"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 18

• 45 164
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Добър ден на всички! Да кажа първо- на 20 съм.
Може да не е за тук, но не намерих много по- подходяща тема от това, което претърсих, поне. Та, цикълът ми не е от най- редовните, а бе, идва си, когато поиска  Grinning  Когато е студено ми идва на 35-40 ден, а когато е топло като това лято, ми дойде перфектно, 27ден (трите месеца). Последната ми менструация беше на 7 октомври и продължи до 12-ти, т.е. около 7 ноември трябваше да ми дойде, имам приятел, с когото правим секс, по принцип се пазим, но когато ми закъсня 2 дни направихме тест за всеки случай, все пак грешки се случват - показа си отрицателен. Решихме да изчакаме още около седмица, за да видим, направихме нов в четвъртък (този, който мина), т.е. закъснение от около 10-12 дни, пак показа отрицателен, дори го погледнах след час- отново си беше 1 чертичка, и на двата. Още не ми е дошло и в сряда мислим да ходим да си правя кръвен, защото и майка ми всеки ден ми пили нервичките, опитвам се и да обясня, че по този начин ме подлага на стрес, но явно не разбира. Въпроса ми е- когато излязат резултатите, какви трябва да са стойностите, за да е отрицателен и  трябва ли да си запиша час преди това или зависи от лабораторията?
П.С. майка ми знае за вторият тест.

# 421
  • София
Ralichkata9 - при тези отрицателни тестове, сигурно не си бременна.
За кръвния тест - ако е отрицателен трябва да е около нулата, т.е. най-често е 0.1, но до 5 се счита за отрицателен, в зависимост от лабораторията.
Имала съм отрицателен, който беше 1.00, повечето ми в цибалаб примерно са <0.1

Изследвай тотал бета ЧХГ.
Късмет

# 422
  • SOFIQ
Момичета направих тест 6 дни преди цикъл очаквам го на 29,11 днес рано направих един тест показа --- мн сам отчаяна и разочарована може ли да се измени рез. А прочие гърдите  ми са подути и болезнени а болката започна от 15-ти но само с мн чувствителни зърна има ли някоя и друга вероятност да има нещо?  Praynig

# 423
Ralichkata9 - при тези отрицателни тестове, сигурно не си бременна.
За кръвния тест - ако е отрицателен трябва да е около нулата, т.е. най-често е 0.1, но до 5 се счита за отрицателен, в зависимост от лабораторията.
Имала съм отрицателен, който беше 1.00, повечето ми в цибалаб примерно са <0.1

Изследвай тотал бета ЧХГ.
Късмет
Благодаря за бързия отговор  Hug

# 424
Здравейте, дами Hug МЦ по принцип ми е редовен, този месец мина на 05.11, със съпругът ми правим опити за бебе, последно на 21.11 и на 22-ри сутринта се събудих с нещо като МЦ и днес го имам, дори се засилва. Дали е възможно просто в един месец да имам 2 МЦ или е от нещо друго? Мога ли сега да си направя тест от аптеката или да изчакам да мине  newsm78 Възможно ли е да съм бременна? Hug Blush

# 425
  • София
Monikaaaaaaaaa - много добре знаеш, че 6 дни е твърде рано... това са 8дни след О, а инплантацията може да е до 10-тия. Изчакай още 3 дни и повтори.

IveT ●•٠ - колко дни са миналия от датата на започване на кървенето до днес т.е. кога ти е дошло миналия път.
Ако се усилва и си прилича на цикъл, сигурно е той, но ако е оскъдно розовеещо и само зацапващо, може да е или овулационно, или инплатационно, или киста и т.н.т. Хубаво е да те види лекар.

# 426
IveT ●•٠ - колко дни са миналия от датата на започване на кървенето до днес т.е. кога ти е дошло миналия път.
Ако се усилва и си прилича на цикъл, сигурно е той, но ако е оскъдно розовеещо и само зацапващо, може да е или овулационно, или инплатационно, или киста и т.н.т. Хубаво е да те види лекар.

Предишният ми МЦ беше от 05.11 до 11.11, а сега от вчера 22.11 започна кървенето, прилича на МЦ, вчера беше съвсем слабо, днес се засили. Но не го очаквах, понеже ми беше 18-тият ден от МЦ и мислех, че е прекалено рано за него.

# 427
  • София
наистина е рано, но принципно не е невъзможно.
Но като знам, че може и да е киста (което естествено не е задължително), аз лично бих направила един тест за всеки случай и бих посетила лекар.
Иначе то реално се пада в средата на цикъла, съвпада с овулацията, защото както беше писала е почнало преди 2 дни.

# 428
наистина е рано, но принципно не е невъзможно.
Но като знам, че може и да е киста (което естествено не е задължително), аз лично бих направила един тест за всеки случай и бих посетила лекар.
Иначе то реално се пада в средата на цикъла, съвпада с овулацията, защото както беше писала е почнало преди 2 дни.

Сега, както тече мога ли да направя тест от аптеката като начало или трябва да изчакам да свърши и тогава?

# 429
  • София
не пречи да направиш тест, той отчита ЧХГ в урината, а не кръвта.
Вземи средна струя примерно, за да е чиста.

# 430
не пречи да направиш тест, той отчита ЧХГ в урината, а не кръвта.
Вземи средна струя примерно, за да е чиста.

О, благодаря Simple Smile Отивам веднага да взема...дано имам добри резултати Simple Smile

# 431
Здравейте отново момичета,след 3 ден закъснение сега си направих един тест,който за жалост е отрицателен. Цикълът ми е много редовен,но не идва,нито съм бременна според теста и незнам...

# 432
  • София
изчакай още малко и ако станат 7-10дни закъснение отиди на лекар.

# 433
Здравейте, дами Hug МЦ по принцип ми е редовен, този месец мина на 05.11, със съпругът ми правим опити за бебе, последно на 21.11 и на 22-ри сутринта се събудих с нещо като МЦ и днес го имам, дори се засилва. Дали е възможно просто в един месец да имам 2 МЦ или е от нещо друго? Мога ли сега да си направя тест от аптеката или да изчакам да мине  newsm78 Възможно ли е да съм бременна? Hug Blush

Аз мисля, че няма никакъв смисъл от правенето на тест за бременност ако наистина ти е редовен цикъла (28-30 дни), поради причина, че все още е много рано за да отчете каквото и да е било. От 05.11 до днес са 18 дни. Ако овулацията е била някъде между 12-14 ден е невъзможно днес да покаже две чертички дори и да има бременност...
Моят съвет е: да не правиш тест и да видиш дали течението и утре ще е със същия интензитет като днешния (тоест по-силен) и тогава сама ще разбереш, че или ти е цикъла или нещо друго, но не бременност. Респективно, ако е свършило кървенето на 30 или 01 можеш да направиш тест.

# 434
Момичета, записах си час при гинеколог за 02.12.15г, да говорим за прием на Дуфастон. Решила съм обаче да меря и БТ. Въпросът ми е - от кой ден на цикъла да започвам да меря?

Общи условия

Активация на акаунт