Искам да кажа ... (58)

• 39 699
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Герри, Боно ли ти е на аватара?

Дребните породи са големи алармаджии  Crazy.Компенсират  Mr. Green

Жаклин, къде се губиш  Thinking.Разкажи за Дубай  Crazy.Нагледа ли се на бурки-Шанел  Mr. Green

# 571
Гери, моето е с диагноза милото. Не е никак дребно - 35 кила е, лабрадор+блу хилър - явно от там е взела проклетията. На вън е най-милото животно, но в къщи си е пазач, а най-необяснимото е, че няма проблем с момичета и жени, но ако мъж над 3 години реши да влиза го напада Simple Smile. И в парка ако ме заговори някой, рискува да бъде изяден. Като идват приятели трябва да ги "представя" на госпожицата иначе ....

Абе дертове с деца...

# 572
  • Пазете Гор
Абе и колата има значение за пътя. Да е читава, по възможност по-нова или добре поддържана, удобна, целесъобразена. Правил съм разни пътувания с УАЗ Плевен-Варна, Свищов-София - мъчение е, не път.

С такава техника и без деца да си, и Боно на уше да пее от задната седалка - пак си е наказание.

# 573
  • Euskal Herria
Мдааа... говорете за разстояния... 3000 км в посока...  Mr. Green  Имам собствена класация за пътищата - по държави.

# 574
Герри, Боно ли ти е на аватара?

Да.

# 575
Мдааа... говорете за разстояния... 3000 км в посока...  Mr. Green  Имам собствена класация за пътищата - по държави.

Аз ще ви бия всички по разстояния Simple Smile.

# 576
  • Пазете Гор
Един тексасец и един шотландец обсъждали именията си.

- Като се кача на колата си - казал тексасецът - и ми е нужен цял ден, за да обиколя фермата си.

- И аз имах такава кола, ама я изхвърлих - отбелязъл шотландецът

# 577
Минавала съм пътя София-Бургас-Малко Търново-Средец с трабант и без музика, защото в трабанта няма как да я чуеш.  Пусках едно малко касетофонче на макс, но после го спрях, че получих главоболие. Бяхме двете със сестра ми и това ни беше първото пътешествие, като карах само аз, защото тя мразеше да кара.
Но пък си обичам трабанта-много...
Сега е на почетно място в гаража на село и като ходя там  го лъскам с паста и го прахосмуча...

Все още пали и върви.
Имало сбор на трабантаджии във Велико Търново и сега уговарям съпружието да идем... Mr. Green

# 578
Ох, детето иска да му купя книжката за трите прасенца. В двете близки книжарници питах, и в двете ме погледнаха странно и се сетиха за Вълкът и седемте козлета, но не и за тази приказка.

# 579
Ходих да обядвам на 300 км от нас, а се оказа, че няма и кръчма като хората там.

# 580
  • София
Половината резултати на Емма са готови. Много високо ниво на IgE  Cry сега и ако еозинофилния катионен протеин е висок..... басиму и работата

# 581
Моята котка пък сяда на лаптопа отгоре. Затворен, отворен - няма значение, само да не го докопаш ти и да спреш да и обръщаш внимание  Crazy Редовно прахосмуча топки косми от него, предния от това загина май. И непознати не обича. Като се звънне на вратата отива, изръмжава я злобно и се скрива или в гардероба или в дрешника. Много рядко ще се покаже на хората колко е красива. Като я оставим у майка се качва на гардероба им и ги бие, ако някой мине покрай него. Засада им прави  hahaha Смотка е, ама много я обичам.

Много ме мързи, а имам ангажименти след работа. Така ми се иска да се прибера и да се цопна пред печката. И лидълски бейлис имам... Ама по-късно ще е. Утре ще пътуваме, ще водим бабето на лекар, вечерта ще излизам с приятели. В неделя на село на сбор. Баси и почивните дни, не може да помързелува човек...

Онна  Hug Извинявай, но какво означават тези резултати?

# 582
  • София
Най-вероятно астма, Алечка  Confused

# 583
  • Euskal Herria
Е, Даун, ти си извън всяка класация, то при вас разстоянията са... Три хиляди километра ни е пътят с колата до България и още толкова - обратно.

# 584
Най-вероятно астма, Алечка  Confused

Hug Без изобщо да имам опит по темата, си мисля, че е по добре да знаете срещу какво се борите. Все пак ще стискам палци другите резултати да не потвърдят диагнозата.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт