"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 86 тема

• 64 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 720

newsm81 newsm81 newsm81

Скрит текст:
този номер с вратовръзката никак не е случаен  Grinning [/i

Тази и без да ми казват ще позная че е бразилка. Я вижте какво бразилско дупе е извадила. Simple Smile  Mr. Green Красива е и Енгин изглежда щастлив. hahaha

# 721
ДевремитИ, имам едно предложение, лютфен! Дайте да я изписваме тази тема и за пИпИрудите Рина  Hug да ни пусне нова! Не дерсин?  newsm78

# 722
Една мини анкетка- в каква роля искате да го видите Енгин? newsm78

Аз искам да играе прелъстител, може и да е наследник на някой картел, малко мафиот да си пада. Обаче от онези добре облечените костюмари и много жени около него. Simple Smile 

# 723

Аз искам да играе прелъстител, може и да е наследник на някой картел, малко мафиот да си пада. Обаче от онези добре облечените костюмари и много жени около него. Simple Smile 

В комедия  Simple Smile. Изобщо не е задължително да е романтична smile3521. Смятам, че много добре би му се получило Simple Smile.

# 724
ДевремитИ, имам едно предложение, лютфен! Дайте да я изписваме тази тема и за пИпИрудите Рина  Hug да ни пусне нова! Не дерсин?  newsm78

Селфи  Hug ние ще я изпишем то е ясно, въпросът е какво следва след Пеперудите?  newsm78

# 725

Дейзи, Hug
тази продукция ще трябва да я снимат някъде в Колумбия,Италия,Маями Wink.Представям си фенките как ще приемат многото жени партньорки в сюжета Laughing

На мен ми харесваше идеята за професор,но това май само слух остана.
Те сега ГА са малко като на изложение,но след Пеперудите ми се струва,че яко ще се зазимят.

Кити, като каза комедия,ето нещо старо.Сетих се как турците зарибяват гърците с балкава kym 1.30min.Laughing Winkне е на български,но се чува развален английски Laughing.Този прощапулник на ЕА на мен ми е един любимите сериали,голям смях беше.
https://www.youtube.com/watch?v=wIIqNDJy8ow
https://www.youtube.com/watch?v=EUPjqEq3l60&spfreload=10

# 726
Предложението за комедия е добро, но комшиите ги влече повече драмата. Дори в тази стара комедия с Енго бяха забили по някоя си време направо в трагедия.  Mr. Green Разболяха ГГ със смъртоносна болест до колкото си спомням.  newsm78
А бе няма какво да му развалят амплоатУ на Енго.  Confused  Wink На него като му се насълзят очите от любовна мъка е най-убедителен!  Sunglasses

# 727
ЗдравейтИ, девремитИ,  bouquet bouquet bouquet

Звезди  Hug,
Скрит текст:
бързо оздравяване и да не се повтаря никога вече!

И аз като Селфиджим Енгин го искам да се гърчи от любов и отвреме навреме да му отпускат по някой чай Simple Smile
И все се надявам като минат келебеците да започне нов проект, примерно от януари  Praynig

# 728

https://youtu.be/RSgQO_74GDk
Ети Hug,Кити HugПепелче HugДейзи-благодаря ви момичета
А, аз не разрешавам патроните да работят, нека да си починат пълноценно, и чак тогава. Naughty

# 729
# 730
А, аз не разрешавам патроните да работят, нека да си починат пълноценно, и чак тогава. Naughty

И ще ми гледаш ушите!  gydi Hug

Хади патронката се появява понякога, но патрона като далдиса някъде ще му забравим фейса.  ooooh!

# 731
Здравейте!  Hug
Благодаря за всичко споделено в темата!  Hug
Звезди, бързо да се възстановяваш!  Hug

Сайгън с екипа на новия си проект - "Kaygi"

Приятна вечер!  Hug

# 732

Нова тема вар мъ?  newsm78

# 733

Готова е. Ще я пусна на стр. 50!  Peace

# 734
Готова е. Ще я пусна на стр. 50!  Peace