробвам други подобни продукти Никога.

# 614
  • София
steony, много ти благодаря  bouquet!

И аз по-скоро си представях, че К-Рак е за мен. Балсамът, вярвам, е лекичък, но и реконструкторът с отмиване много ме блазни. Реконструкторът колко често го ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт