Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 321

• 36 249
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Момичета  Two Hearts когато човек силно желае нещо - той го постига. А когато е дал  всичко от себе си и е вложил душата и сърцето си в това което прави - със сигурност ще получи удовлетворение.
Аз вярвам, че Енгин ще си получи наградите. Най-хубавото естествено ще е да има и трите предстоящи, но и ЕММY е  самодостатъчна... newsm10

Клик върху снимката...

dunelia  Two Hearts

# 661
  • Пловдив

Ех, да му се порадваме отново.

# 662

Ядосан Керим...

# 663

Ех,тези дълбоки говорещи очи  Heart Eyes Уникален Йомер в един от най-тежките му моменти-разбирането на цялата истина...

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 20:45 от Cataleya_23

# 664
  • Пловдив

Момичета - наздраве с Йомер и Елиф.

# 665

Момичета - наздраве с Йомер и Елиф.

Най-много ги харесвах когато правеха нещо в синхрон...

Като си рекла - наздраве да е !

# 666
Има ли направени клипчета с избрани моменти от филма или любими на Елиф и Йомер?  Много ги обичам и често ги гледам, когато има такива

# 667

Сравнение..
Страхотно изпълнение на ЕА.

# 668
Наздраве момичета!

Вижте, колко са доволни и усмихнати!

smile3503

# 669
Наздраве и от най-красивия младоженец Simple Smile

А това е от мен за всички Енгинки Simple Smile От същото трябва да приготвя и за 23.11 Laughing

Скрит текст:

# 670
Наздраве и от най-красивия младоженец Simple Smile

А това е от мен за всички Енгинки Simple Smile От същото трябва да приготвя и за 23.11 Laughing

Скрит текст:

Спойлерът е  newsm81  Ще си направим парти обезателно.

# 671
# 672

Свети,това е уникален клип.Благодаря ти newsm51 Накара ме да почувствам любовта им.Никой не може да ме убеди,че Елиф и Йомер не са най-прекрасната и подходяща двойка.Затова и толкова много фенове на Туба обикнаха Енгин и обратното.Перфектно си уловила и съчетала щастливите и тъжните им моменти.Истинска наслада е за мен да гледам този клип!

# 673
Има ли направени клипчета с избрани моменти от филма или любими на Елиф и Йомер?  Много ги обичам и често ги гледам, когато има такива

Здравей Сладурче  Two Hearts  Клипове да искаш  Hug

Свети  Two Hearts Хаяско  Two Hearts Мариянка   Two Hearts  и аз имаме най-различни... все ще си избереш нещо за гледане.

Ето и един от мен.

# 674

Признанието на Керим пред Мерием..

Общи условия

Активация на акаунт