Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога най-рано ще покаже положителен резултат тестът за бременност, ако е имало оплождане?
Какво може да означава тъпата болка след прием на Дуфастон?
Кога трябва да се направи тест за овулация, ако цикълът е 32-34 дни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога най-рано ще покаже положителен резултат тестът за бременност, ако е имало оплождане?
-
Какво може да означава тъпата болка след прием на Дуфастон?
-
Кога трябва да се направи тест за овулация, ако цикълът е 32-34 дни?
-
Кога най-рано мога да направя тест за бременност след имплантационно кървене?
-
Как се определя денят на овулацията при нередовен цикъл?
Когато е студено ми идва на 35-40 ден, а когато е топло като това лято, ми дойде перфектно, 27ден (трите месеца). Последната ми менструация беше на 7 октомври и продължи до 12-ти, т.е. около 7 ноември трябваше да ми дойде, имам приятел, с когото правим секс, по принцип се пазим, но когато ми закъсня 2 дни направихме тест за всеки случай, все пак грешки се случват - показа си отрицателен. Решихме да изчакаме още около седмица, за да видим, направихме нов в четвъртък (този, който мина), т.е. закъснение от около 10-12 дни, пак показа отрицателен, дори го погледнах след час- отново си беше 1 чертичка, и на двата. Още не ми е дошло и в сряда мислим да ходим да си правя кръвен, защото и майка ми всеки ден ми пили нервичките, опитвам се и да обясня, че по този начин ме подлага на стрес, но явно не разбира. Въпроса ми е- когато излязат резултатите, какви трябва да са стойностите, за да е отрицателен и трябва ли да си запиша час преди това или зависи от лабораторията?
Възможно ли е да съм бременна?
Отивам веднага да взема...дано имам добри резултати