Търся електронна книга - тема 17

• 157 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • 2 етажа над тавана
Здравейте.

Прегледах последните 5-6 страници, но не видях да е коментирано и затова искам да попитам - да не би да е спрян сайта knigi.spasete.me или само при мен не зарежда  newsm78

# 481
И аз не успях да вляза, но мислех,чеч защото съм в чужбина дава бъг.

# 482
  • Euskal Herria
Сайтът е спрян.

# 483
Здравейте, момичета! Страхотна тема.
Включвам се с търсене на две книги - "Autocad 2009 - лесни стъпки" и "Корябът с булките" на Джоджо Мойс.
Ще съм много благодарна, ако някой ги сподели.  bouquet

"Корабът с булките" - Дж.Мойс излезе има няма преди месец, няма издадена е-книга. За Autocad вижте лични.

# 484
 Здравейте, и аз да помоля за "Autocad 2009 - лесни стъпки"
Благодаря предварително!

# 485
  • Germany
Здравейте, момичета! Страхотна тема.
Включвам се с търсене на две книги - "Autocad 2009 - лесни стъпки" и "Корябът с булките" на Джоджо Мойс.
Ще съм много благодарна, ако някой ги сподели.  bouquet

"Корабът с булките" - Дж.Мойс излезе има няма преди месец, няма издадена е-книга. За Autocad вижте лични.

Благодаря за отговора. Ще я почакам значи, голяма фенка съм на Джоджо Мойс. Simple Smile

# 486
  • Балчик
Здравейте , търся " Скритият живот на една помакиня " от Христо Стоянов онлайн.
Благодаря.

# 487
  • все тук
Здравейте, прочетох първите три книги от четирилогията на Джаки Колинс "Връзки в Ел Ей", но не откривам четвъртата - "Отмъщението". Не е "Отмъщението на Лъки", а само "Отмъщението". Някой да я има?
Мейл - tdaa@abv.bg
Благодаря!

# 488
  • София
Търся Скълдъгари плезант "Мрачни дни" 4 книга /или някоя от следващите книги от поредицата, че детенце ги изяжда като пуканки и ще фалирам вече/

Ако някой има идея дали я има някъде безплатно, ще е чудесно, аз не можах да я намеря    Sad

# 489
Здравейте!
Някой има ли 5-тата книга "Ейнджъл" от
поредицата "Саванти" на Джос Стърлинг?

# 490
Момичета,,търся 3,4 и 5 книга от поредицата на Джефри Арчър, Хрониките на Клифтън, в читанка има само първите две. Моля, ако някой ги има да ми ги прати на mimijaki@abv.bg
Благодаря!
Третата я има тук, другите ги имам само на хартиен вариант, а на 23 февруари чакам и 6-та книга от поредицата.

# 491
Здравейте,ако някой има последната книга на Е.Л.Джеймс "Грей" моля да ми я прати. vanche7y@abv.bg Благодаря.

# 492
  • world wide
Здравейте,ако някой има последната книга на Е.Л.Джеймс "Грей" моля да ми я прати. vanche7y@abv.bg Благодаря.
     https://onedrive.live.com/redir?resid=829C91646EAF95D1!1429&authkey=!AFD4P2BsoWF7ITg&ithint=file%2crar

# 493
  • Берковица
Търся Ангелология  Даниел Трусони. Благодаря предварително!

# 494
  • Русе
Зравейте, чета напоследък доста добри отзиви за Амос Оз. Ако някой има нещо негово, а и повече от едно неща моля да ми изпрати за де се запозная с този автор. elan_sity@yahoo.com Благодаря.

П.П. Получих "Познание за жена"
Търся още "Как действа литературата" Джеймс Уд.

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 12:11 от elan

Общи условия

Активация на акаунт