Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 197
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви на всички! Няма по-голямо щастие от това!
Аз съм сравнително добре, не съм спала. Но поне болките са търпими, сега се раздвижвам в леглото, а след малко и ще ме изправят.
Иначе всичко ми мина като на сън. Вчера както си спях и към 6 часа се събудих от изтичането на водите. Към 6:30 бях в болницата и набързо изследвания, клизма, тоалет и в 20:45 започнаха и в 20:50 се роди моето съкровище.
Дано болките не стават по-силни така си е добре, търпят се. Е това е от мен на всички вас, който тръпнете в очакване всеки ден, пожелавам лек час и всичко да мине бързо и неусетно като при мен!

# 661
Честито за първите ноемврийски бебоци.Да са ви живи и здрави,а мамите бързо да се възстановят. Hug

# 662
Ина, Диана, честити бебчета!  Да се здрави и много да ви радват.
На вас бързо възстановяване.
Диаманда, ние сме при др.Младенова в 22 поликлиника. Доволна съм  и пак при нея ще се запишем. Лошото е, че и тя има много пациенти и много се чака. Ама то май навсякъде е така.
Весе, в Шейново бебетата по колко време ги дават на майките?  Преди 9 години ги даваха на 3 часа за по половин, сега разбрах, че е по-често.

# 663
  • София
Дават ги в интервалите: 6-7, 10-11, 13-20, 22-23.

# 664
Честито Ина  bouquet бързо възстановяване.
Карина аз съм доволна от Райков.

Ходих при него, но много трудно мина прегледа при него. Той въобще не говори. Все пак ти благодаря!

# 665
Мами,имам едно въпросче,някой знае ли добър педиатър в студ.град,че термина ми е много близо а аз още не съм избрала? newsm78

# 666
Мами, тъй като още не съм си взела стерилизатор за микровълнова, а искам да подготвя шишета и помпа за болницата, в обикновена тенджера като заври водата колко време трябва да се преваряват нещата? Помпата и шишетата са на Авент-пластмасови, ако това има значение  newsm78

# 667
Мами,имам едно въпросче,някой знае ли добър педиатър в студ.град,че термина ми е много близо а аз още не съм избрала? newsm78
Привет, аз съм от януарските мами. Моята лична лекарка е в Студентски град и мисля, че преглежда и бебчета ( когато ми се е случвало да ходя съм виждала мами с бебешори). Аз, въпреки че понастоящем живея в Борово,в четвъртък ще ходя да я питам дали иска и има възможност да поеме и моето бебе. Вярвам й и искам да в човек- специалист, на който имам доверие. Казва се д-р Антоанета Николова. Влизайки в Студентска поликлиника ( Сана, десен вход), кабинета вдясно от регистратурата.

# 668
  • Варна
Мами, тъй като още не съм си взела стерилизатор за микровълнова, а искам да подготвя шишета и помпа за болницата, в обикновена тенджера като заври водата колко време трябва да се преваряват нещата? Помпата и шишетата са на Авент-пластмасови, ако това има значение  newsm78
И аз имам същия въпрос Praynig

# 669
Момичета, бях на зъболекар. Оказа се, че пак съм счупила пломба, при това от ученическите ми години. Направиха ми нова. По-лошото е, че мъдрецът ми бил за вадене, защото ми притискал другите зъби и оттам боли. Ама това не може да се случи сега точно. Така че там ми сложи само болкоуспокояващо и утре пак трябва да ида да сложи.
Утре съм и на ЖК. Това поне го чакам с нетърпение, да видим как е бебка.

# 670
balon4e,благодаря,ти си втори човек който ми я препоръчва и сега съм пред кабинета. Simple Smile

# 671
balon4e,благодаря,ти си втори човек който ми я препоръчва и сега съм пред кабинета. Simple Smile
Чудесно! Пиши какво се е случило и дали приема нови бебковци Simple Smile

# 672
Две , три минути до 5 най - много е достатъчно .

# 673
balon4e,Видяхме се с докторката,доста приятна ми се стори и да приема бебчета за записване,ние най-вероятно ще сме при нея.  Peace

# 674
Ааааа, момичета, бях първа сред ноемврийките, първа и си останах. Симеон се.роди в 5.45 сутринта вчера. страхотно раждане, но ще разказвам от компютър

Общи условия

Активация на акаунт