Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 206
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Честита дъщеричка diana.pd 😄👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽😊😊  да ви ежива и здрава и много да ви радва !!!!! Еххх че хубава дата 👍🏽👍🏽 ама ти много бързо 😦😦😦😳 ще чакаме разказ

# 616
Ехе, супер честито! Нека първото ноемврийче бъде много щастливо. На теб бързо възстановяване. Като имаш време разкажи как е минало.

# 617
Честита дъщеричка Диана ! Да ви носи много радост !

# 618
Еха, първото бебче на Ноември! Честито да е!  bouquet Heart Eyes

# 619
Да ти е живо и здраво момичето, Диана Simple Smile

# 620
Честито, Диана! Да ти е жива и здрава щерката!

Момичета, мисля, че преди малко получих първата си болезнена контракция. Беше ниско вдясно, неприятна стягаща болка, като менструална, не твърде болезнена. Продължи около минута. Сега се чудя контракция ли е наистина. Не смея да звъня на близки да питам дали според тях е това, за да не ги притеснявам. А и знам, че ако наистина имам контракции не трябва да чакам, за да не тръгне нормално, че каквато е голяма, а аз със супер тесен таз ще стане лошо. Ох, момичета, притесних се. Може ли наистина да тръгва раждането вече?

# 621
Честито бебенце и честит празник на всички! Започнаха ноемврийчетата, да си дойдем на "темата"  Hug Аз все имам болежки, тежи ми, таза ме боли, корема ме стяга, но си чакам датата Simple Smile)) и мнооого се вълнувам  Heart Eyes

Бебоче, аз нямам никакъв опит, но доколкото знам няма да боли от едната страна. Понеже и мен много често ме боли от дясно и в кръста и ниско в корема, мисля, че бебето застава и притиска. Поне на мен ми казват, че контракцията е в средата, режеща болка.

# 622
Диана, честита ти дъщеричка! Да е жива и здрава! Много хубава дата си е избрала. Когато имаш време ни разкажи.

# 623
  • Варна
Честито бебче, да ви е жива и здрава, бързо възстановяване на мама bouquet

# 624
Честито ни първо Ноемврийче!!!
Да ти е жива и здрава Диана!!!Страхотни мерки има бебка Simple Smile Супер,че всичко е минало бързо...ще чакаме да ни разкажеш Simple Smile

Честит Празник и от мен!!!
И честит ни Ноември  Grinning Да е най-хубавия и запомнящ се!Живи и здрави..... и мами и мъници! Heart Eyes

# 625
  • София
Диана, честита дъщеричка, да ви е жива и здрава, и много да ви радва 😀
Охх, първото ни ноемврийче, колко вълнуващо, как се казва Simple Smile

# 626
А какво ли става с Еми?

# 627
Амая, благодаря ти! Ще се постарая да не се филмирам. Днес нещо вповече ми дойде. То като нямам опит и не знам какво да очаквам и...

# 628
  • далече в провинцията
Всеки път си е като първи  Simple Smile
Честито на мама Диана и първото ни ноемврийче  bouquet бързо възстановяване.

# 629
Честито ни първо ноемврийче. Да и е живо и здраво на мама diana.pd, и да е спокойно бебче bouquet

Общи условия

Активация на акаунт