Искам да кажа ... (58)

• 39 687
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аййй, че са хубави, Ванини! Мноого сладки! Разбира се, че ви каня - лятото на теферич лесно се посрещат гости. Кво му е толкоз - едно кафе, една бира и приказки на килограм Joy

# 601
Прелестни бебоци! Благодаря, Ванини! Имаш си малко богатство, живи и здрави да са!

# 602
  • Пловдив
Бебетата на Ванини са малки сладки въшки Simple Smile Симпатяги Simple Smile

# 603
Софи, благодаря за линка към румънския хотел!  Hug

Не е проблем изобщо. Моята дъщеря в понеделник заминава на екскурзия в Ню Йорк и на мен първата ми работа беше да видя хотела им.  Laughing Така че напълно те разбирам.

# 604
Благодаря, момичета! Все още не е сигурно, защото не са готови всички резултати, обаче... абе шестото ми чувство ми нашепва че ще излезе това  Confused
Това Ige е някакъв алергичен маркер и би трябвало да е до 60 за нейната възраст. При нея е 205 ooooh!
Иначе при пълната кръвна картина всичко е на 6, суе и crp-то - също.
Това IgE не е ли газовия анализ, който показва доколко добре кръвта пренася кислорода? Чака ви Вентолин, най-вероятно. Не се настройвай за астма. При разни бронхиални състояния и бронхо-спазми този показател нараства. според моят опит на лаик. Емма-та скоро ще забрави за тази болест.  Hug

Не е. Това е имуноглобулин Е и означава, че Ема има алергии. Вероятно има и еозинофилия (повишени еозинофили в кръвта). Нараства не при бронхоспазъм, а при алергични състояния, като някои видове бронхоспазъм може да са алергични.

Бях писала и по-рано, че при това състояние най-добре е да се изпише инхалаторен кортикостероид.

# 605
Благодаря Ви много за хубавите думи.

Онна, Виктор е по-тъмен, да. Тя е много бяла.

# 606
  • Пазете Гор
Пораснали дечицата. Как лети времето...

# 607
  • В Космоса
Много са хубави близнаците, Ванини! Heart Eyes За пръв път ги виждам и аз.

# 608
Много са хубави близнаците, Ванини! Heart Eyes За пръв път ги виждам и аз.

И аз. Големи бебета. Браво и на майка им. Да са ви живи и здрави.

# 609
Аз си мислих, че всички са ги виждали вече.
Благодаря отново.  bouquet

# 610
Едната ми баба беше доста зле днес. Повръща вече втори ден, вероятно ще се окаже проблем с жлъчкния мехур. Кръвната захар също се оказа висока - 13, сигурно има и диабет. Не съм я виждала такава безпомощна, дано всичко да се оправи.
И се ужасих от липсата на човечност в таксиметровите шофьори- като разбрах, че родителите ми са викнали линийка, си поръчах такси, но понеже се забави, помолих жената шофьор, ако се наложи да откарат баба в болница,  да ме закара там. Тя каза, че такова нещо не може да прави, отговаря на заявен курс за еди къде си .... Всяка болница би била по-близо от вкъщи, та затова.....
Онна ,дано да е само алергия, както казва Софи.

Ванини, много са сладки Heart Eyes

# 611
 Като куклички са  Hug И аз не бях ги виждала.
  Да са ти здравички и спокойни  Hug

# 612
  • София
Ванини, Hug Hug Hug
ИДВА МИ ДА ГИ СХРУСКАМ Laughing Аз успях да ги видя в началото, и ми изглеждат много пораснали, да са ви живи и здрави!!!!

# 613
  • София
Благодаря, момичета! Все още не е сигурно, защото не са готови всички резултати, обаче... абе шестото ми чувство ми нашепва че ще излезе това  Confused
Това Ige е някакъв алергичен маркер и би трябвало да е до 60 за нейната възраст. При нея е 205 ooooh!
Иначе при пълната кръвна картина всичко е на 6, суе и crp-то - също.
Това IgE не е ли газовия анализ, който показва доколко добре кръвта пренася кислорода? Чака ви Вентолин, най-вероятно. Не се настройвай за астма. При разни бронхиални състояния и бронхо-спазми този показател нараства. според моят опит на лаик. Емма-та скоро ще забрави за тази болест.  Hug

Не е. Това е имуноглобулин Е и означава, че Ема има алергии. Вероятно има и еозинофилия (повишени еозинофили в кръвта). Нараства не при бронхоспазъм, а при алергични състояния, като някои видове бронхоспазъм може да са алергични.

Бях писала и по-рано, че при това състояние най-добре е да се изпише инхалаторен кортикостероид.
Явно да, Софи! Все още не са готови резултатите за еозинофилия, но и аз така си мисля че ще излезе.
Как мислиш, трябва ли да търсим причинител или да се разчита на инхалаторните кортикостероиди (пулмикорт предполагам?)
Благодаря ти за коментарите  Hug

# 614
  • Варна
Ха, добър вечер с риск да се почетворя, много пишете.
За парфюми сте се разприказвали, никога не са достатъчно...
Имам си любимци, които къткам и пазя милилитри, имам такива
които са ми омръзнали, но пък не се и разделям с тях и други
импулсни покупки. Влюбвам се често в нови аромати, съответно
трудно свършвам бутилчетата. А, колко имам в уиш листа не е истина .
Скривам ги:
Скрит текст:
Eau des Merveilles,Kelly Caleche,Un Jardin Sur Le Toit  на Hermes -любимци
Arpege, Rumeur, Jeanne Couture на Lanvin в период на залитане по марката.
Narciso Rodriguez For Her L'Absolu модно беше, има малко.
Le Parfum intense Elie Saab в това дълго го мислих, много се харесахме.
И още от стариците пазя Samsara, XS,Creation Ted Lapidus, Dune
в желани попадат:Juliette Has a Gun,Guerlain La Petite Robe Noire, всички Монтали искам
изобщо защо отворихте стари рани... Cry 
Днес големи интриги се въртят на работа, баси тъпотията.
Много мразя такива селски вечеринки, ама явно няма как.
Отделно сме натоварени с една колежка да организираме
коледното парти, картички към клиенти, благотворителност,
и разни други екстри. Всъщност в това ми е силата, ама много
ми се събират дините под мишка, та да видим ,кой- кого  Simple Smile
Onna-bugeisha дано не се потвърди диагнозата. Ванини,
бебоците много весели, да ги нацелуваш от леля/баба им evil  Laughing

мишката ми остана без батерии - гадост

Общи условия

Активация на акаунт