"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 18

• 45 165
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, мамичета!Въпросът ми не е за тук (съжалявам за което), но по другите теми явно ме сса толкова активни и няма отговор... Sad Престраших се и аз да пиша. От вече почти 9 месеца с приятелят ми не се пазим ИЗОБЩО, но нищо не се получава.   Cry  Sad Аз искам бебче и очевидно и той, макар че никога не сме говорили за това. Според мен той по - скоро чака "случайността"   newsm78 Правила съм 1 аборт и всичко си беше наред, нямаше усложнения. Моля, дайте съвет...  Sad Благодаря ви предварително!   bouquet

# 166
  • София
v1312s - щом имате толкова неуспешни опити можеш да подхванеш следните неща:
- да почнеш да си следиш овулацията с тестове за овулация, мерене на температура (метода на БТ) - ако не го правиш вече естествено
- да отидеш на лекар да ти проследи О и да ти пусне хормонални изследвания
- мъжа ти да си направи изследване спермограма в лаборатория на репродуктивна клиника (разширена), това е много много чест проблем вече
Ако всичко е наред и с теб и с него, то може да опитвате още малко време като действате в най-фертилните ти дни
Ако имаш О и действате в точните дни и не става вече е нужно да се обърнете към репродуктивна клиника за по-задълбочени изследвания или някаква процедура - стимулация, инсеминация, инвитро, икси.

Като за начало почни с избор на гинеколог, отиди към 10-12ден от цикъла да види дали имаш фоликули, да ти пусне микробиология, изследвания за хламидии и т.н.т. Почни да правиш тестове за О или секс през ден откакто ти свърши кървенето.

Късмет!

# 167
v1312s - щом имате толкова неуспешни опити можеш да подхванеш следните неща:
- да почнеш да си следиш овулацията с тестове за овулация, мерене на температура (метода на БТ) - ако не го правиш вече естествено
- да отидеш на лекар да ти проследи О и да ти пусне хормонални изследвания
- мъжа ти да си направи изследване спермограма в лаборатория на репродуктивна клиника (разширена), това е много много чест проблем вече
Ако всичко е наред и с теб и с него, то може да опитвате още малко време като действате в най-фертилните ти дни
Ако имаш О и действате в точните дни и не става вече е нужно да се обърнете към репродуктивна клиника за по-задълбочени изследвания или някаква процедура - стимулация, инсеминация, инвитро, икси.

Като за начало почни с избор на гинеколог, отиди към 10-12ден от цикъла да види дали имаш фоликули, да ти пусне микробиология, изследвания за хламидии и т.н.т. Почни да правиш тестове за О или секс през ден откакто ти свърши кървенето.

Късмет!

И аз се замислих този месец ако не е станало и тези дни ми дойде да се консултирам с лекър, макар че силно се надявам този месец М да ме пропусне  Praynig

# 168
Здравейте,
Искам да попитам : По принцип съм с чиста микробиология и нямам нито течения нито нищо. Днес ми е 10 ден след овулация и 6 дни преди МЦ и получих еднократно сутринта бяло течение. АКО има бременност възможно ли е това да бъде симптом толкова рано или е възможно около 10-11 ден да се появи течение? БТ я задържам на 37.2° а от снощи ми е едно такова лошо все едно ми се повдига.  Други признаци никакви нямам. Но не е характерно за мен течението. Естествено то си има причина и я търся.

# 169
Оххх, това чакане направо ще ме побърка. Имам още седмица до М, а имам чувството, че е цяла вечност. А за ЦС на мен не ми е спирало от О насам. Друг път съм по-суха по това време, ама сега... ще си чакам. Полудявам вече. Вие как се справяте с този период?

# 170
Оххх, това чакане направо ще ме побърка. Имам още седмица до М, а имам чувството, че е цяла вечност. А за ЦС на мен не ми е спирало от О насам. Друг път съм по-суха по това време, ама сега... ще си чакам. Полудявам вече. Вие как се справяте с този период?
Никак.След ову-то само броя дните,а те не минават.Чета само някакви неща,като ми дойде и два дена страдам....И пак отначало  #Crazy Joy

# 171
Здравейте,
Искам да попитам : По принцип съм с чиста микробиология и нямам нито течения нито нищо. Днес ми е 10 ден след овулация и 6 дни преди МЦ и получих еднократно сутринта бяло течение. АКО има бременност възможно ли е това да бъде симптом толкова рано или е възможно около 10-11 ден да се появи течение? БТ я задържам на 37.2° а от снощи ми е едно такова лошо все едно ми се повдига.  Други признаци никакви нямам. Но не е характерно за мен течението. Естествено то си има причина и я търся.

Според мен течението само по себе си, не е никакъв признак на бременност. Ако си от нетърпеливите можеш на 12 ден от овулацията да си направиш уринарен тест или по-рано кръвен ( вече зависи колко пари ти се дават). При мен уринарния показа на 12 ден след овулация (много бледа черта,но я имаше) . Желая ти успех и всичко да е така както най-много го искаш!

# 172
Някой да ми каже как се качват снимки, моля?

# 173
  • София
качваш снимката в някои от сайтовете snimka.bg или сайта прекачи и после пускаш линк към снимката тук

# 174
Здравейте,

Според мен течението само по себе си, не е никакъв признак на бременност. Ако си от нетърпеливите можеш на 12 ден от овулацията да си направиш уринарен тест или по-рано кръвен ( вече зависи колко пари ти се дават). При мен уринарния показа на 12 ден след овулация (много бледа черта,но я имаше) . Желая ти успех и всичко да е така както най-много го искаш!
Дъгласна съм, че е така. Утре ми е 12 ден от О и ще пробвам с тест.

# 175
# 176
не халиционираш мила,ти си бременна този тест е шуре чек той не лъже бъди спокойна и колкото се може по-барзо иди на док...честито от мене аз вярвам че си бременна  Wink Wink  Hug Hug

# 177
Браво! Честито! Колко се радвам като виждам две чертички.
Желая ти прекрасен пухкав финал. Hug

# 178

Истина е ще ставаш мама  Hug
Честито лека бременност  bouquet

# 179
Истина   Hug Честитоо  Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт