Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 201
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честита щерка Диана!!!  baby

# 631
Честита дъщеричка Диана да е жива и здрава!

Бебоче аз редовно и всеки ден ги имам тези стягания и менструалните болки, казаха ми като имам такива болки да засичам ако са в продължение на повече часове и в интервал 10-15мин. тогава да хуквам към болницата

# 632
Ива, ти сигурно си за нормално раждане. Може би тогава е на толкова минути. Аз ще бягам към болницата дори през няколко часа ако има контракции, за да не тръгне да излиза нормално. Обаче имах само една и то бая часове минаха, та си мисля, че не е сериозно. Чета, че някои жени имат такива болезнени контракции със седмици преди раждането понякога. По ме плаши да ги имам, а да не ги усещам, ама дано не се случва.

# 633
Честито бебче, Диана!! Да ти расте жива, здрава и много щастлива. Честит празник и честит ни толкова дълго чакан ноември! Нека е изпълнен с радостни новини! 
И аз всеки ден съм си със стягания ниско и болка, но нали не знам какво е и се опитвам да не се паникьосвам и се моля да си дочакаме датата за секциото.  Flutter

# 634
Момичета,  ударих си корема в масата....  Shocked много се притесних.... леко, но ме заболя едно такова тъпо... и сега не че ме боли, колкото се притесних...
Четох, че околоплодните води са точно да омекотяват вътре на бебчето ама знам ли.. на някой да му се е случвало ?

# 635
Няма страшно, щом не те боли, Мици. Аз съвсем леко съм го закачала корема на няколко пъти, но ме е заболявало леко. Не е проблем, стига да нямаш болки. А ако те притеснява все пак нещо на лекар.

# 636
мене непознат ме плесна през корема, редовно го удряг в ръба на масата и в стойката за тоалетна хартия, котката и гадния й навик да ми стъпва по корема, а нашия от вътре се кефи  Mr. Green то го кълбачка и приспива сигурно. споко, имаш коремна стена, стена на матката + околоплодни води, нищо му няма на бебока  Peace

# 637
Beboche2015  Буболинче ♥  благодаря ви! Направо ми олекна  Hug
Болка е силно казано.. по- скоро усещам къде се ударих, точното място. И го пипам, а бебка се мърда.
Ох.. да излиза вече, че да си я гушна жива и здрава  Praynig

# 638
  • София
Честито ни първо ноемврийче в месец Ноември! Много здраве, щастие и бързо възстановяване на мама!  bouquet
 Вече и аз съм в 9 месец и си давам сметка, че всички онези притеснения от предходните  месеци ги няма. Нейде неусетно са се изпарили. Пожелавам на всички ни живи, здрави и спокойни бебчета, също така - бързо и безпроблемно раждане Praynig

# 639
Мами , днес в 20:50 се роди синът ми Георги!  3050 гр. 50 см. Наложи се спешно да свикат екип за секцио, че ми изтекоха водите в 7 часа.

# 640
Честито Ина,жив и здрав малкия принц  Hug

# 641
Честито Ина! Да сте живи и здрави и бързо възстановяване!
За кога ти беше планирано секциото,че не го дочакахте?

# 642
За 5.11 беше планирано, а тврмина ми беше 15.11

# 643
Ще може ли някои от момичетата от Варна да ми препоръчат добър ендокринолог.

# 644
  • Варна
Честито Ина, да е живо и здраво юначето, оправяй се бързо bouquet

Общи условия

Активация на акаунт