Сдружение „Фридрих Шилер“ - Тема 4 (прием 2016)

• 151 181
  • 1 188
  •   2
Отговори
# 720
Предполагам, че е доста разочароващо, но наистина се поотнесохте... Simple Smile
Първо това са общински у-ща и се предполага, че издръжката им идва от данъците на хората. Сдруженията влизат в у-щата чрез родителските настоятелства, не съм сигурна, но финансовите отношения са на принцип дарения, не мисля, че са уредени чрез договори.
В по-западналите у-ща дори няма родителско настоятелство. Освен това има разни изисквания от ХЕИ и т.н. за тоалетните и стаите на най-малките.
2009 година е най-големия набор, отворете страниците на у-щата на прием, според мен дори и западналите ще успеят да сформират 2-3 първи класа.

# 721
На моя приятелка децата са приети в 55-то, а живеят в Дианабад. Аз не съм чела какво се е случило в 55-то, но ако и моите деца са приети, а после ги няма в нито едно училище, направо не знам какво бих направила.

Само да кажа, че с или без сдружение, с или без изпит, от няколко човека зависи кой как ще влезе. И не вярвайте, че нещата не стават с връзки......Така че кой какво учил или не учил, това е факт.

Хвърчило, не съм съгласна с изказването, че приетите деца са умни, а събраните от квартала не са. Не подценявайте децата и не ги слагайте под един знаменател.

И както някои бяха писали по-горе, 125 не е вариант, защото наистина приема деца, които живеят в непосредствена близост до училището.

# 722
Ми какво ще направя, сега ще чакаме 2ро класиране и след това ако не е приета и него ще ида и ще ги взривя, едва ли ще има ефект явно не им пука, но поне ще имам лично удовлетворение, че съм ги побъркала ей така за спорта ... по всякакви възможни начини, медии и т.н.  #2gunfire
Ще се опитам да им скъсам нервите по начина по който те се изгавриха те с нашите и предполагам че няма да съм единствената!

# 723
  • София
Предлагам да го направим групово.
Кажете дата и час. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 724
  • софия
И аз съм ЗА, някой следва да поеме отговорност за стореното с децата ни. Не искам да ви казвам какъв рев беше вчера като казах на сина ми, че отново ще е на градина, защото и аз се бях излъгала след класирането на Шилер да му кажа, че наесен е ученик. Сърцето ме заболя от сълзите му. Искам справедливост за тези деца, чиито услия са отишли на вятъра  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 725
 Laughing Майтапа на страна, аз наистина смятам да се опитам да изчакам спокойно до 15.. след това, ако нещата пак не се получат и понеже ще ми се дават безумни обяснения да взема други мерки!

# 726
Разберете се със сдружението и решете как ще се процедира с децата, които са изкарали изпита. За другите неприетите , случва се.  Понякога си положил повече труд и печелиш, понякога не си не те приемат.  Много голяма драма. Връзки , т.н ами и по мое време децата, които учеха им се смееха, че не спираха да учат по цял ден и имаха отлични резултати. После връзки били.
Не виждам какво ще ви помогне форума, отидете и си говорете със сдружението.

# 727
Аз се опитах да се разбера със СДРУЖЕНИЕТО .. ама не успях!

# 728
  • Sofia
Как се опита- срещна се с представител или не можеш да се свържеш?

# 729
Как се опита- срещна се с представител или не можеш да се свържеш?

Еми то няма как да се срещнеш с тях, защото просто са изчезнали... затова казвам че съм се опитала ... ама не съм успяла!

# 730
  • софия
Няма никаква връзка с тях. По телефона никой не вдига, а в сградата на 55-то охраната е инструктирана да не пуска никой.

# 731
Няма никаква връзка с тях. По телефона никой не вдига, а в сградата на 55-то охраната е инструктирана да не пуска никой.

И в 145то е подобна ситуацията!

# 732
Аз не разбирам вие какво очаквате да направи сдружението, след като самото училище е проблема ?
Шилер очевидно искат да ви вземат, а училището - не - какво по-точно очаквате ?
Не се заяждам, питам какви възможности виждате...
Ако ви предложат да направят извънреден клас в трето училище, вие ще се съгласите ли ?
Питам, защото като е такава ситуацията, по-добре да се види какъв е възможният изход...

# 733
Ами да, аз бих се съгласила... а какво очаквам да направи сдружението ли... ами чакам да си изпълни задължението, което е поело...

# 734
Ами да, аз бих се съгласила... а какво очаквам да направи сдружението ли... ами чакам да си изпълни задължението, което е поело...

Освен това очаквам Шилер да поеме отговорност, да обяснят в прав текст защо се стигна до такава безумна ситуация, защо толкова деца са в подобна ситуация, да звъннат на тези родители и да търсим заедно изход от ситуацията, или ако им е много скъпо да си вклучат телефоните... ние ще ги намерим!

Общи условия

Активация на акаунт