Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 257
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, днес в 9:24 се роди нашият Никола-2060гр, 48см. Излезе с бурен крещящ рев и док ми вика "Сега като го чу как крещи, пак ли ще ме питаш дали ще диша сам".  Grinning Видях го замалко и ме преместиха в реанимация. Надрусана с морфин, за това все още не ме боли сериозно. Нямам търпение да го видя утре тва кльощаво котенце Heart Eyes
Благодаря ви! Hug bouquet

# 286
Честито, Мушмула! Да ти е жив и здрав бебока! Бързо да се възтановяваш!

# 287
Честитт сииииин !!! Да ти е здрав и много да ви радва с таткото ! Прегръдки на теб и бързо възстановяване !

# 288
честитоооооо!!!!  Hug

# 289
 Party Party Hug ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ МУШМУЛА !!!!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва 😺 а на теб бързо възстановяване 🌸🌸👍🏽

# 290
Честито бебче ,да е жив и здрав Никола.

# 291
Честито Мушмула да е жив и здрав малкия Никола

# 292
Честито момченце mu6mula, много да се гушкате утре и бързо въстановяване. bouquet

# 293
Киви наистина изчезна!  newsm78

# 294
  • далече в провинцията
Честито бебче Мушмулка bouquet бързо възстановяване  Simple Smile

# 295
  • Варна
Честито  Hug
Да ви е жив и здрав, а ти бързо да се оправяш, за да може да се грижиш за бебчо.
Днес влизам за десети път, за да проверя дали има новина Embarassed

# 296
аз вчера опитах да пиша на КиВи, но кутията й е пълна

# 297
Честито, мушмула!  bouquet Как се вълнувам като ви чета хубавите новини Hug Дано на всички ни са такива Praynig

# 298
Честито Мушмула! Здрав и силен да расте Никола, браво на него и на теб bouquet! Бързо възстановяване желая  Simple Smile!

# 299
Честито, мушмула!! Да ти е живо и здраво юначето и бързо възстановяване на теб!! 

Общи условия

Активация на акаунт