Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 470 427
  • 3 554
  •   3
Отговори
# 2 070
Нормално ли е имам кръг без болки

# 2 071
Всичко е нормално, при всяка минава по различен начин. А и ако си пила болкоуспокояващо нормално да не боли(въпреки че знам, че не се препоръчват аналгетици)

# 2 072
Нормално ли е четири часа вече откакто изпих топогин имам само зацапване и малко неразположение в корема

# 2 073
  • София
Търпение, минали са само 4 часа, при мен пи изпиване на хапчето в 8, нещата се случиха след 13-14:00 часа, ако продължава нищо да не се случва, свържете се с лекаря.

# 2 074
  • София
Ние няма как да кажем кое е нормално, защото при всяка е различно. На мен ми отне 3 часа от вторите хапчета, докато започне болката и ходенето до тоалетна.

# 2 075
Много глупаво но ще ми кажете ли как изглежда плодния сак

# 2 076
Имам едно запитване моля който му се е случило да ми пише направих медикамент Ен аборт първия ден имах обилно кървене след като съм неска втори ден само няколко капки кръг много се притиснявам

# 2 077
  • USA
Ще е на периоди ще тръгва, спира и така поне 2 седмици, ще имаш и чисти  дни и дни със зацапване.КОгато свърши кървенето поне 3 чисти поредни дена да имаш без зацапване на преглед да се провери дали всичко е ОК.

# 2 078
Незнам дано тръгне вчера имах много кървене изфъфлих някои работи като дробчета поне четири пъти ги имах тия работи но незнам кво са

# 2 079
  • USA
Това е удебелената лигавица-прилича на парчета месо с различна големина.

# 2 080
Как изглежда сакчето

# 2 081
Задължително преди да пътувате отидете. Аз бях в сходна ситуация, трябваше да ходим на почивка и се оказа че не се бях изчистила и се наложи кюретаж. Дано не се налага при вас.

Маце, (или който друг може да даде съвет) може ли да ви попитам във връзка с отиването на лекар, колко време след вторите хапчета трябва да се отиде на лекар? На места чета до 48 часа, на други места чета за седмица до 10 дена?
Предстои ми да взимам второите хапчета на 23.12 сутринта (точно преди празниците), а доктор може да ме прегледа евентуално чак на 29.12. Късно ли е? Също много се притеснявам защото на 25-ти ми предстои пътуване до 27 да не стане нещо напът...Доколкото чета болките и голямото кървене минава за 8-10 часа ако всико е наред...
Балгодаря ви, за отговорите!

# 2 082
  • София
Аз ходих на същия ден, беше заседнал сака в шийката и го почистиха. След това ходих след 5 дни. Усетих че след много силно течение първите часове рязко спря

# 2 083
Аз ходих на същия ден, беше заседнал сака в шийката и го почистиха. След това ходих след 5 дни. Усетих че след много силно течение първите часове рязко спря
А къде правихте процедурата?

# 2 084
След всичко изчетено, съветвам следващите да не го правят!  Очаквах някакви кански мъки, а то дори не болеше и като по-тежка менструация! Всеки човек си е индивидуален и голяма грешка е това ровене във форума. А за психически пък …не знам какво ви е толкова трудно.Наистина не е нищо особено като процедура. Единственото неразположение при мен беше,че кръвното ми явно е паднало,защото ми се виеше свят.Нещо,което ми се случва дори и при недоспиване.

Общи условия

Активация на акаунт