Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 321

• 36 235
  • 721
  •   1
Отговори
# 690

Цитат
Отново днес: Енгин Акюрек кандидат за ЕММИ.
Чакаха ноември месец. newsm78

# 691
  • Пловдив

Ако трябва да подредя в моя класация героите на Енгин то те биха били точно така, както той е избрал и приел да ни ги покаже. От 2004 към 2015. Защо ли си се питам. Ами защото всеки следващ ми разкрива нещо непоказано. Да видим какъв ще е следващияг му герой, каква ще е историята му. И още, филм или дизи ще избере... Вероятно във времето първо ще видим: срещата с момичетата от дарителската кампания за РД; след това "Кристална мишка"; после най-важния момент - "Емми"; сонра - "Златна пеперуда"; за финал на м. ноември - поредното есе. На следващ етап: едно ново интервю в коалитетно списание и новина за нов проект.

Ейлем Джанполат току-що туитна: През 2016 ще бъдем отново заедно, с филм и дизи. Ние включваме компютрите. Започваме работа.

Допълвам си поста - от сета през м. юни 2015. Рових си в архива - нямам я. Във ФБ пише - нова.Ето и датата - 29.06 - в спойлер слагам снимката с гръцката фенка.
Скрит текст:

http://www.haberdar.com/magazin/engin-akyurek-emmy-ye-aday-1-h4808.html

И отново днес в пресата: Енгин Акюрек номиниран за Емми.

http://www.postmedya.com/magazin/engin-akyurek-emmy-ye-aday-h118269.html

Много са активни този път - и тук: Енгин Акюрек номиниран за Емми. Енгин Акюрек е първият турски актьор, финалист за/на международните телевизионни награди Емми.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 12:46 от mariana51

# 692

smile3525
Цитат
Ейлем Джанполат току-що туитна: През 2016 ще бъдем отново заедно, с филм и дизи. Ние включваме компютрите. Започваме работа.
Едва ли има предвид нас, фенките на ЕА. newsm78

# 693
  • Пловдив

Енгин Акюрек влезе в ТТ без организация и акция. Чрез подкрепата му за номинацията, новини от различни сайтове и от почитатели/фенове.

# 694

Цитат
Енгин Акюрек влезе в ТТ без организация и акция.
smile3525 newsm10
Нали щеше да има и организация, и денят беше определен.

# 695
  • Пловдив

Вчера актьорите от Artistanbul/ПР агенцията, са присъствали на театрално представление. Вижда се и Енгин.
.....................
Акцията е за утре - 4 ноември. А в предния си пост писах - без акция и организация вчера името на Енгин е влязло в ТТ.

.....................
Допълвам си поста - Алпер Тюреди действа - сложил е две нови видеа. Дано има превод.

Тук: http://www.videoclip.bg/watch/534002_4-haydi-gel-sen-de-bize-katil

Тук: http://www.videoclip.bg/watch/534003_5-haydi-gel-sen-de-bize-katil-2

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 15:15 от mariana51

# 696

Привет момичета  Two Hearts

Четири усмивки в допълнение на прекрасните новини и снимки...

Алпер работи доста сериозно и си документира явно всичко свързано с този проект. На първото видео - показа красивите цветни тапети - купилият ги разбира от детска психология. Едно дете ще го интригува точно това - нещо което му е познато от филмчетата или от книжките, а не скъпата апаратура. Нея ще я свързва с болката. Винаги съм била против белия цвят в стаите, бялото болнично бельо, бялото работно облекло... Нека с тази кампания да направят престоя на болните дечица малко по-поносим.

А относно отразяването на номинацията за EMMY - редно е да покажат, че действително уважават твореца и човека Енгин Акюрек.

# 697

ЕА и Йомер, Йомер......
Алпер Тюреди, явно е много отговорен човек...

Новата снимка я очаквам от друг ъгъл.Може и да стане...

# 698
  • Пловдив

По логиката на Марта, щом има една снимка - чакаме втора...

# 699

Толсова е естествен и разбира се с усмивка...

# 700

По логиката на Марта, щом има една снимка - чакаме втора...

Ще, ще... ама като ти нямам търсаческото оборудване - надеждата ни е в теб - ти си човека. Аз съм в чакащите... newsm53

Може и кафе да пийнем + още нещо... черпя...  Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 16:46 от Марта_49

# 701
  • Пловдив

Ей, сега ли си ги откриват в телефоните снимките...

# 702

Дните до EMMY ще минат бързо... колко са 20-на дена...

Аз ще отмятам...

Скрит текст:

# 703
  • Пловдив

Марта, разсмя ме със спойлера.

# 704
Докато "чакаме" новините да ни намерят - едно приятно клипче...

Omer Demir the best police of Istanbul

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт