Много мина, мъничко остана - скоро всяка НОЕМВРИйка ще е горда мама. - Тема 12

• 35 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Ина честит син ! Много да ви радва !

# 646
Честито, Ина! Да е жив и здрав Георги! Бързо възстановяване!

# 647
Честито, Ина! Жив и здрав да ти е сина!

# 648
  • далече в провинцията
Честито Ина  bouquet бързо възстановяване.
Карина аз съм доволна от Райков.

# 649
Ина, честит син! Жив и здрав да е и много щастие да ви носи!

# 650
Честит син,Ина!Жив и здрав да ви е! Simple Smile

# 651
Честит син Ина ,да ти е жив и здрав и много да ви слушка и радва .😊

# 652
 Добро утро, момичета!

Мен ме болят два зъба. Пия от снощи Парацетамакс и болката е търпима така. Днес ще чуя зъболекарката, дано ме приеме днес, че не знам иначе. То и да ме приеме пак ми е притеснено. За да ми работи зъби ще иска да ми слага пак упойка сигурно, все пак болят. А и тоя път мисля, че няма нищо външно по зъбите и може да трябва снимка, а това хич не ми се ще. Абе писна ми направо! Все нещо ме боли, все нещо не е наред. Искам за раждам вече, да минат всички болежки, гадения и т.н. И приди всичко да си видя бебка жива и здрава.
Оплаках се. Sad

# 653
  • София
Честит син, Ина, да е жив и здрав Simple Smile
Ти как си ?

# 654
Ихаааааа Party честито момченце Ина !!!!  bouquet да ви е жив и здрав и много да ви радва .
Ти се оправяй бързо  Hug и да разкажеш после

# 655
Честит син Ина! Да е жив и здрав!

Може ли да ми препоръчате педиатър в района на Гео Милев в София? Още не съм избрала и вече почва да ме хваща шубето, че ще отида да раждам а няма да има избран педиатър.

# 656
Честити ни първи ноемврийски принцеса и принц Heart Eyes Да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване! bouquet
Beboche2015, аз скоро бях писала, че точно в този период ми се налага да вадя зъб, доста лошо счупен. Притеснено ми е, но и лекарката и зъболекарят казват, че няма опасност за бебето. А и предпочитам сега да приключа, а не да търча като се роди малката. Та тази или другата седмица трябва и това да свърша Confused
Inata нещо се губи  Thinking Дано всичко и при нея да е наред!

# 657
Инаа, честита рожбичка! Жив и здрав да ви е, само радост да ви носи!  bouquet

diamanda в 22- ра поликлиника имало някакъв много добър, но винаги било пълно при него и трябвало от по-рано да го "ухажваш"... В момента не се се сещам за името, но ще питам как беше.

# 658
Инаа, честита рожбичка! Жив и здрав да ви е, само радост да ви носи!  bouquet

diamanda в 22- ра поликлиника имало някакъв много добър, но винаги било пълно при него и трябвало от по-рано да го "ухажваш"... В момента не се се сещам за името, но ще питам как беше.

Мушмула да не е Крайселски? За него знам. Моя колежка преди 4 години записа много трудно нейния син при него, защото той има страшно много пациенти. Него го оставям като краен вариант или ще пратя ММ при него да го пита тъй като му е личен лекар Simple Smile. Благодаря ти много! Ако имаш някакви мнения и информация за другите педиатри в същата поликлиника ще съм ти благодарна да споделиш.

# 659
 честито бебче Ина! Да ви е живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт