Професионални серии за коса - тема 86

• 64 268
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, мисля да си купя травел сета на Макадамия за тънка коса, моля тези от вас, които са ползвали шампоана и балсама и са с фин косъм, права коса да кажат дали я утежнява и отнема от обема, че това ми е най-големия проблем .... Hug
Аз привършвам шампоана и балсама и съм много доволна  Heart Eyes. На мен не ми утежнява и имам обем - с нормален към фин косъм съм, с права коса. Определено ще повторя и мисля дори следващия път да си взема големите опаковки, защото за моята коса се оказват много добър вариант за честа употреба.

А дали някой може да сравни като ефект и евентуално утежняване именно тази серия на Макадамия за фини коси със серията Арган на Наши? Търся същото леко и въздушно усещане като при Макадамията и не знам дали Наши няма да ме разочароват в това отношение. Интересува ме тежки ли са.

# 481
  • София
Аз ползвам Маската с арган на Наши, не ми е тежка. С много фин и тънък косъм съм, нормална към леко суха коса.

# 482
JLo аз имам бамбуковата за блясък Алтерна и много ми харесва. Аз както писах веднъж бамбукът с неговите фунции прави така, че не се усеща изцяло хидратираща серията, но по-скоро е такава. Косата има обем при мен, става гладка и подредена, сравнително мекичка. Аромата е свеж лимонено-тревист. Някак си след няколко теста я нарочих наред с крема без отмиване за морската ми серия и засега си я кътам най-отзад в шкафа. Flutter

FreakOnLeash ако Макадамия за тънка коса ти е добре, аргана на Наши може и да ти идва тежък. Аз по никакъв начин не усетих макадамията, но моя косъм и не е фин. Но когато имах аргана косата ми беше суха много и той беше една от сериите тогава, които ми действаха много добре. Peace
Вивчо, писала съм с теб. Hug

# 483

А дали някой може да сравни като ефект и евентуално утежняване именно тази серия на Макадамия за фини коси със серията Арган на Наши? Търся същото леко и въздушно усещане като при Макадамията и не знам дали Наши няма да ме разочароват в това отношение. Интересува ме тежки ли са.

FreakOnALeash, сравнена с Макадамия за фини коси, аргановата серия на Наши е много по-силна.

# 484
  • Бургас/Пз
Благодарение на добра колежка и аз се сдобих с пробичка от Нектара на Керастаз, нямам търпение да го пробвам.
А благодарение на мила съфорумка /тя си знае  Heart Eyes/ вчера пробвах хидратиращия шампоан и маска на Джойко и за първи път , откакто ползвам професионални серии , въпреки че е отскоро,  съм супер хепи от резултата. Чак не ми се вярва, че един шампоан и балсам могат да доведат до така разлика. Като цяло мога да кажа, че само за 1 месец и в косата ми вече има положителна промяна, за което и вие имате голям принос.

Благодаря ви момичета Simple Smile  bouquet

# 485
  • София

FreakOnALeash, сравнена с Макадамия за фини коси, аргановата серия на Наши е много по-силна.

Имах идея да си купя и маската на Наши, но сега се замислям ...  Rolling Eyes

# 486
Момичета, по спомен доста от вас си бяхте взели Олаплекс от ибей, но не споделяте нищо повече  Thinking Защо така?  Laughing

# 487
Момичета, по спомен доста от вас си бяхте взели Олаплекс от ибей, но не споделяте нищо повече  Thinking Защо така?  Laughing
Az pisah, че си правих терапия и веднъж се боядисах.
Тия дни ще се боядисвам цялата със светла боя, пак ще споделя. Даже мислех да купя блондор и да ударя някой кичур, че не обичам плоско и равномерно русо  Laughing
С терапията ми поизсуши косата, нямам идея защо така.  Плътен и здрав ми стоеше косъма, даже доста, но косата суха. Като след протеин, ама от по-силните  Mr. Green
Като се боядисвах(леко потъмняване с 6%) ми хареса. Косата ми беше мека и бляскава.
Сега ще ми е интересно при изсветляване как ще го усетя. Стъпка 2 слагах и двата пъти отгоре, стъпка 3 не съм я ползвала, все я забравям и не и идва ред  Mr. Green
После мисля и Колорплекс да опитам, че е по-достъпен в БГ.

Нещо трябва да си купя днес, и ровя ли ровя, а работата мен чака  Mr. Green

# 488
Аз и преди споменах,че в боя олаплекс ме разочарова,но мнението на JLo за терапията окончателно ме убеди това което ми остана да го пусна в размените,когато мога.

# 489
СПЕШНО някой да сравни Кенди ойл на Алтерна с термозащитата(тъмно кафявото шише)  Praynig Моля, че съм на клик от поръчка  Embarassed

# 490
СПЕШНО някой да сравни Кенди ойл на Алтерна с термозащитата(тъмно кафявото шише)  Praynig Моля, че съм на клик от поръчка  Embarassed
Термото не го усещам по никакъв начин на косата аз, доколкото помня във стари теми цвети4ка е писала същото. Което не е лошо де, щом си върши работата да предпазва, може да си го съчетаваш с какъвто финиш желаеш.  Peace

# 491
Момичета, незнам дали тук е мястото, но си търся хубава професионална преса за коса. Използвам различни модели Ремингтон през годините, преди месец си купих Remington Keratin Therapy, но въобще не съм доволна. Нито я изглажда, нито придава блясък, трябва да минавам всеки кичур по пет пъти, а не искам да я ползвам на повече от 180 градуса. Имам чувството, че "кератинова терапия" в името е само рекламен трик. Моля за вашите предложения. Ако въпроса ми е неуместен, моля пишете ми на лични.  Praynig

BBeLLa, аз я имам тази преса на Remington и съм страшно доволна от нея.  Peace Изправям се винаги на 160 градуса, като минавам веднъж, най-много два пъти кичура.

# 492
Момичета, незнам дали тук е мястото, но си търся хубава професионална преса за коса. Използвам различни модели Ремингтон през годините, преди месец си купих Remington Keratin Therapy, но въобще не съм доволна. Нито я изглажда, нито придава блясък, трябва да минавам всеки кичур по пет пъти, а не искам да я ползвам на повече от 180 градуса. Имам чувството, че "кератинова терапия" в името е само рекламен трик. Моля за вашите предложения. Ако въпроса ми е неуместен, моля пишете ми на лични.  Praynig

BBeLLa, аз я имам тази преса на Remington и съм страшно доволна от нея.  Peace Изправям се винаги на 160 градуса, като минавам веднъж, най-много два пъти кичура.
И аз съм с нея. Това за кератина, обаче, е голяма глупост!!

# 493

BBeLLa, аз я имам тази преса на Remington и съм страшно доволна от нея.  Peace Изправям се винаги на 160 градуса, като минавам веднъж, най-много два пъти кичура.
И аз съм с нея. Това за кератина, обаче, е голяма глупост!!

Да, все едно го няма. Но пък приглажда и изправя много хубаво

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 19:13 от Сис_

# 494
СПЕШНО някой да сравни Кенди ойл на Алтерна с термозащитата(тъмно кафявото шише)  Praynig Моля, че съм на клик от поръчка  Embarassed
Не знам дали още ти е спешно  Mr. Green ама едното си е олио (финиш)-другото е крем (знаеш щом го имаш).Олиото го  имам и за тънка коса варианта спрей и другото-много са хубави и няма да сгрешиш- спреят е като сухо олио-попива веднага и на мен ми дава такъв блясък който от нищо друго не получавам  Peace) последно взех и третият вариант - драй мист ойл (също спрей) но е много слаба работа.За теб мисля че ще е подходящо гъстото  Hug

А някой случайно да има мнение за тази серия http://www.enzo.bg/tigi/s-factor-diamond-dreams-shampoan-za-vsichki-vidove-kosa/

Общи условия

Активация на акаунт