Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 219
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Бебоче това все едно аз съм го писала. И моята маймунла от вчера изобщо я няма. Пък взех, че се и разболях нещо. Тече ми носа, а днес и гърло. Снощи четири пъти ставах да сменям нощници и чаршафи. Кошмар някакъв, как успях точно накрая да се скопосам Tired. Онзи ден като обикаляхме по задачи сигурно съм лепнала нещо newsm78

# 601
Спокойно бе момичета. Моята маймуна не всеки ден е еднакво активна. Щом като я побутнете шава, няма страшно. Но за всеки случай може да отидете на едни тонове.

# 602
Добро утро!
 Мойта девойка също преди два дни почти не я усещах или много слабо и не бях сигурна дали е тя. Ходих при доки и всичко беше ОК. Но ми каза-при всяко нещо, което ме притеснява да си ходя на лекар. Никой нямало да ме върне. Бременността е напреднала и нищо не е за пренебрегване. Утре ме вика извънредно, защото предния път каза, че плацентата се е калцирала и водите са намалели. Изписа ми Дузофарм за разширяване на кръвоносната съдове. Та ще видим утре какво ще е положението.

# 603
И аз съм така,ама моето се казва Дузодрил.

# 604
И се чудя, ако пак не й харесат тези неща какво следва. Аз се глася за нормално раждане. Ако трябва да се предизвиква Sad ужас...

# 605
Няма как да не й понесат,аз ги пия от повече от месец,няма да навреди-само положително трябва да подейства.
Кога ти е терминът?

# 606
И аз се подредих с хрема и болно гърло, че и малката...та сега всички сме на инхалации.

# 607
18-ти. То не е много, но ме е страх от предизвикване.

# 608
Добро утро и от мен  момичета Честит празник и честит ни нов месец, нека бъде изпълнен само с хубави емоции и новини

# 609
Честит празник на всички!!!!

А ако бебе не шава и не го усещате, според мен се обадете на доки!

# 610
Обадих се на док, прати ме в ТК и там ми правиха запис на тоновете. Всичко е наред. Отчете слаби контракции. Казаха ми, че явно й е вече тясно на бебка. 140/150 удара в мин. показа записът.
Иначе тя чак ей сега, преди няколко минути, се разшава малко по-така, разтегна се хубаво няколко пъти. И сега пак е кротка.
Във вторник имам и ЖК та ще я видим пак как е малката.

# 611
Бебоче,радвам се, че всичко е ОК. Наистина бебчетата вече са големи и им е тясно вече. Малко остава и ще си ги гушкаме.

# 612
Честит празник!
ЧЕСТИТО на новите бебчета в темата! Живи и здравички да са  Hug

И аз вече 4 ден, но много по-добре ме мъчи гърло и сополи, но с билкови лукчета оправих нещата.

Аз да питам малко странен въпрос относно пъпната връв, ако искаш да си я вземеш след секцио и въообще каква е практиката?

# 613
Привет, ноемврийки! Честит празник и честит ни месец, само хубави новини и здрави бебчета, и през този месец!

Ние онзи ден бяхме на преглед в петък, обаче малката така шаваше и се въртеше, че лекарката не можа да я измери и записа, че за седмица само 9 грама е качила Confused Надявам се в петък да имаме възможност да я измерим, че се притесних. Около 2900 е, а ми се иска още да качи. Водите са в норма, плацентата е 2 степен, а микробиологията ми е чиста. Бяхме говорили за секцио, но засега доки казва, че не бързаме още. Така че имам шансове и за нормално раждане.
Приключих с покупките и започнах да стягам куфарите, та да са в готовност Simple Smile

Приятен ден!

# 614
Влизам на бързо да се похваля - днес в 11:30 родих, моето момиченце, 3,450кг и 52 см. Родих нормално, доста бързо и всичко мина добре. Сега чакам да ме преместят и да си гушкам бебенцето.

Общи условия

Активация на акаунт