Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 470 571
  • 3 554
  •   1
Отговори
# 2 055
Мн ви благодаря дано много съм уплашена

# 2 056
Незнам как ще мине всеки пише друго някои пишат за кръвоизливи направо съм в паника

# 2 057
  • София
Лекар не ти ли обясни какво да очакваш? Спокойно, не е толкова страшно, като силен цикъл. Като изпиеш Топогин, лежиш няколко часа и след това няколко над тоалетната и ще приключи.

# 2 058
Колко беше хапчето което изпийте мойто което ще пия утре сутринта е400мл

# 2 059
  • София
Хапче не може да е в милилитри, а в милиграми. Топогин е най-вероятно,400 мг е .

# 2 060
Да 400милиграма е

# 2 061
Сигурно като е малка бременността няма болки аз съм на 43дена

# 2 062
Същото, пием всички, моята на 49дни болеше колкото средно болезнен цикъл

# 2 063
Дано да е така че нямам покой

# 2 064
При мен май няма да се наложи МА. Вчера прокървих и отидох на лекар. На видеозона се видя отлепване. Отделно лекаря каза, че ембриона не се развива правилно (или по-точно изобщо не се развива). Каза, че ако кървенето стане обилно мога да отида да ми направят кюртаж. За сега ту ми върви малко по-обилно, ту леко зацапване. Във вторник ще отида на преглед при АГ да види дали е останало нещо за доизчистване.
Болките са леки като при цикъл.

# 2 065
Топогин на гладно ли се пие и на всички ли ви се повръщаше и ви стана лошо

# 2 066
Мисля, че няма значение, защото може да се падне и през деня и през нощта, според часа на Мифегина. На мен не ми е ставало лошо толкова много и не ми се е гадило.

# 2 067
Добър ден пих вторите хапчета за аборт някой който преживял малко да ми даде кураж след колко време почва да тече кръф и силнили са болките

# 2 068
В тази тема всички сме го преживяли, за жалост. При всеки е различно, никой не може да каже при теб как ще е. Със сигурност има болки, ама дали ще са леки менструални или силни, няма как да знаем.
И лекар не може да ти каже.
При мен специално, болките бяха около 2 часа, придружени с разстройство, силни бяха, но не съм пила обезболяващо.
Съжалявам, че минаваш през това, обаче паниката няма да ти помогне.

# 2 069
  • София
Никой не може да каже кога ще започне кръвотечението и болките. При някои са по-силни, при други по-добре се понасят.
Мисли си, че утре вече няма да е така и не се панирай

Общи условия

Активация на акаунт