"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 86 тема

• 64 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 225

https://youtu.be/wm5VS5tUnXo
нов клип

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 20:28 от zvezdomira78

# 226
  • AMS

Привет на всички!!!

Само за протокола

Любимият отбор на партона Бешикташ
е играл тази вечер с Локомотив Москва

Besiktas 1 - 1 Lokomotiv Moscow

Преди малко завърши и мача на любимия отбор на Арда

Ajax  0 - 0 Fenerbahce

# 227
Привет!
Две от личните творби на Туба

Наградите от Ватикана в различните категории

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 23:16 от Maya@

# 228
  • AMS
Привет!
Две от личните творби на Туба
[imghttps://cdn.bg-mamma.com/RbOl/690214d9.jpgimg]http://Наградите от Ватикана в различните категории

Мая,  Hug благодаря!!!

Скрит текст:

# 229
Добро утро Hug Hug

Скрит текст:
Окей , я видела очень много красивых и достойных, но Туба Буйукустун возглавила мой топ самых harika актрис. Эта женщина поистине самый настоящий эталон красоты!Не могу ее представить ни с кем, кроме Энгина. ИМХО

Слънчев ден на всички Hug

# 230
# 231

Скрит текст:
YÜKSEL AYTUĞ для газеты Сабах:
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/..

Вы уже знаете, что я не могу быть объективным, когда речь идет об Энгине Акюреке. Я пытаюсь вам написать об отличии Энгина начиная с тех дней, когда у него было совсем мало поклонников. Я продолжал вам говорить, что он - порядочный человек, избегает дешевых таблоидов, сосредоточен на работе, уважает работу и людей, которые ценят его талант. Больше всего людей привлекает его застенчивость и скромность, поскольку он всегда может сделать шаг назад, несмотря на то, что его имя находится в топах, кто ещё может быть застенчивым, несмотря на известность. Сначала Акюрек выиграл в номинации "Лучший актер" в Сеуле. Это было нелегко, учитывая других известных номинантов на эту награду. Теперь он номинирован на Эмми, которая считается Оскаром в мире телевидения за прекрасную роль в сериале Кара Пара Ашк. Кто бы мог подумать, что актер из Турции будет номинирован на Эмми? Невозможно поверить. Позвольте другим сердцеедам, которых мы каждый день видим в таблоидах, играть в лиге своих бабушек. Я не удивлюсь, если Энгин выиграет Эмми. И это будет моей наградой со дня его первого появления на экранах телевизоров

# 232
  Здравейте! Hug

По Канал Д се задава сериалът с участието на Ъшъл и Дамла. Според оригинала трябва да е комедиен.

Така погледнати снимките, Дамла е погрешно инвитро забременена девственица. До нея е майка й(не познавам актрисата), а Ъшъл е баба й - бойната пазителка на девствеността до сватбата. Заигравката с католическите църковни норми я гледах. Ще ми е интересно с мюсюлманските. От дизитата оставам с впечатление, че и в Турция широко е застъпено.

Звезди, да няма грешка в превода :" за прекрасную роль в сериале Кара Пара Ашк"? Wink

# 233
Сабинка Hug
имаш съмнения относно, превода ,или относно ,,ролята,, newsm78
Ми не знам, какво да ти отговоря,аз го копнах, като текст, може и да има грешка в превода.
Има момичета ,които знаят турски, нека те да кажат.
Линка е в спойлера.

# 234
Сабинка Hug
имаш съмнения относно, превода ,или относно ,,ролята,, newsm78
Ми не знам, какво да ти отговоря,аз го копнах, като текст, може и да има грешка в превода.
Има момичета ,които знаят турски, нека те да кажат.
Линка е в спойлера.

smile3503 - така ми завършва изречението. Трябваше да сложа точка, за да е ясно, че въпросът е риторичен.

http://televizyongazetesi.com/engin-akyurekin-gelecegini-tamamen … tm_medium=twitter

# 235
Сабинка,Сабинка Hugмоля ,те за какво иде реч в тази статия която си постнала newsm78
Като лудите на стадиона, се мъчих да си преведа с гуги,писах-брисах, нищо не разбрах. newsm78
Скрит текст:
Скрит текст:
черни пари, участващи в любов с широк спектър на Туба Бююкюстюн Акюрек последния период от моите имена с извадки сред най-забележителните.
списание Agenda е единственото място в района е рядкост
които Akurek, име, много близо до гони жената от феновете особено.
Akurek, Inland вода по време на голямо вълнение.
Akurek искате голямо вълнение и възможности в нашите новини на вашия ... Кликнете върху lutfen
Енгин Акюрек бъдещите събития, които ще променят изцяло!
пране на пари войници загиват в Туба Бююкюстюн
Какви,фенове, каква вода-какви 5 лева newsm78
Кой, кого гони и защо newsm78
Дай, светлина по въпроса, моля.

Туба в инсраграм.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 13:22 от zvezdomira78

# 236
  Звезди, и аз се чудя , защо го сложих, но нали е за патрона. Може някоя добра душа да се смили да го преведе. Rolling Eyes

За това помолих за превод, защото го туитва някой, а не някое "магазини" или "газетиси". Туба щяла да взима по 1000 лири на минута, ако се съгласи на оферта за дизи. Stop Източник - "от джоба".

# 237
Сабинка Hug
сега ,четох хърватките, май Туба е имала предложение и го е отхвърлила.

# 238
Сабинка Hug

Не вярвам. Peace

# 239
Сабинка Hug

Не вярвам. Peace
Не разбрах, какво не вярваш newsm78
Че, е имала предложение, или , че го е отхвърлила newsm78

Общи условия

Активация на акаунт