"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 18

• 45 164
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, записах си час при гинеколог за 02.12.15г, да говорим за прием на Дуфастон. Решила съм обаче да меря и БТ. Въпросът ми е - от кой ден на цикъла да започвам да меря?
Аз почнах от първия, за да мога да придобия представа как варира в определените фази Simple Smile

# 436
  • София
мери се всеки ден от цикъла, дори и по време на кървенето.
Някои не мерят само докато кървят, пак става.
късмет Simple Smile

# 437
  • SOFIQ
Как става измерването и колко трябва да е за да има ову

# 438
Аз мисля, че няма никакъв смисъл от правенето на тест за бременност ако наистина ти е редовен цикъла (28-30 дни), поради причина, че все още е много рано за да отчете каквото и да е било. От 05.11 до днес са 18 дни. Ако овулацията е била някъде между 12-14 ден е невъзможно днес да покаже две чертички дори и да има бременност...
Моят съвет е: да не правиш тест и да видиш дали течението и утре ще е със същия интензитет като днешния (тоест по-силен) и тогава сама ще разбереш, че или ти е цикъла или нещо друго, но не бременност. Респективно, ако е свършило кървенето на 30 или 01 можеш да направиш тест.

Направих го вече, късно прочетох коментарът Ви, но все едно.. показа отрицателен Sad

# 439
  • София
IveT ●•٠ - това от една страна е добре с твоето кървене, отиди на лекар. Ще дадеш по този начин по-подробна информация на доктора. Аз лично също щях да направя тест.

Monikaaaaaaaaa - ето тук всичко е обяснено подробно за метода на БТ
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=797
- прочети всичко подробно и внимателно

# 440
Днес ми остана време да направя кръвния. По това, което ми бе обяснено днес, разбирам, че теста е отрицателен
http://prikachi.com/images/88/8479088n.png

# 441
  • София
да, теста ти е отрицателен

# 442
Значи е хубаво да отида на лекар. Бях чела за някакви хапчета Дуфастон, ако не бъркам, те помагат ли?

# 443
Жестоки сте!  Heart Eyes
Почвам от утре, трети ден кървене, ама по-добре късно.  Mr. Green

# 444
Жестоки сте!  Heart Eyes
Почвам от утре, трети ден кървене, ама по-добре късно.  Mr. Green
Помни,че при дигитален тернометър задръж до 4-5 мин след като избибка Simple Smile

# 445
Здравейте момичета и аз да се вкл.. пийте „фолиева к-на“ и яжте повече бадеми ако искате да забременеете помага ..  Hug 

# 446
Здравейте мили момичета. От 4-5 дни ме боли корема ниско долу,появиха се болки в кръста и напрежение в гърдите.Започнах да се будя през нощта.Усещам почти постоянен глад,но след като хапна малко чувствам,че корема си издателство като топка.Направих тест шест дни след акта и беше отрицателен,днес е 11 ден,кога според вас да направя втори тест...цикълът ми би трябвало да дойде на 1.12

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 09:26 от Abanoskaa

# 447
  • София
Ако цикъла ти трябва да дойде на 1-ви, то от днес има още 8 дни до тогава. Сигурно тази болка в корема която е започнала от 4-5 дни ти е била овулационна.
Следователно опита ви преди 11 дни е бил преди овулацията и шанса за бременност е малък.
На въпроса ти кога да направиш тест - хубаво е да минат 12-13дни от овулацията, за да отчете тест.
Ако си имала ранна овулация и случайно е съвпаднала с вашия опит, изчакай още 2-3 дни и повтори теста, но заради горните факти шанса е малък.

# 448
Странното е,че друг път несъм имала такива болки. Според теста който направих овулациор ми беше преди 12 дни

# 449
  • София
Ако си имала ++ тест за О преди 12 дни, той показва, че до 24-48ч ще настъпи овулацията. Следователно О може да ти е била на следващия ден - преди 11-10 дни. Ако си имала О тогава, то тя е била доста ранна и до 3-4дни ще ти дойде цикъла ако не си бременна.
В такъв случай може утре или в други ден да направиш тест с първа урина.

Общи условия

Активация на акаунт