БУДАПЕЩА - перлата на Дунав 6

• 109 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Ние също пътувахме до Прага с нощувка в Будапеща и пътя го взехме наведнъж с няколко спирания(недълги) и с час и половина висене на сръбско-унгарската граница. Тръгнахме към 4 часа и към 13 часа бяхме в Будапеща. Това беше април и на отиване тук валеше сняг, а в Сърбия проливен дъжд. Това и чакането на границата удължи пътя. Шофьорът беше само един.

# 91
Чакането на границата и мен ме притеснява. Мисля, че от Пловдив ще трябва да тръгнем най-късно около 3 часа  Tired

# 92
  • в града на вечния купон
Здравейте,
Току-що  си резервирах  билети за Будапеща  .
За 2 дни може  ли да  видим  основните забележителности?

# 93
Основните-да.
Очаква се раздвижване в темата, Уиз еър отново оперират от София до Будапеща и то три пъти седмично.

# 94
Моля споделете как е въпроса с паркирането около центъра на Будапеща за лек автомобил.
За уикендите рабрах,че е безплатно.А как е през седмицата за паркиране на улицата или на обществен паркинг или в някой МОЛ за няколко часа ,за да се спре и да се разходим из някои забележителности.

# 95
  • София
Запис в темата защото ми предстои пътуване  Laughing

# 96
Аз ще съм за Великден там. Програмата я изготвям в момента.Изчетох предните теми и всички пътеписи, които намерих и мисля, че за два дни ще видим основните забележителности.

# 97
Какво бихте казали за района на тези апартаменти - https://www.tripadvisor.co.uk/VacationRentalReview-g274887-d2066 … tral_Hungary.html   . Много ме блазни изгледа към Дунав, но как е от гледна точка на сигурност и т.н. районът около реката? Другото е нещо такова или в околноста - http://www.booking.com/hotel/hu/feher-hajo-apartments.bg.html?
Кой от двата варианта е по-добър според Вас?

# 98
  • в града на вечния купон
Основните-да.
Очаква се раздвижване в темата, Уиз еър отново оперират от София до Будапеща и то три пъти седмично.
всъщност  вечерта пристигаме към 19.00 на летището  ,на другия ден -цял ден  разглеждане , и на другия ден към 15.00 е полета newsm78
Още не съм  платила и се  чудя .

# 99
  • В царството на игрите:)
Здравейте,
Случайно да знаете дали в Буда Пеща има руска, гръцка или сръбска църква /храм/?
Благодаря!

# 100
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тоест се търси православен храм? Има да - Budapest, Petőfi tér 2
Имай предвид, че в нета е посочено безумно работно време, което не зная и колко е актуално.

Сряда 15.00-18.00
Петък 15.00-17.00
Събота 15.00-18.00
Неделя 12.00-15.00

Скоро темата ни пак ще се оживи, след като възстановяват полетите София-Будапеща. Всъщност, не зная колко е удачно посещение през ноември заради мъглата, но пък ******** (ха сега как се чете това Grinning ) може да ни каже как е времето горе-долу. Моята пролетна Будапеща се провали миналата година, но пък майка ми ме ръчка за есенна, така че мислено се навивам да ходим.

# 101
  • Sofia
Ще се радвам, ако някой препоръча конкретна баня за зимата, както и да сподели лични впечатления, цени, отстъпки и каквото се сети  Hug
А от кратките екскурзии около Будапеща освен Сентендре има ли нещо друго, което трябва да се предпочете пред самата Будапеща? Имаме 4 дни там по принцип.

# 102
аз също се интересувам за баните и имам следния въпрос:
каква е разликата от cabin и  locker ?Кои бани сте сте посетили ?

# 103
  • постоянно

Петя,
Locker е малко шкафче в което си заключва дрехите след като се съблече на пейките в съблекалнята.
Cabin  е малка стаичка /съблекалня в която се събличаш индивидуално и която се заключва с дрехите вътре. Само ти имаш достъп до тази стая .  Peace

# 104

Петя,
Locker е малко шкафче в което си заключва дрехите след като се съблече на пейките в съблекалнята.
Cabin  е малка стаичка /съблекалня в която се събличаш индивидуално и която се заключва с дрехите вътре. Само ти имаш достъп до тази стая .  Peace

Благодаря !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт